Games with Gold: maart 2017

Geschreven door Niels op 28 februari 2017

Een van de belangrijkste redenen voor het Xbox Live Gold lidmaatschap is toch wel de Games with Gold. Elke maand weer, kun je als Xbox gamer een tweetal gratis games aan je collectie toevoegen. Heb je een Xbox One? Dan heb je helemaal geluk: je kunt dan ook de Xbox 360 games spelen en krijgt eigenlijk 4 gratis games! Voor de maand maart zijn in elk geval de nieuwe titels alweer bekendgemaakt. En welke dat zijn? Dat gaan we je hier vertellen..!

Bezit je een Xbox One en ben je weg van horror? Dan is de game Layers of Fear echt een titel voor jou. Je stapt binnen in het leven van een schilder wiens leven momenteel één grote puinhoop is. Zodra je het huis binnenkomt, is het de bedoeling dat je een laatste schilderij afmaakt om een beeld te krijgen van zijn leven. Het verhaal in Layers of Fear, ontdek je tijdens het spelen. Dit wijkt eigenlijk wel af van de meeste games, waar je steeds een stukje verhaal krijgt voorgeschoteld. In plaats daarvan, is het de bedoeling dat je zelf het verhaal achterhaald. Dit schept een soort waas van geheimzinnigheid, wat deze game nog spannender maakt!

De gameplay van Layers of Fear lijkt beperkt. Al is dit niet negatief. De ongelukkige en gebroken kunstenaar hobbelt namelijk van plaats naar plaats. Griezelen doe je in deze game, door de intense sfeer van visuele effecten en geluiden. Doel van elk level, is het verzamelen van elementen om de Magnum Opus van de schilder af te ronden. Ben jij klaar voor deze spannende horror game?

Vanaf 16 maart komt ook de Ultimate Edition van Evolve tot je beschikking. In deze game, draait het om het verdedigen tegen aliens van bunkers op de planeet Shear. Je hebt een dozijn van speelbare karakters tot je beschikking en verschillende monsters tegenover je. Evolve geeft je dan ook de kans om Aliens te temmen. Al is het in deze game nooit helemaal duidelijk, wie de jager en wie de prooi is. In deze game zijn er zelden opdrachten die belangrijker zijn dan het doden, of het in leven blijven. Hoe meer je speelt, en hoe meer karakters je aanneemt, hoe meer je leert over het elite team dat Shear monster-vrij moet maken. De verhaallijn veranderd namelijk met elke speler. Hoe meer je dan ook speelt, hoe vollediger de verhaallijn wordt..!

Op 1 maart komt voor Xbox 360 spelers de game Borderlands 2 beschikbaar. Deze game is een direct vervolg op het eerste deel van Borderlands. Pandora is is vijf jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel van Borderlands, in handen gevallen van Handsome Jack. Deze regeert de planeet met strakke hand, vanaf zijn maan. Door zijn verovering van de Eridium Vault, heeft hij de Hyperion Corporation aan zich gebonden. Elke Vault Hunter wordt dan ook aangevallen door zijn leger. In Borderlands 2, ben jij een van deze Vault Hunters. Je sluit je aan bij het verzet, de Crimson Raiders. Deze worden aangevoerd door Roland en Lilith (weet je nog, de speler uit het eerste deel!). Het is jou taak om uit te zoeken wat Handsome Jack wil met de Vault. Ben je erachter? Dan zul je hem moeten stoppen!

Vanaf 16 maart kun je ook de game Heavy Weapon toevoegen aan je collectie. Het verhaal van deze game, voor zover aanwezig, wordt uitgelegd zodra je begint met de missie mode. Heavy Weapon speelt af in 1984. Je wordt aangevallen door de Red Star Forces. Deze staat op het punt om de linie te doorbreken. En daarom wordt jij ingezet, de Atomic Tank. In deze tweedimensionale game, bestuur je een tank en is een machinegeweer je wapen. De missie modes van deze game, bestaat uit het bereiken van een specifiek punt. Aan het eind van een missie, tref je een baas, die je moet verslaan om het level af te ronden. Ben jij klaar voor deze actie-game?

Contact opnemen  //

shopping_cart
Kopen!

Reviews

Laatste aankopen

19 augustus 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

19 augustus 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

19 augustus 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

19 augustus 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

19 augustus 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.