Battlefield 1 PC

Met deze Battlefield 1 game code kun jij over enkele seconden al beginnen met het spelen van deze geweldige, lang verwachte first person shooter. Deze game code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts, je kunt de game direct downloaden en spelen!
Aantal:
1
34,49
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Battlefield 1 voor PC

Battlefield 1 wordt toch wel gezien als een van de betere first person shooters. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je zeker wil weten dat je deze game direct hebt na de release. En niet eerst nog dagen moet wachten tot er weer een nieuwe voorraad is. Het was dan ook mogelijk om bij GameCodeDiscount een pre order te plaatsen voor Battlefield 1. Wat dit precies betekend? Dat jij direct na de release de game code van Battlefield 1 krijgt toegestuurd en dus als een van de eerste met deze game kunt beginnen! De game is inmiddels direct leverbaar, je kunt dan ook direct gaan spelen!

In Battlefield 1, ga je terug naar de Wereldoorlog I, waar vernieuwende technieken oorlogvoeren permanent heeft veranderd. Neem deel aan elk gevecht, bestuur elk groot voertuig en voer elke gevechtshandeling uit! De hele wereld is in gevecht, jou hulp is meer dan welkom.

In deze nieuwe Battlefield, zijn veel veranderingen doorgevoerd. Je kunt bijvoorbeeld elke locatie van een gevecht bekijken, van kust tot kust. Vecht in Franse steden, de Italiaanse Alpen of de Arabische woestijnen. Geen gevecht is hetzelfde, door de constant veranderende omstandigheden.

Ook de multiplayer gevechten in Battlefield 1 zijn flink verbeterd. Zo kun je nu zelfs met maar liefst 64 spelers tegelijk spelen. Ook zijn er grotere en bredere voertuigen aan de game toegevoegd. Denk aan tanks, of grote vliegtuigen. De nieuwe Operations multiplayer mode maakt het helemaal compleet. Deze stelt je in staat om over de hele map deel te nemen aan meerdere gevechten.

Battlefield 1 voor de PC kopen doe je het goedkoopste en snelste online

Kun je niet wachten om met Battlefield 1 te starten? Ben je ook benieuwd wat EA dit maal voor geweldige features heeft bedacht? En wil je ook niet meer betalen dan noodzakelijk is? Dat begrijpen we hier wel bij GameCodeDiscount. We doen dan ook ons best om Battlefield 1 voor Origin voor een scherpe prijs aan te bieden. Ben je benieuwd hoe we hier in slagen?

Stiekem hopen we natuurlijk van wel. We zijn hier namelijk erg trots op. GameCodeDiscount heeft ervoor gekozen om volledig online te werken. We hebben dan ook geen dure opslagruimte nodig, of een groot winkelpand. Je kunt je voorstellen dat dit erg scheelt in de kosten. Een ander groot voordeel is dan ook, dat we 24 uur per dag, 7 dagen in de week open zijn. Je kunt dus zelf bepalen wanneer het jou uitkomt om bijvoorbeeld Battlefield 1 te kopen!

Verrassing voor een gamer?

Veel gamers zijn nog niet bekend met het plaatsen van een pre-order. Ze ontdekken deze mogelijkheid vaak pas nadat ze met lege handen stonden. Erg frustrerend natuurlijk, zeker met een game als Battlefield 1. Wil je dan ook iemand heeeeeeel erg blij maken? Dan is deze game code voor Battlefield 1 een echte aanrader. De gelukkige kan dan direct met deze game starten!

Het snelste Battlefield 1 op de PC spelen met de beste service?

Natuurlijk wil je niet onnodig moeten wachten op de Battlefield 1 game code. En ook wil je niet meer betalen dan echt nodig is. Maar er is natuurlijk nog meer belangrijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede klantenservice? Stel je komt ergens niet uit, wil je natuurlijk geen dagen zitten wachten. Of alsnog een bezoekje aan de winkel moeten brengen.

Voor GameCodeDiscount is het geven van een goede service dan ook belangrijk. Ook vinden we het belangrijk dat je vooraf weet hoe wij te werk gaan. We vragen onze klanten dan ook na een aankoop om een mening. Die publiceren we vervolgens weer, zodat je deze vooraf kunt lezen. Wel zo prettig en het houd ons nog scherp ook!

Het kopen van Battlefield 1 werkt op deze manier..

Heb je al eens eerder een game gekocht via een pre-order? Dan hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen hoe dit bij Battlefield 1 werkt. Door de pre-order, ben je er zeker van dat je op 21 oktober 2016 als een van de eerste Battlefield 1 spelen kunt. Bij GameCodeDiscount kun je betalen via het veilige iDeal platform.

Is je betaling goed ontvangen? Dan is het even afwachten geblazen. Direct op de release datum sturen we je de code van Battlefield 1 toe. Deze code is in elk geval geschikt voor Nederlandse Origin accounts!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

28 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook