Call of Duty: Black Ops 2 PC (Steam)

Call of Duty: Black Ops 2 neemt je mee naar de toekomst. Je bevindt je midden in de Koude Oorlog die speelt tussen 1980 en 2025. Met deze game code kun je Call of Duty: Black Ops 2 volledig via Steam downloaden. Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
14,25
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Call of Duty: Black Ops 2 voor Steam

De game Call of Duty: Black Ops 2, speelt tijdens de Koude Oorlog. Deze vindt plaats tussen het jaar 1980 en 2025. Dit bloedstollende spel staat in het teken van een geschil tussen Amerika en China Beide willen namelijk de waardevolle grondstoffen in handen krijgen. China heeft de uitvoer van deze grondstoffen stilgelegd, na een cyberaanval op de beurs.

Drugsdealer en leider van de Cordis Die Juan Mendez beweging probeert de partijen tegen elkaar op te zetten. In 2025 neem je als speler van Call of Duty: Black Ops 2 de controle over van Alex Mason's zoon. De protagonist uit de eerste Black Ops game.

In het tweede deal van deze reeks, tref je allemaal nieuwe mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan zijn de Strike Force Operations. Je kunt in deze modes zowel mensen als ook drones besturen. In dit type missie kun je zelf bepalen met wie en hoe je speelt. Zo kun je switchen tussen de verschillende personages in je team. Ook kun je ervoor kiezen om een drone op het target af te sturen, om direct hierna terug te switchen naar een front-soldaat. Het spelen van deze game zal dan ook nooit saai of vervelend worden!

Je vecht wederom weer op verschillende locaties verspreid over de gehele wereld. Je kunt dan ook missies uitvoeren in Afghanistan, tijdens de Sovjet-invasie en in bijvoorbeeld Angola. Wapens en technologie komen in deze nieuwe versie van Call of Duty samen. Het brengt je in een nieuwe generatie van oorlog. Ben je klaar om de Call of Duty te beantwoorden?

De goedkoopste Call of Duty: Black Ops 2 voor Steam

Wil je Call of Duty: Black Ops 2 graag toevoegen aan je Steam library? Dan wil je daar natuurlijk niet meer voor betalen dan nodig is. Dat begrijpen we wel bij GameCodeDiscount. Het is je dan ook vast niet ontgaan dat wij een wel heel scherpe prijs hebben voor deze game.

Dit is mogelijk, omdat wij in grote volumes Steam games zoals Call of Duty: Black Ops 2 inkopen. Daarnaast hebben we geen winkel, of grote opslagruimte nodig. We verkopen namelijk enkel een game code. En die neemt natuurlijk niet zoveel ruimte in als een game met doosje. Een ander groot voordeel is dan ook dat je de Steam game direct kunt gaan spelen. Je hoeft dan ook niet eerst te gaan wachten tot de postbode er eindelijk is..

Dit zorgt er dan ook voor dat onze kosten aanzienlijk lager liggen, dan die van een winkel. En als onze klant heb jij hier dan ook weer voordeel van! Zo kun je bij ons Call of Duty: Black Ops 2 voor Steam voor een heel scherpe prijs kopen. Om direct daarna in de game te kunnen duiken. Wat wil je nog meer?

Zoek je een leuk cadeau?

Ben je een leuk cadeau voor een gamer aan het zoeken? Dan is Call of Duty: Black Ops 2 beslist een aanrader. Deze spannende first-person-shooter zorgt gegarandeerd voor uren van vermaak. En daar maak je de ontvanger natuurlijk heeeeel blij mee!

Call of Duty: Black Ops 2 voor Steam met geweldige service

In je zoektocht naar de beste deal voor Call of Duty: Black Ops 2, heb je vast gekeken naar de prijs. Maar heb je ook op andere dingen gelet? Zoals bijvoorbeeld een goede klantenservice? Want je wil natuurlijk niet naar de winkel, als je er niet uitkomt met Call of Duty: Black Ops 2. Bij GameCodeDiscount vinden we een goede service dan ook erg belangrijk. Heb je een vraag, of kom je ergens niet helemaal uit, laat het ons dan vooral weten!

Je kunt op onze website de ervaring van andere gamers teruglezen. Hier vragen we namelijk om, direct na een aankoop. Daar kunnen wij dan weer van leren. En het helpt je om een beeld te krijgen van hoe GameCodeDiscount werkt. Besluit je om Call of Duty: Black Ops 2 voor Steam bij ons te kopen? Dan vragen we je ook om jou mening. Zo kunnen andere weer leren van jou ervaring!

Call of Duty: Black Ops 2 op PC kopen via Steam werkt zo

Koop je voor de eerste keer een game code voor Steam? Dan vindt je het natuurlijk wel fijn om even te weten hoe het werkt. Op de Steam pagina hebben we dit dan ook voor je uitgelegd. Je kunt bij GameCodeDiscount betalen voor Call of Duty: Black Ops 2 via iDeal. Prettig, want zo kunnen we meteen valideren of je betaling is ontvangen.

Zodra we dit bevestigd hebben, sturen we de code direct per e-mail naar je toe. Ook verschijnt de code op je beeldscherm. Je kunt de game code voor Call of Duty: Black Ops 2 direct inwisselen en gebruiken op Steam!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook