Call of Duty: Black Ops 3 PC (Steam)

In een wereld die verder verdeeld is dan ooit, opereert een elite squad. Dit squad, een verzameling van mannen en vrouwen, beschikt over een goede gevechtstraining en is sneller, sterker en slimmer dan ooit! Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
28,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Call of Duty: Black Ops 3 voor Steam

In Call of Duty: Black Ops 3, wordt je meegenomen naar de toekomst. In deze toekomst, zorgt biotechnologie ervoor dat een moderne soort Black Ops soldaat ontstaat. Deze wereld is sterker verdeeld dan ooit. Als lid van een elite squad, ben je vollop getraind. Je bent sterker dan ooit tevoren. Sneller dan ooit tevoren. En slimmer dan ooit te voren. In deze opzwepende game zul je dan ook regelmatig lastige keuzes moeten maken.

Een nieuwe modus in de game is de Campaign modus. Je speelt hier met maximaal 4 spelers online. De gameplay zul je herkennen van de mode Multiplayer and Zombies. Call of Duty Black Ops 3 is namelijk ontwikkeld met de vlotte game play van Call of Duty in het achterhoofd. Hier bovenop, zijn extra elementen toegevoegd, zoals bijvoorbeeld de open-arena-style. Alle wapens en outfits zijn volledig zelf te kiezen. Je beschikt daarnaast over een persoonlijke wapencollectie die je vorderingen reflecteert!

Call of Duty: Black Ops 3 is online het goedkoopste

Heb je Call of Duty Black Ops 2 suf gespeeld? Ben je benieuwd hoe het vervolg eruit ziet? Dat begrijpen we maar al te goed. Het liefst voeg je Call of Duty: Black Ops 3 dan ook meteen toe aan je Steam Library. En natuurlijk wil je daar niet meer voor betalen dan nodig is. Dat hoeft dan ook niet, als het aan GameCodeDiscount ligt.

Bij GameCodeDiscount doen we namelijk ons best, te zorgen dat jij games voor de scherpste prijs mogelijk kopen kunt. Om dit te kunnen realiseren, hebben we enkele keuzes moeten maken. Zo werken we bijvoorbeeld enkel online. Alle producten die je bij ons besteld, dus ook Call of Duty: Black Ops 3, ontvang je dan ook digitaal. Zo betaal je niet voor een cd-hoesje, een blueray of een boekje. Ook hoef je niet te betalen voor een winkelpand, een magazijn of een opslagloods. Deze hebben we namelijk niet nodig!

Dit zorgt er dan ook voor dat onze kosten aanzienlijk lager zijn. Al is dat natuurlijk niet het enige voordeel van de keuze om digitaal te werken. Veel gamers verliezen namelijk de tijd uit het oog. Heb je net zin om met Call of Duty: Black Ops 3 aan de slag te gaan, zit de winkel al dicht. Vervelend natuurlijk. Maar dat gaat je bij GameCodeDiscount niet gebeuren. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 52 weken in het jaar bij ons terecht!

Even snel de collectie compleet maken?

Heb je eigenlijk alle Call of Duty versies al in je Steam Library? Mis je enkel en alleen nog Call of Duty: Black Ops 3? Dan is er niets fijner dan even snel je collectie compleet maken. En dat hoeft niet lang te duren, gelukkig!

Een scherpe prijs én een goede service bij Call of Duty: Black Ops 3

Bij het zoeken naar de game Call of Duty: Black Ops 3 heb je vast gelet op de prijs. Inmiddels zal het je niet verassen dat onze prijs scherp is. Toch hopen we dat je naar meer hebt gekeken dan alleen een scherpe prijs. Want wat dacht je bijvoorbeeld van een goede klantenservice? Je denkt er vooraf wellicht niet over na.. Maar stel je voor dat je ergens niet helemaal uitkomt.. Of je hebt nog een vraag die niet beantwoord is... .. dan is het natuurlijk wel zo prettig als er iemand klaarstaat, toch?

Op onze website heb je vast de ervaringen van andere gamers al gelezen. Deze publiceren we namelijk via het bedrijf FeedbackCompany. Zo kun je vooraf zien hoe wij te werk gaan. Voor ons ook prettig, we kunnen namelijk zien of gamers ook zo enthousiast over ons zijn. Daar gaat het natuurlijk om. Besluit je om bij ons Call of Duty: Black Ops 3 te kopen? Dan ontvang je direct na de aankoop ook een uitnodiging. We hopen ook jou ervaring te mogen ontvangen!

Het kopen van Call of Duty: Black Ops 3 via Steam voor de PC gaat zo..

Ben je nieuw met het spelen van games via Steam? Dan is het wel zo praktisch om te lezen hoe dit precies werkt. Als je klikt op onderstaande button, dan leggen we je het even uit. Op GameCodeDiscount kun je eenvoudig betalen voor je aankopen. Dit gaat namelijk via Bancontact, KBC/CBC, Belfius of iDeal. Deze systemen laten namelijk direct weten of een betaling gelukt is.

Is de betaling goed verlopen? Dan verschijnt de code direct op je beeldscherm. Ook ontvang je nog een e-mail met daarin de code. Zo kun je het altijd even op je gemak teruglezen. Ben je klaar om Call of Duty: Black Ops 3 aan je Steam library toe te voegen??

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook