Call of Duty Ghosts PC

Call of Duty: Ghosts is een snelle en spannende actie game, zoals je dat bekend bent van de Call of Duty serie. De nieuwe spelmodus Squads en de Clan Wars zijn leuke toevoegingen aan de sterke reeks! Deze game is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
13,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Call of Duty: Ghosts voor PC

Hesh en zijn broer Logan luisteren naar een verhaal van hun vader. Dit gaat over een beroemde eenheid, de 'Ghosts' die door nauwe samenwerking overeind bleef staan tegen een immens leger. Een grote en luide knal, onderbreekt het verhaal. Onderzoek wijst uit, dat het niet om een aardbeving blijkt te gaan. Er is meer aan de hand. Veel meer. San Diego en andere locaties zijn het doelwit van een raketaanval vanuit de ruimte. En dit is niet de enige aanval die is gepland..

De game speelt tien jaar later af. Er is inmiddels oorlog uitgebroken tussen 'De Federatie' en de Verenigde Staten. De Federatie is een samensmelting van verschillende Zuid Amerikaanse landen. Deze oorlog begon met de inname van het Odin-ruimtestation. Dit ruimtestation was in staat om complete steden weg te blazen. Het is aan Hesh en Logan om de Federatie een halt toe te roepen..

In Call of Duty: Ghosts, hoef je niet zelf te bedenken hoe je dit gaat doen. Ghosts sleept je mee in het verhaal en verrast je met een spectaculaire gameplay. Af en toe kruip je in de rol van Riley, de hond van beide broers. Als Riley kun je eenvoudig vijanden passeren en ze razendsnel uitschakelen. Ben jij klaar om de Federatie te stoppen?

Je kunt Call of Duty: Ghosts voor de PC het goedkoopste online kopen

De game Call of Duty: Ghosts is weer voorzien van een hoop actie. Het lijkt erop alsof Infinity Ward een nieuwe verhaallijn aan het inluiden is met Ghosts, waarop de komende jaren nog delen zullen volgen. Deze game is dan ook zeker de moeite waard voor de ware Call of Duty fan. Toch snappen we dat je niet meer wil betalen dan nodig is. Het is je waarschijnlijk dan ook niet ontgaan hoe scherp onze prijzen zijn.

Heb je nog niet eerder gekocht via de GameCodeDiscount marktplaats? Dan ben je waarschijnlijk wel benieuwd hoe dit nu precies kan. En hoe het kopen van de game Call of Duty Ghosts nu precies in zijn werk gaat. Gelukkig is dat niet zo moeilijk om uit te leggen. Allereerst is het goed om te weten, dat al je aankopen volledig digitaal worden geleverd. Er hoeft dus geen geld uit te worden gegeven voor een boekje, een dvd of een doosje. Ook hoef je niet te betalen voor een opslagruimte of loods. Alles werkt namelijk volledig online! Het gevolg? Scherpe prijzen, zoals bijvoorbeeld voor Call of Duty Ghosts!

Natuurlijk is een scherpe prijs niet het enige voordeel van digitaal werken.. Wat denk je bijvoorbeeld van het moeten wachten op je aankoop? En dan maar hopen dat de pakketbezorger er die dag zin in heeft.. Dat je daar niet vrolijk van wordt begrijpen we wel. Is dan ook verleden tijd, althans, als het aan GameCodeDiscount ligt. Je kunt namelijk 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht op onze marktplaats. Ook tijdens feestdagen. Ook midden in de nacht. En ook in het weekend. Wel zo prettig, als je direct aan Call of Duty Ghosts wil beginnen, toch?

Ken je iemand die Call of Duty droomt?

Heb jij een vriend of vriendin die weg is van first person action shooters? Iemand die kan blijven vertellen over het neerschieten van tegenstanders? Dan is Call of Duty: Ghosts echt hét cadeau voor deze persoon. Moet je naar een verjaardag toe en sta je nog met lege handen? Dan is het goed om te weten dat je de code van deze game over enkele seconden kan hebben.. Wat wil je nog meer?

Naast een goede prijs voor Call of Duty Ghosts ook een top service!

Dat we scherpe prijzen hebben, is je inmiddels wel duidelijk. Je hebt deze vast wel vergeleken. Hopelijk heb je ook gekeken naar onze service, bij het vergelijken. Vaak sta je er niet bij stil, tot je ontdekt dat je er net niet helemaal uitkomt. Dan is het fijn als je een vraag kunt stellen, aan iemand die begrijpt waar je het over hebt. Vonden wij dan ook belangrijk, bij GameCodeDiscount.

Natuurlijk is het super dat wij enthousiast zijn over onze service. Maar goed, daar heb jij als gamer natuurlijk nog niet zoveel aan. Daarom werken we samen met het bedrijf FeedbackCompany. Doe je een aankoop via ons, dan vragen ze je na de aankoop om je mening. Deze feedback kun je vervolgens weer terugvinden op onze website. Kunnen wij van leren, maar ook gamers die nog niet via GameCodeDiscount gekocht hebben. Besluit je om via ons Call of Duty: Ghosts te kopen? Dan horen we graag jou mening!

Hoe kan ik precies Call of Duty Ghosts voor de PC via GameCodeDiscount kopen?

Ben je klaar om te beginnen aan deze game? Dan wil je vast nog even weten hoe het kopen precies werkt. Onze marktplaats toont voor elk product de beste aanbieding die er is. Teveel betalen doe je dan ook niet. Om te kunnen bestellen, hoef je niet eerst een account aan te maken. Je geeft simpelweg je e-mail adres in en vult je naam in. Daarna kun je aangeven hoe je wil betalen.

Hiervoor heb je de keuze uit iDeal, Bancontact, Belfius of KBC/CBC. Nadat je een keuze hebt gemaakt, wordt je naar de betreffende betaalmethode doorgestuurd. Al deze systemen laten het direct weten als de betaling is gelukt. Wel zo prettig, want de verkoper kan dan direct de code toesturen van Call of Duty Ghosts voor de PC. Ook ontvang je een korte handleiding met activatie instructies. Zo weten we zeker dat je over enkele seconden aan de game kunt beginnen. Wel zo prettig, toch?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook