Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition PC

Met deze Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition game code kun jij over enkele seconden al beginnen met het spelen van deze geweldige, lang verwachte first person shooter. Deze game code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
45,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition voor op de PC

Een van de meest kritisch bekeken games in de geschiedenis Call of Duty: Modern Warfare, is terug. De game is opnieuw ontwikkeld, in een echte hoge definitie, voorzien van betere omgevingen, een betere rendering, dynamische hoge kwaliteit verlichting en veel, veel meer. Herbeleef de ironische campagnes, als je rond de wereld wordt vervoerd met Capt. Price, Gaz en Soap naar favoriete missies van fans. Herinner je "All Ghillied Up", "Mile High Club" of "Crew Expendable" nog? Werk samen met je vrienden in de online versie van de game, die Call of Duty herdefinieert. Je treft hier onder meer killstreaks, XP, Prestige en veel meer in klassieke mutilplayer mode.

In Call of Duty: Infinite Warfare, ontdek je een drietal unieke game mode. Campaign, waarin je teruggaat naar de militaire roots van de game. Als speler ga je terug naar de klassiek vormgegeven verhaallijn, van de oorlog in de toekomst. Multiplayer, waarin populaire features zitten zoals bijvoorbeeld de ketting gestuurde bewegingen. En dan is er nog de Zombie mode. In deze versie van de game tref je originele, bizarre en opmerkelijke zombies die de ware fan zal doen glimlachen.

Online Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition kopen is het goedkoopste

Ben je een echte Call of Duty fan? Dan kies je natuurlijk voor de Legacy Edition van Infinite Warfare. Want eerlijk is eerlijk.. Modern Warfare was natuurlijk ook een van de beste delen van deze trilogie. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk deze game kunnen gaan spelen. En natuurlijk wil je niet meer betalen dan nodig is. Begrijpen we heel goed bij GameCodeDiscount.

Wij hebben er dan ook voor gekozen om volledig digitaal te werken. We beschikken dan ook niet over een duur magazijn om Call of Duty Infinite Warfare of andere games in op te slaan. Ook hebben we geen duur winkelpand. Dat scheelt dan ook fors in onze kosten. En zorgt ervoor dat we voor een scherpe prijs kunnen leveren. Een ander groot voordeel, is dat zodra Call of Duty Infinite Warfare uit komt, we deze direct naar je kunnen toesturen. Je hoeft dus niet te wachten tot onze winkel open is..

Maak je collectie compleet

Heb je alle games uit de Call of Duty reeks al in je bezit? Dan mag natuurlijk de Legacy Edition van Call of Duty Infinite Warfare niet ontbreken. Deze maakt dan ook wel echt je verzameling compleet. Herbeleef Call of Duty als nooit tevoren..

Call of Duty Infinite Warfare Infinite Warfare Legacy Edition en goede support

Ondanks dat GameCodeDiscount volledig digitaal werkt, vinden we een goede support erg belangrijk. We zijn dan ook altijd benieuwd hoe je het kopen van Call of Duty Infinite Warfare hebt ervaren. Besluit je de game bij ons te kopen? Dan ontvang je direct na de aankoop van ons een feedback email. We hopen dat jij je ervaring met ons wil delen!

Het volledig online werken heeft overigens nog een voordeel. Ook qua support. We zijn namelijk zo goed als altijd bereikbaar. Weekend? Vakantie? Feestdag? Midden in de nacht? GameCodeDiscount is gewoon open. 24 uur per dag. 365 dagen in de week. Je kunt dus zelf besluiten wanneer je zin hebt om de Legacy Edition van Call of Duty Infinite Warfare te kopen.

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

28 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook