Call of Duty Infinite Warfare PC

Met deze Call of Duty: Infinite Warfare game code kun jij over enkele seconden al beginnen met het spelen van deze geweldige, lang verwachte first person shooter. Deze game code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
14,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Call of Duty: Infinite Warfare voor op de PC

We kennen allemaal de game studio Infinity Ward. Deze studio, die meerdere prijzen heeft gewonnen, heeft geholpen om de blockbuster Call of Duty naar een nieuw level te tillen. En dat hebben ze gedaan. Met Call of Duty: Infinite Warfare. In de basis, sleept Infinite Warfare je mee met een de sterke verhaallijn, een grote oorlog en epische gevechten. Een echte authentieke Call of Duty ervaring dus.

Infinite Warfare is geschikt voor eigenlijk elke Call of Duty fan. Er zijn namelijk drie unieke game mode aangebracht. Zo kun je kiezen uit Campaign, Multiplayer en Zombies. Call of Duty Infinite Warfare is als altijd voorzien van sterke graphics en omgevingen. De militaire roots in deze nieuwe Call of Duty, zijn sterker en krachtiger dan ooit tevoren.

De speler wordt meegesleurd in een klassiek oorlogsverhaal. Over een groot strijdveld dat afspeelt in de toekomst. Overheden vormen de United Nations Space Alliance en verkennen de ruimte. Ze hopen zo grondstoffen aan te treffen, die steeds minder voorkomen op aarde. En dan is er natuurlijk de opstand. De Settlement Defense Front, die de United Nations Space Alliance wil verslaan. In Geneve vindt een verrassingsaanval plaatst. De start van de oorlog, waarna een groot offensief volgt. Je kruipt in de rol van kapitein Reyes en neemt het op tegen de overmacht. Ben jij klaar om de strijd aan te gaan? Beantwoord jij de Call of Duty?

Als eerste Call of Duty Infinite Warfare spelen? Koop de game online!

Call of Duty: Infinite Warfare is een titel waar al veel over is geschreven. Veel gamers kijken er dan ook naar uit om met deze game aan de slag te gaan. Natuurlijk niet voor niets, want de preview en beta waren al erg belovend. Groot nadeel is echter wel, dat er dus veel vraag is naar deze game. Zodoende dan ook dat je de game bij ons vanaf de pre-release kunt kopen. Zo weet je zeker dat deze game niet aan je neus voorbij gaat!

Een ander groot voordeel, is dat wij volledig online werken. Komt de game midden in de nacht uit, dan ontvang jij je code midden in de nacht. Je hoeft dus niet te wachten tot de winkel eindelijk open is. Of tot de postbode het pakketje bezorgd. Alles gebeurd volledig digitaal. En dat scheelt ook nog eens flink, waardoor wij Call of Duty Infinite Warfare voor een wel heel scherpe prijs kunnen aanbieden!

Verras een Call of Duty gamer

Ken je iemand die helemaal weg is van de Call of Duty reeks? En ben je opzoek naar een leuke verrassing voor die persoon? Dan hoef je beslist niet meer verder te zoeken. Met Call of Duty: Infinite Warfare bezorg je de gelukkige uren vol gameplezier!

Call of Duty Infinite Warfare, voor een scherpe prijs met top support

GameCodeDiscount snapt dat je geen zin hebt om de prijzen van Call of Duty Infinite Warfare te vergelijken. Om zo opzoek te gaan naar de goedkoopste aanbieder. Heb je ons toch op die manier gevonden? Dan willen we je laten weten, dat we niet alleen een scherpe prijs hebben. We hebben namelijk ook een uitstekende klantenservice. Waar je die voor nodig hebt? Stel je komt ergens niet helemaal uit, of je hebt nog een vraag.. dan is het wel zo prettig om niet naar de winkel te hoeven toch?

GameCodeDiscount vindt een goede service verlenen dan ook belangrijk. We hopen ook altijd dat je dit merkt. Besluit je Call of Duty Infinite Warfare voor de PC bij ons te kopen? Dan vragen we je na de aankoop om je mening. Die publiceren we dan (anoniem) op de website. Zo kunnen andere weer leren van jou ervaring!

Call of Duty Infinite Warfare kopen gaat heel eenvoudig

Je bent inmiddels vast wel benieuwd hoe het precies in zijn werk gaat. Zeker als je de game voor 4 November, de officiële release datum, kopen gaat. In dit geval krijg je namelijk een zogenoemde pre-release code voor Call of Duty Infinite Warfare. Zodra de game uitkomt, heb jij deze direct tot je beschikking. Wel zo fijn, want dan ben je er zeker van dat je niet hoeft te wachten, of de game misloopt!

Betalingen naar GameCodeDiscount kun je maken via het veilige iDeal of Bancontact platform. Dit heeft als groot voordeel, dat een betaling direct bevestigd is. Daardoor kunnen wij je de code van Call of Duty Infinite Warfare meteen opsturen. Je hoeft dan dus niet te wachten!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook