Call of Duty Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 is het directe vervolg op de succesvolle game Call of Duty Modern Warfare 2. De game is voorzien van nieuwe modes, zoals 'Kill Confirmed' en voorzien van nieuwe wapens! Deze game is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
16,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Call of Duty: Modern Warfare 3 voor PC

Call of Duty: Modern Warfare 3 gaat direct door waar deel twee is gestopt. Er is een wereldwijde oorlog gaande. De Russen vallen volop aan en zijn aan de winnende hand. Price en Soap worden erop uitgestuurd om hier een einde aan te maken. Doel is om de terrorist Makarov een halt toe te roepen. Ook in dit deel is de Rus van plan om de wereld te veroveren.

De game verloopt razendsnel en spectaculair, bijna als een racewedstrijd. Ook dit deel heeft weer enkele memorabele missies en ook hier knalt de actie weer van je scherm. Natuurlijk is ook in Modern Warfare 3 de online multiplayer mode dé grote verrassing. Nieuw hierin is de nieuwe 'Kill Confirmed' modus, een grappige variatie op het bekende 'Team Deatchmatch'. Wordt er een speler gedood, dan blijft er een dogtag achter. Deze is ook weer punten waard. Doel is dan ook om naast het doden van een speler, ook zijn dogtag in te nemen. Extra spannend natuurlijk, want je tegenstander kan je zo makkelijker neerschieten. Lukt dit? Dan zijn er twee dogtags op te rapen.. ;-)

Het goedkoopste is Call of Duty: Modern Warfare 3 voor de PC online

Leuk aan Call of Duty: Modern Warfare 3, is de manier waarop je wapens verbeteren kunt. Je doet dit namelijk eenvoudig door de wapens te gebruiken. Het wapen levelt, naarmate je er beter mee presteert. Zo speel je dus tijdens het gamen een betere uitrusting bij elkaar. Denk bijvoorbeeld aan een betere scope, sensors en ook de befaamde n00b tube doet weer mee.

Klinkt goed, toch? Het zal je vast niet zijn ontgaan dat onze marktplaats scherpe prijzen heeft. Misschien ben je wel benieuwd hoe dit precies kan. Zeker als je nog niet eerder via GameCodeDiscount hebt gekocht. Het is dan ook goed om te weten, dat je al je aankopen digitaal ontvangt. Zo hoef je niet te betalen voor een duur boekje. Of een dvd/cd-rom. Ook betaal je niet voor een doosje. En dat scheelt, zoals je kunt zien, natuurlijk fors in de kosten!

Een scherpe prijs is niet eens het enige voordeel van digitaal werken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de lange wachttijd, op de postbezorger? Of nog erger: dat je helemaal de deur uit moet om je game te gaan kopen. Liever begin je meteen aan die game. En dat kan dan ook, als het aan GameCodeDiscount ligt althans. Je kunt 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bij ons terecht. In weekenden. Op feestdagen. En ook midden in de nacht. Voorbij zijn dan ook die dagen van het wachten!

Een ware Call of Duty fan verassen?

Ken je iemand die weg is van de Call of Duty reeks? Die dagen doorbrengt met het spelen van (online) missies? Dan is het niet zo heel moeilijk om deze persoon heeeel erg blij te maken.. Wat dacht je van de Call of Duty: Modern Warfare 3 game code? Ben je verzekerd van genoeg credits de komende tijd!

Een goede service en een scherpe prijs voor Call of Duty: Modern Warfare 3!

Dat onze prijzen goed en scherp zijn, daar kunnen we over blijven vertellen. We weten zeker dat je dit inmiddels zelf ook al hebt kunnen zien. Toch is dat niet het enige waar we trots op zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede service, bij je aankoop? Niets is zo frustrerend, als tot de conclusie moeten komen dat je het niet snapt.. Om dan te ontdekken dat je alsnog de deur uitmoet voor je vragen. Dat wilde we dan ook niet, bij GameCodeDiscount. We hebben ervoor gekozen om een serviceteam met kennis neer te zetten!

Om te kijken hoe gamers hierover denken, werken we samen met FeedbackCompany. Doe je een aankoop via ons, bijvoorbeeld Call of Duty: Modern Warfare 3, dan vragen ze je om je mening. Deze feedback publiceren we vervolgens weer op onze website. Zo kunnen gamers die nog niet via GameCodeDiscount hebben gekocht, eerst over ons lezen. Heb je onze reviews gezien? Dan begrijp je vast wel waarom gamers terug blijven komen!

Hoe werkt het kopen van Call of Duty: Modern Warfare 3 nu precies?

Je hebt genoeg gelezen en wil aan die game beginnen. Begrijpen we maar al te goed. Toch snappen we ook, dat je misschien nog wel even wil weten hoe GameCodeDiscount precies werkt. Het is in elk geval goed om te weten, dat je op onze marktplaats geen account hoeft aan te maken. Je hoeft enkel je naam en e-mail adres in te vullen. Hierna kun je kiezen hoe je wil betalen.

Het platform maakt enkel gebruik, van betaalmethode die direct laten weten of een betaling is gelukt. Dit zijn bijvoorbeeld Bancontact, KBC/CBC, Belfius en iDeal. Groot voordeel hiervan, is dat je niet op je codes hoeft te wachten. Deze worden direct na de betaling toegestuurd en op het beeld getoond. Het toesturen gebeurd op het e-mail adres dat je ingaf. Ook ontvang je nog een handleiding voor de activatie op Steam. Wel zo prettig, als je daar nog niet bekend mee was. Je kunt dus echt over enkele seconden al aan de game beginnen. Ben je er klaar voor??

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook