Sid Meiers Civilization VI 6 PC (Steam)

Sid Meier's Civilization VI 6 is weer een meesterwerk. Deze lang verwachte game, is sinds 21 oktober 2016 beschikbaar. De game code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
32,49
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Sid Meier's Civilization VI 6 voor PC

Heb je het wel eens meegemaakt? Dat je maanden zat te wachten op een game.. Met je slaapzak voor de deur hebt liggen wachten, tot de deur eindelijk open ging.. Om dan te concluderen dat je wekker verkeerd stond.. En je alsnog de pre-release van die game hebt gemist, waardoor je alsnog kon wachten?

Dat is de reden dat je bij GameCodeDiscount deze game als pre-order kon bestellen om zo als een van de eerste Civilization VI, van Sid Meier te kunne spelen. Inmiddels is de game beschikbaar voor iedereen! Deze legendarische game designer heeft namelijk beslist niet stilgezeten. In Civilization VI, is het jou taak om een grootmacht op te bouwen die bestand is tegen de tijd. Wordt wereldleider, door het vormen van beschaving vanaf de Stenen Tijd tot aan de Informatie Eeuw.

Versterk je cultuur, treed diplomatiek op en ga nek aan nek met de grootste leiders uit de wereldgeschiedenis. Je maakt het allemaal mee, bij het ontwerpen en vormen van de beste beschaving die de wereld ooit heeft gehad. In Civilization 6, zit een nieuwe manier om met je wereld in contact te treden. Steden zijn namelijk fysiek uitbreidbaar op de map. Ook nieuw is dat het actief onderzoeken van technieken en culturen nieuwe mogelijkheden geeft. Ben je klaar om de overwinning in deze game te behalen?

Het snelst Sid Meier's Civilization VI spelen? Online kopen!

Ben je benieuwd hoe Civilization VI er uitziet? Kun je niet wachten om een nieuwe wereldbeschaving te vormen? Denk je het beter te kunnen dan de voorgaande wereldleiders? Dan wil je natuurlijk direct beginnen met deze gloednieuwe game.

Natuurlijk wil je niet hoeven wachten. En start je het liefst al voordat Civilization 6 goed en wel uit is. Ook wil je niet meer betalen dan nodig is. Dat hoeft gelukkig ook niet, bij GameCodeDiscount. Onze scherpe prijzen zijn je vast en zeker opgevallen!

Hopen we dan althans, want we zijn er erg trots op. Is het resultaat van ons harde werk de afgelopen maanden. GameCodeDiscount werkt namelijk volledig digitaal. Zo hebben we geen dure winkel, of grote opslagloods nodig. Scheelt natuurlijk een hoop in de kosten. En als onze klant, ben jij daar de gelukkige van! Een ander groot voordeel is ook, dat je 365 dagen per jaar bij ons terecht kunt. Het is 24 uur per dag mogelijk om Sid Meier's Civilization VI te kopen!

Zoek je een originele verassing?

Je kent vast wel iemand die alle edities van de populaire game Civilization bezit. Uren zoet is geweest met het opbouwen en hervormen van een beschaving. Zoek je een origineel cadeau voor deze vriend of vriendin? Dan hoef je niet veel verder te zoeken. Civilization 6 is een van de meest besproken game titels van dit jaar. Daar kun je beslist iemand blij mee maken...!

Snel Civilization 6 spelen, voor een scherpe prijs met goede support

We begrijpen dat je geen zin hebt om nog weken te moeten wachten op deze game. Ook snappen we dat je niet meer betalen wil dan strikt noodzakelijk is, logisch! Daarom kun je bij ons Civilization VI kopen voor de scherpste prijs. Kun je meteen met deze top game beginnen. Maar is prijs dan het enige waar je op let bij het kopen van een game code?

Bij GameCodeDiscount vinden we een goede service ook heel erg belangrijk. Heb je Civilization 6 gekocht en kom je er even niet uit hoe het werkt? Dan is het fijn om direct een antwoord te krijgen. En dus niet eerst naar de winkel te hoeven gaan. Dat vinden we bij GameCodeDiscount ook. We zijn dan ook erg trots op de positieve reacties die onze servicedesk met regelmaat ontvangt!

Het kopen van Civilization VI doe je zo..

De game Civilization 6 is inmiddels beschikbaar, je hoeft hem dan ook niet meer als pre order te kopen. Via het GameCodeDiscount platform kun je betalen met het bekende iDeal systeem. Direct na deze betaling, valideren we of we deze ontvangen hebben

Is je betaling goed aangekomen? Dan zie jij de game code voor Civilization VI direct op je beeldscherm. Ook sturen we je deze toe via de e-mail. Wel handig, om het allemaal nog even terug te kunnen lezen. Ben jij klaar om de wereld te hervormen?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook