De Sims 4 PC

De Sims 4 is de opvolger van de bekende en populaire game reeks. Nieuw in dit deel is de Create a Sim mode en het delen van jouw zelf ontworpen huizen in de galerij. Ook zijn er weer veel uitbreidingen beschikbaar! Deze code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
31,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

De Sims 4 voor de PC

Als er één game is, die bijna iedereen wel kent, dan is dat toch het immens populaire De Sims. Inmiddels zijn we al bij het vierde deel in deze reeks beland. En er is wederom veel veranderd! Wat bijvoorbeeld eigenlijk meteen wel opvalt, is dat de game overzichtelijker is. Zo is er niet meer een enorme wereld die je moet besturen, maar draait het in de Sims 4 om wijkjes. Het zorgt ervoor dat je met een paar klikken vindt wat je zocht. Leuk in dit deel is ook de bouwmodus. Deze heeft een heleboel voordelen. Zo kun je mooie hoge muren maken en een huis compleet veranderen. Het is eenvoudiger om een mooie woning te maken, in plaats van de blokkendozen uit voorgaande versies.

Je maakt razendsnel een huis, door het slepen en verplaatsen van onderdelen. Nieuw in de Sims 4 is dan ook de galerij. Hierin kun je bekijken hoe spelers bijvoorbeeld Disney prinsessen namaken. Ook kun je een compleet huis kopen, als je geen zin hebt om dit zelf te doen! In de Sims 4 is er ook focus gelegd op emoties. Dit merk je wel direct. Zo moet je een stuk meer doen, nu de emoties in de weg kunnen komen te zitten. Dat in toevoeging op het eten, slapen, werken, etc wat je ook moet doen!

De Sims 4 voor de PC kopen? Dat is online het goedkoopste!

Als je van plan bent een online aankoop te doen, let je vaak op verschillende dingen. Een daarvan, is natuurlijk de prijs. Het zal je dan ook vast niet ontgaan zijn dat de prijzen op de GameCodeDiscount marktplaats scherp zijn. Ben je benieuwd hoe dit kan? Dat leggen we je dan ook graag uit! Alle aankopen, zo ook de Sims 4, ontvang je digitaal. Je betaald dan ook niet voor een boekje, een hoesje of een DVD. Ook betaal je niet mee aan een duur winkelpand of een grote opslagruimte. Het resultaat, dat merk je direct!

En dat is niet het enige gemak van een online aankoop.. Wat denk je bijvoorbeeld van de openingstijden? Als je op vrijdag zin hebt om de Sims 4 te spelen, wil je natuurlijk niet wachten tot de postbode er op dinsdag is. Je kunt dan ook 24 uur per dag terecht bij GameCodeDiscount. En dat 365 dagen per jaar. Heb jij zin om de Sims 4 te spelen? Dan kan dat. Wel zo prettig, toch?

Maak een Sims fan gelukkig!

Is het weer zover? Je hebt nog maar een paar minuten om een cadeau uit te zoeken? Geen nood! Je hoeft echt niet weer met sokken aan te komen. Alle aankopen ontvang je binnen enkele seconden in je mailbox. Verras de jarige dus met iets leuks: De Sims 4 voor de PC!

Naast een scherpe prijs ook een goede service bij de Sims 4!

We hebben je vast weten te overtuigen van de scherpe prijzen bij GameCodeDiscount. Toch is dat niet het enige waar we trots op zijn. Het leveren van een goede service vinden we namelijk minstens zo belangrijk. Je kunt je vast nog wel een verjaardag herinneren. Na wat drankjes kwam ineens het onderwerp klantenservice op tafel. Eigenlijk was er niemand die geen gefrustreerd verhaal had.. Dat willen we dan ook graag voorkomen, bij GameCodeDiscount!

Om te kijken hoe gamers over onze service denken, werken we dan ook samen met FeedbackCompany. Besluit je om via ons de Sims 4 te kopen? Dan ontvang je hierna een uitnodiging om je mening te geven. Deze kun je vervolgens weer teruglezen op onze website. Ben je nieuw met GameCodeDiscount? Lees dan eens onze reviews. Begrijp je vast waarom gamers terug blijven komen!

Het kopen van de Sims 4 voor de PC, is dat moeilijk?

Ben je nieuw met het Origin platform? Of heb je nog nooit een game code gekocht? Dan is het fijn om te weten hoe het allemaal werkt. Dat leggen we dan ook graag aan je uit. Want zo moeilijk is het gelukkig allemaal niet. Bij elke aankoop vindt je een link naar de activatie instructies. Zo kun je het altijd even op je gemak teruglezen.

Ook het kopen via GameCodeDiscount is niet lastig. Zo hoef je bijvoorbeeld geen account aan te maken. Je geeft simpelweg het e-mailadres in waarop je de code wil ontvangen. Vervolgens kun je kiezen hoe je wil betalen. Voor Nederland kan dat met iDeal, in België heb je de keuze uit Bancontact, KBC/CBC of Belfius. Is de betaling gelukt? Dan ontvangen wij direct een notificatie. Zo kan de code voor de Sims 4 meteen naar je worden verstuurd. Zowel via de mail, als op het scherm. Ben je er klaar voor?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook