Diablo III 3 Battle Chest PC

De Diablo III Battlechest bestaat uit de basis game Diablo 3, maar bevat ook de uitbreiding Reaper of Souls. Je kunt met deze code dan ook direct beginnen met spelen. Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
28,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Diablo 3 III Battle Chest voor op de PC (Battle.net)

Ben je iemand die standaard wacht op de 'game van het jaar editie'? Dan hebben we goed nieuws voor je! De Battle Chest is de game van het jaar editie. Je treft niet alleen het originele Diablo 3 aan, maar ook de uitbreiding Reaper of Souls. En dat natuurlijk voor een prijs die scherper is dan het los kopen van beide games.

Deze game start 20 jaar na Diablo II. Mephisto, Diablo en Baal zijn verslagen. De Worldstone, die ooit de veilige haven was voor de inwoners, is vernietigd. Het kwaad heerst dan ook wederom in Tristram. Kruip in de rol van 1 van de 5 helden. Verzamel krachtige items, spreuken en handigheden bij het verkennen van Sanctuary. Neem het op tegen horde van demonen en bescherm de wereld van het opgestane kwaad. Ben jij klaar voor Diablo 3 III?

De Battle Chest van Diablo III is online het goedkoopste

Ben je opzoek geweest naar Diablo 3 en de uitbreiding Reaper of Souls? Dan zal het je vast zijn opgevallen dat de Battle Chest wel erg scherp geprijsd is. Prettig natuurlijk, want je wil niet meer betalen dan nodig is. En uiteraard wil je ook nog eens snel kunnen gaan gamen. Dat begrijpen we goed bij GameCodeDiscount. Wij hebben er als bedrijf dan ook voor gekozen om volledig online te werken. We hebben dan ook geen winkelpand, of grote opslag om alle games in te bewaren. En dat merk je dan ook terug aan onze prijzen.

Wat ook prettig is, is dat je niet hoeft stil te staan bij de openingstijden. Voorbij zijn de dagen, in de slaapzak, voor de deur van de winkel.. Wachtende tot er eindelijk iemand komt.. Om dan te ontdekken dat het geen koopzondag is. Gaat je bij GameCodeDiscount dan ook niet gebeuren. Wil jij midden in de nacht Diablo III Battle Chest kopen? Of op zondagmiddag? Dan is dat geen enkel probleem!

Laat iemand kennis maken met Diablo 3!

Speel je zelf al Diablo 3? Of misschien een andere topgame van Blizzard? Dan hoop je vast dat meer van je vrienden deze game ook gaan spelen. De Battle Chest van Diablo 3 is dan ook een mooie kennismaker. Zo heb je Reaper of Souls en Diablo III voor een wel heel scherpe prijs!

Diablo 3 III en Reaper of Soul met een topservice

In je zoektocht naar Diablo 3 en de Reaper of Soul uitbreiding zal je onze prijs niet zijn ontgaan. We hopen dat je natuurlijk wel verder hebt gekeken? Want hoe denk je bijvoorbeeld over support als je ergens niet uitkomt? Jammer als je daarvoor naar de winkel moet gaan.. En dat is gelukkig ook niet nodig! We hebben bij GameCodeDiscount een eigen klantenservice met kennis van zaken. Kom je ergens niet uit, dan kunnen wij je helpen.

Je kunt op onze website de feedback lezen van andere gamers. Zo weet je vooraf hoe wij werken. Je snapt dan ook meteen waarom gamers bij ons terug blijven komen. Wil je ons helpen de dienstverlening nog verder te verbeteren? Dan hopen we dat je na je aankoop een review plaatst. We vragen hier elke klant na een aankoop om. Besluit je Diablo III Battle Chest bij ons te kopen? Dan ontvang jij ook een uitnodiging!

Zo kun je Diablo 3 III Battle Chest snel kopen

Klaar om de game Diablo III te gaan beginnen? Dan wil je vast nog even weten hoe het precies werkt. En dat is gelukkig niet al te moeilijk. Op GameCodeDiscount kun je namelijk eenvoudig betalen met Bancontact, Belfius, KBC/CBC of iDeal. Direct na de betaling krijgen we een bevestiging hiervan. Wel handig, want zodra de betaling is bevestigd krijg je de code direct toegestuurd. Je kunt dus echt over een paar seconden al beginnen met Diablo 3!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

28 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook