Dishonored 2 PC

Kruip in de rol van bovennatuurlijke moordenaar in Dishonored 2, de lang verwachte opvolger van Arkane Studio's. Kies je ervoor om te spelen als Empress Emily Kaldwin of als Corvo Attano? Met deze code kun je in elk geval direct aan de slag. Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
28,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Dishonored 2 voor op de PC (Steam)

We hebben er even op moeten wachten, maar in november was het dan toch zover. Het lang verwachte Dishonored 2 kwam eindelijk beschikbaar voor op de PC. De verwachtingen van de game waren gespannen. Toch zijn we van mening dat Arkane erin is geslaagd om van dit tweede deel een succes te maken. In Dishonored 2 is er gekozen voor een andere game engine. Dit is een goede stap geweest. Zo kun je veel meer verkennen in de aanzienlijk grotere levels. Grafisch is het misschien niet onderscheidend, maar Dishonored 2 is voorzien van veel meer details. En dit maakt natuurlijk veel goed.

De krachten van Corvo zijn niet veranderd ten opzichten van het eerste deel. Wat wel nieuw is, is dat je kunt spelen met Emily. Emily beschikt in Dishonored 2 over een andere set magische opties dan Corvo. Het geeft de game dan ook meer vrijheid dan in het eerste deel. Je kunt meer bekijken en er is meer afwisseling tussen magie en de traditionele aanpak, waarin je de magie juist probeert te ontlopen. De game nodigt dan ook uit om voor de moeilijkere variant te gaan. Het hoeft natuurlijk niet. Je kunt zelf een keuze maken en gaan voor een eigen speelstijl. Juist dat maakt Dishonored 2 zo uniek!

Dishonored 2 op de PC het goedkoopste kopen doe je online

Ben je al even aan het zoeken geweest naar Dishonored 2? Dan zal je vast zijn opgevallen dat wij een scherpe prijs hebben voor deze game. Fijn natuurlijk, want wie wil er nu teveel betalen? Toch vraag je jezelf misschien af hoe dit precies kan. En dat leggen we je dan ook graag even uit. GameCodeDiscount werkt namelijk volledig online. Je ontvangt de game code dus digitaal, waardoor je niet hoeft te betalen voor een doosje, hoesje of verzending. Voor ons scheelt het ook weer, want wij hebben geen groot magazijn nodig.

Extra voordeel daarvan, is dat je ook niet na hoeft te denken wanneer we open zijn. Je kunt elke dag terecht bij GameCodeDiscount, 24 uur per dag. Dus sta je op het punt naar een verjaardag te gaan en mis je een cadeau..? Dan is dat geen enkel probleem. Je weet bij ons zeker dat je niet met lege handen op een feestje staat!

Verras een gamer met Dishonored 2!

Ken je iemand die helemaal weg is van first-person shooters op de PC? Of iemand die misschien niet van het eerste deel van Dishonored weg te houden was? Dan is Dishonored 2 natuurlijk een logisch cadeau om iemand erg blij mee te maken!

Dishonored 2 voor een goede prijs en met een goede service

Bij GameCodeDiscount kunnen we ons voorstellen dat je de prijzen goed hebt bekeken. Ook zul je vast gezien hebben dat wij de code snel leveren, waardoor je direct met deze top game kunt beginnen. Maar is dat het enige waar je op let bij het uitzoeken van een winkel? Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede service? Wel zo prettig als je niet alsnog naar een winkel moet, indien je er niet helemaal uitkomt. Vonden wij ook, bij GameCodeDiscount. We hebben er dan ook voor gekozen om een klantenservice met kennis op te zetten. Kom je ergens niet uit, dan staat er een gamer voor je klaar!

Ook vinden wij het belangrijk om te weten hoe gamers over ons denken. Op onze website heb je vast al de nodige feedback kunnen vinden. Dit doen we extern, via het bedrijf FeedbackCompany. Zo weet je in elk geval dat je alle feedback kunt terugvinden. Besluit je Dishonored 2 bij ons te kopen? Dan zullen wij je ook vragen om je mening. Kunnen wij, maar ook de andere gamers weer van leren!

Het kopen van Dishonored 2 op de PC via Steam werkt zo

Genoeg gelezen, klaar om Dishonored 2 te gaan spelen? Dan is het fijn om te weten hoe dat nu werkt. Je kunt via GameCodeDiscount eenvoudig betalen voor de game met iDeal, Bancontact, KBC/CBC of Belfius. Op deze manier kunnen we direct nagaan of er een betaling is geweest. Is deze gelukt? Dan krijg je meteen de code van ons toegestuurd, via de e-mail. Ook ontvang je de code direct op je beeldscherm. Je kunt dus echt over enkele seconden al kiezen tussen Emily en Corvo!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook