F1 2016 PC (Steam)

Maak je eigen legende in F1 2016. Zet je klaar om dieper te duiken in de wereld van de prestigieuze motorsport dan ooit tevoren. Met deze game code kun je F1 2016 volledig via Steam downloaden. Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
28,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

F1 2016 voor Steam

In F1 2016 is een nieuw game type aangebracht. De Career Mode. In deze mode, wordt je in het diepe gegooid van de meest spannende, prestigieuze en glamoureuze motorsport. Op en naast de baan. F1 2016 is een extreem realistische game, waar je volledig in wordt meegezogen. De game is voorzien van het nieuwe straatcircuit: Baku in Azerbeidzjan.

Deze Steam game draait om de Career Mode. Als gamer kun je geschiedenis schrijven en een race CV opbouwen in de tien seizoenen. F1 2016 geeft je naast de snelste race-ervaring, ook toegang tot het drama naast de baan. Tijdens de tests kun je ook gebruik maken van een volledig geïintegreerd programma, dat alle tests van de werkelijkheid bevat.

Zodra je de Steam game F1 2016 start, kies je een avatar en nummer om mee te starten. Hierna kun je een Formule-1 team kiezen, waar je voor wil uitkomen. Elk team heeft een eigen doel en verwachting. Begin je bijvoorbeeld op een lagere positie, dan overtref je eenvoudiger de team verwachting. In F1 2016 kun je contracten verdienen of wisselen van teams. Ook kun je proberen je eigen team op te bouwen, om kans te maken op die kampioenstitel.

Ter aanvulling van de spanning op de baan, en om de Career Mode nog realistischer te maken, heb je in F1 2016 toegang tot hospitality-ruimtes. Dit kun je eigenlijk zien als je eigen ruimte. Je werkt hier samen met je R&D Engineer en je Persoonlijke Trainer. Zo kun je vooruitgang naast en op de baan maken.

F1 2016 voor Steam het goedkoopste kopen doe je online

Ben je er klaar voor om carrière te maken in de race wereld? Kun je niet wachten om F1 2016 toe te voegen aan de Steam Library? Dan hebben we goed nieuws: dat hoef je ook niet meer! Je hebt een scherpe deal voor F1 2016 op Steam gevonden. Misschien valt het je zelfs op dat onze prijs nog lager is dan die van Steam zelf?

Dit is mogelijk door de grote aantallen die wij van deze Steam game inkopen. Daar krijgen we dan ook een aantrekkelijke korting voor. Ook werkt GameCodeDiscount volledig digitaal. Alle game codes die je dus bij ons besteld, krijg je ook digitaal aangeleverd. Scheelt natuurlijk een hoop in de kosten, waar jij dan ook weer van profiteert. Ander groot voordeel is dan ook dat wij 24/7 open zijn. Je kunt dus F1 2016 voor Steam kopen wanneer het jou uitkomt!

Suggestie voor een race-fan?

Ken je iemand die helemaal weg is van computer games? En dan vooral van echte race spellen? Dan mag F1 2016 toch echt niet in die collectie ontbreken..

F1 2016 voor Steam, scherpe prijs en prima service

Onze scherpe prijs is je vast niet ontgaan in je zoektocht naar F1 2016. Maar als je nieuw bent bij GameCodeDiscount, dan weet je misschien nog niet dat wij ook een hele goede service leveren! En dat kan toch echt wel heel fijn zijn.. Lukt het je bijvoorbeeld niet om F1 2016 op Steam te installeren? Of heb je misschien nog een paar vragen? Dan wil je in elk geval niet alsnog naar de winkel moeten, toch?

Op onze website houden we de ervaring bij die andere gamers met ons deelde. Zo kun je vooraf lezen hoe GameCodeDiscount te werk gaat. En waarom gamers dan ook steeds terug blijven komen! Zijn we dan ook stiekem wel erg trots op. Besluit je F1 2016 voor Steam te kopen? Dan zullen we ook om jou mening en ervaring vragen. Kunnen andere dan weer van leren.

Zo werkt het kopen van F1 2016 voor Steam

Is dit de eerste keer dat je een Steam game gaat kopen? Dan is het wel fijn om te weten hoe je deze in je Steam Library toevoegt. Hebben we dan ook voor je uitgelegd op onze Steam pagina. Verder is het fijn om te weten dat je bij GameCodeDiscount kunt betalen met iDeal. Via dit snelle en veilige platform, weten we direct of je betaling is ontvangen.

Is dit het geval? Dan ontvang je de F1 2016 Steam code direct op je beeldscherm. Ook sturen we je de game code toe via de e-mail. Kun je dan ook meteen invoeren op Steam, waarna je direct kan starten met deze racer!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook