FIFA 17 PC

De nieuwste versie in de reeks, FIFA 17 is nog uitgebreider dan ooit. Over deze voetbal game wordt al het hele jaar gesproken, en terecht. De game code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
37,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

FIFA 17 voor op de PC (Origin)

De lang verwachte opvolger in de reeks is eindelijk beschikbaar: FIFA 17. Deze game brengt je nog dichter bij een levensechte, authentieke voetbalervaring dan ooit tevoren. FIFA 17 maakt gebruik van de Frostbite game engine. Frostbite staat bekend als een van de beste game-engines op dit moment. In FIFA 17 maak je dan ook kennis met emoties, en personages met enorme diepgang. Je beleeft een voetbal ervaring als nooit tevoren met FIFA 17.

Nieuw in FIFA 17 is de game mode genaamd 'The Journey'. Dit is haast een soort bioscoop achtige storyline, waarin jij je eigen voetbalgeschiedenis maakt. Je treed in de schoenen van de geroemde en opkomende speler Alex Hunter. Alex Hunter staat op het punt om zijn eerste stappen te zetten in de Premier League. In FIFA 17 zul je merken dat de spelers anders denken, bewegen en een andere vorm van interactie hebben. Het is dan ook noodzaak om op elk moment het volledige veld te beheersen in deze game!

FIFA 17 voor de PC koop je het goedkoopste online

Ben jij klaar om The Journey te beleven? Breng jij Alex Hunter naar de absolute voetbaltop? Dan kun je inderdaad niet wachten om FIFA 17 op PC te gaan spelen. Snappen we ook wel bij GameCodeDiscount. Je hebt dan misschien ook geen zin om eerst alle aanbiedingen te vergelijken. Al hopen we natuurlijk dat onze scherpe prijs je wel is opgevallen. En ergens.. heel ver weg.. hopen we ook dat je benieuwd bent hoe wij dit doen?

Zijn we namelijk echt trots op bij GameCodeDiscount. Wekelijks kopen wij games in grote aantallen in. Hierdoor krijgen wij een korting op de prijs. Verder werkt GameCodeDiscount alleen online. Als je bij ons FIFA 17 bestelt, ontvang je van ons een game code. We hebben dan ook geen groot magazijn nodig. Of een opslagruimte om alle games in te bewaren. Een ander groot voordeel is dat we dan ook 365 dagen per jaar open zijn. En dat maar liefst 24 uur per dag. Je kunt dus zelf bepalen wanneer en hoe laat het je uitkomt om FIFA 17 te kopen!

Bewijs jezelf als profvoetballer

Denk jij dat het je lukt om Alex Huntley te laten slagen in de Premier League? Ben jij bereid om alles te geven voor een voetbal carrière? Denk jij de wereld top te kunnen behalen? Dan is FIFA 17 de game die je zoekt. Start vandaag en werk je op naar de top..!

FIFA 17, een goede service en een goede prijs

Misschien heb je toch op de prijs gelet in je zoektocht naar FIFA 17. Dan zal het je niet ontgaan zijn dat die van ons scherp is. Maar dat zal niet het enige zijn waar je op let, toch? Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede klantenservice? Stel je komt ergens niet uit, of je hebt nog vragen, dan wil je niet alsnog naar de winkel moeten. Ook de online ondersteuning moet gewoon goed zijn. En dat is het geval bij GameCodeDiscount!

Vinden we dan ook erg belangrijk. Zo belangrijk, dat we na iedere verkoop vragen om een mening. Niet alleen om zelf van te leren, maar ook zodat andere gamers deze kunnen lezen. Voor je dan ook iets koopt bij GameCodeDiscount, bijvoorbeeld FIFA 17, weet je hoe wij werken. En waarom gamers steeds terug blijven komen. Besluit je FIFA 17 bij ons te kopen? Dan zal ook jij na de aankoop een bericht van ons ontvangen. We zijn dan ook benieuwd naar je ervaring en mening!

FIFA 17 kopen werkt zo

Genoeg gelezen, je wil waarschijnlijk nu wel echt met de game beginnen. Wel handig om dan nog even snel te weten hoe het precies werkt. Je kunt bij GameCodeDiscount betalen via het veilige en snelle iDeal of Bancontact platform. Dit heeft een groot voordeel. Een betaling is namelijk direct bevestigd. We kunnen je dan ook meteen de FIFA 17 game code per e-mail toesturen. Ook tonen we de game code op je beeldscherm. Wel zo prettig, want dan kun jij gelijk beginnen met spelen.

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

28 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook