For Honor PC

Stel je eens voor, dat Vikings, ridders en samoerai het tegen elkaar opnemen. Historisch natuurlijk een onmogelijke opgaaf, maar dat belemmert niet in For Honor! Kun jij het aan? Deze game is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
44,49
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

For Honor voor UPlay

For Honor heeft lang op zich laten wachten.. En dat wachten wordt beloond. Althans, zolang je geen historicus bent, of valt over het feit dat ridders het opnemen tegen Vikings en samoerai. In de verhaalmodus maar ook in de uitgebreide multiplayer, staat de strijd tussen deze volkeren namelijk centraal. Er zitten grote verschillen tussen de type krijgers die er per volk zijn. Toch verlopen de gevechten wel ongeveer hetzelfde. Kom je een tegenstander tegen op het strijdveld? Dan ontstaat er een gevecht met bijlen, speren en zwaarden.

De manier waarop een tegenstander het wapen vasthoud, is een belangrijk onderdeel in het duel. Valt een ridder je van links aan, dan is het aan te raden je wapen ook links te hebben, om de aanval af te slaan. Het aanvallen op een niet geblokkeerde positie, is dan ook dé manier om een duel te winnen. Het princiepen is simpel, maar door de verschillende aanvallen, speelt For Honor behoorlijk lekker vlot. Je kunt op veel manieren je tegenstander te slim af zijn. Of juist in de war brengen. Weet jij al met welk volk je de strijd aan wil gaan?

Je kunt For Honor het goedkoopste online kopen

Heb je de beta van For Honor al kunnen spelen? Koos je voor een samoerai, viking of toch voor de ridder? Er zijn maar liefst 12 unieke karakters die je in deze game kunt kiezen. Begrijpelijk dan ook dat je geen zin hebt om te wachten en meteen spelen wil. Toch wil je niet meer betalen dan nodig is, niet waar? Je bent dan in elk geval bij GameCodeDiscount aan het juiste adres. Als het aan ons ligt kun je For Honor namelijk voor een scherpe prijs via Uplay kopen!

Ben je nieuw met het GameCodeDiscount platform? Dan is het goed om te weten dat we ons best doen de prijzen zo scherp mogelijk te houden. We werken hiervoor dan ook met veel verschillende verkopers. Hoe we die prijs zo scherp kunnen houden vraag je jezelf af? Dat leggen we je natuurlijk graag uit! Allereerst omdat we gekozen hebben enkel en volledig online te werken. Je betaald dus nooit voor een doosje, een boekje of een DVD/Blueray. Ook hoef je niet mee te betalen aan een kantoorpand, winkel of een opslagloods. Alle aankopen ontvang je namelijk gewoon digitaal. Op de mail, en op je beeldscherm.

Bijkomend voordeel is dan ook nog eens, dat je niet te maken hebt met openingstijden. Zo kun je midden in de nacht, in het weekend of zelfs tijdens kerst bij ons terecht. Je bepaald dus echt zelf wanneer het jou uitkomt om For Honor te kopen!

Opzoek naar een leuk en origineel verjaardagscadeau?

Ken je een gamer die weg is van actie spellen? Iemand die het liefst de hele dag knalt en in gevecht is? Dan is For Honor echt de geschikte game voor deze jarige. De sterke verhaallijn en goede multiplayer modus van deze game staan garant voor uren van game plezier!

Naast een scherpe prijs ook een bekroonde service bij For Honor

Goed, dat onze prijzen scherp zijn zal je inmiddels duidelijk zijn. Dat heb je vast al kunnen zien bij het vergelijken. Maar is dat het enige waar je op let? Wat dacht je bijvoorbeeld van de klantenservice? Denk maar eens terug aan die verjaardag waar je laatst was.. Opeens was daar het onderwerp klantenservice.. En iedereen had een verhaal, het één nog beroerder dan het ander. Dat wilde we dus niet, bij GameCodeDiscount. Bij ons dan ook niet de vraag of je pc wel echt aan staat!

Om te kijken of gamers net zo tevreden zijn met onze service als wijzelf, werken we met FeedbackCompany. De reviews heb je misschien al zien staan op onze pagina's. Als je ze hebt gelezen, begrijp je vast waarom gamers blijven kiezen voor GameCodeDiscount! Besluit je om via ons For Honor voor op de PC aan te schaffen? Dan zullen we ook jou na de aankoop uitnodigingen een review te schrijven. Zo kunnen andere gamers weer leren van jou ervaring!

Het kopen van For Honor voor de PC via Uplay gaat erg eenvoudig

Ben je klaar om de strijd aan te gaan? Dan is het wellicht nog wel even fijn om te weten hoe het precies werkt. Zeker als je voor de eerste keer via GameCodeDiscount koopt. We leggen je dat dan ook nog snel even uit. Je kunt op ons platform betalen via iDeal, Bancontact, Belfius of KBC/CBC. Hoef je je natuurlijk niet voor te registreren en een account maken is ook niet nodig.

Groot voordeel van deze betalingssystemen, is dat ze direct laten weten of de betaling is gelukt. Is dit het geval? Dan verschijnt de code meteen op jou beeldscherm. Ook ontvang je deze nog per e-mail. Je kunt dus echt over een paar seconden in deze game duiken! Kun jij het aan?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook