Grand Theft Auto (GTA) V PC

Volgens Rockstar is deze nieuwe Grand Theft Auto V de grootste open world game die tot nu toe gemaakt is. Met deze game code kun je GTA 5 volledig via het Rockstar Social Club platform downloaden. Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
29,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Grand Theft Auto V voor PC

Deze 5e aflevering in de Grand Theft Auto reeks, speelt af in Los Santos. Los Santos kennen we natuurlijk allemaal nog van GTA: San Andreas. De game is gevuld met verschillende tegenstanders, voertuigen en uitdagende missies zoals we van de Grand Theft Auto games gewend zijn. In de game tref je dan ook verschillende mensen aan die proberen boven water te blijven.

In deze strijd, volg je 3 verschillende criminelen op een weg van overleving en rijkdom. Franklin, die vooral op straat actief was, gaat nu opzoek naar grotere kansen en groter geld. Michael, die net vrijgekomen is en zijn pensioen hoopt aan te vullen. En dan nog Trevo, een agressieve gek opzoek naar de volgende prooi. In GTA 5 is het dan ook deze crew die een reeks missies aangaat om het leven te veranderen.

Ben je klaar voor een dynamische, enorme wereld? Heb je zin in een sterke verhaallijn en een grafisch hoogstaande gameplay? Dan is Grand Theft Auto V echt een absolute aanrader voor je!

De goedkoopste GTA 5 op je PC kopen doe je online

Sta je te springen om je criminele carrière een kickstart te geven? Ben je benieuwd hoe Rockstar met deze game heeft uitgepakt? Dat kunnen we ons bij GameCodeDiscount goed voorstellen. Je hebt vast al gezien dat onze prijs voor GTA V wel heel scherp is. Misschien ben je zelfs wel benieuwd hoe we dit doen? Stiekem hopen we van wel.. Het is namelijk de kroon op ons harde werken!

GameCodeDiscount heeft er voor gekozen om volledig online te werken. We hebben dan ook geen dure winkel, of groot magazijn. Logisch ook, want we hoeven niets op te slaan. Al onze producten worden digitaal naar je toegestuurd. Heeft zelfs nog een extra voordeel: je hoeft niet te wachten om met de game te kunnen beginnen. Je kunt Grand Theft Auto 5 kopen en spelen wanneer het jou uitkomt!

Een GTA fan blij maken?

Dat Grand Theft Auto een van de meest gespeelde games is, weten we inmiddels wel. Ken je iemand die helemaal weg is van deze game? Of misschien (hoe het mogelijk is weten we niet) deze game nog nooit gespeeld heeft? Dan is het een aanrader om eens kennis te maken met GTA 5!

Grand Theft Auto V voor PC, de goedkoopste en beste service

Natuurlijk let je op de prijs, als je een nieuwe game gaat aanschaffen. En dat is ook heel slim! Maar er is natuurlijk wel meer belangrijk, naast een scherpe prijs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede support? Stel je komt ergens niet uit, of hebt een vraag, wil je dan alsnog naar de winkel moeten? Nee toch?

Je kunt op GameCodeDiscount de ervaring van andere gamers met onze webshop teruglezen. Hierna snap je vast wel, waarom gamers steeds maar terug blijven komen. Zijn we dan ook erg trots op! Besluit je om GTA 5 bij ons te kopen? Dan vragen we ook jou hoe je dit ervaren hebt. Zo kunnen andere gamers ook weer leren van jou ervaring.

Het kopen en installeren van GTA 5 werkt zo

Misschien ben je al gewend met een platform als Steam? Dan zal dit niet echt heel spannend voor je zijn. Toch hebben we voor de zekerheid even opgeschreven hoe je Grand Theft Auto V installeert:

  1. Bezoek de website http://socialclub.rockstargames.com/activate
  2. Als je nog geen Rockstar account hebt: maak er een aan en log in
  3. Bezoek opnieuw http://socialclub.rockstargames.com/activate
  4. Kies vervolgens voor de optie use rockstar code
  5. Vul de code in die je van ons hebt ontvangen

Niet zo moeilijk toch? Je kunt op ons platform betalen via het vertrouwde iDeal systeem. Direct nadat je dit gedaan hebt, zie je de GTA 5 code op het beeldscherm. Ook ontvang je deze per e-mail. Kun je meteen beginnen met deze top-game!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook