Guild Wars 2 2000 Gems

Gems zijn de valuta binnen het spel Guild Wars 2. Om aankopen te doen in de Gem Store, heb je deze nodig. Met deze kaart voeg je 2000 Gems toe aan je account! Deze kaart is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
22,49
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Guild Wars 2: 2000 Gems kaart

Guild Wars 2 is een populaire MMO game. Deze game is het directe vervolg op het succesvolle Guild Wars. Het verhaal neemt je mee naar het continent Tyria. Dit wordt geteisterd door een drietal draken. De draken trekken het hele continent rond, en vernietigen wat ze kunnen. In Guild Wars 2 is het aan jou om deze draken te stoppen. Er zijn meerdere karakters, met elk een eigen verhaal in deze game. Je keuzes bepalen hoe Guild Wars 2 verder gaat.

In Guild Wars 2 is het mogelijk om extra items te kopen, in de Gem Store. Zo kun je bijvoorbeeld skins, upgrades, tools of unieke items kopen. Om dit te doen, heb je Gems nodig. De valuta binnen de game Guild Wars 2. Met deze Gems kaart, kun je dus 2000 Gems toevoegen aan je account.

De goedkoopste Guild Wars 2: 2000 Gems kaart kopen doe je digitaal!

Weet je al welke items je aan wil schaffen? En kun je niet wachten om verder te gaan met Guild Wars 2? Dat snappen we wel, bij GameCodeDiscount. Ook begrijpen we dat je niet meer wil uitgeven dan nodig is. Dan ben je hier aan het goede adres!

Je zult vast de prijzen al vergeleken hebben. We hoeven je dan ook niet te zeggen hoe scherp de prijzen zijn. Wel is het fijn om te weten, dat hier geen administratiekosten bij komen. De prijs die je ziet is dan ook simpelweg wat je betaald. Hoe we de prijzen zo scherp kunnen houden op de GameCodeDiscount marktplaats? Dat vertellen we je graag! Allereerst, doordat er enkel digitale producten worden geleverd. Zo betaal je dus niet voor een duur boekje, of een dvd/cd. Ook hoef je niet mee te betalen aan een doosje voor de kaart of aan een winkelpand om alle items in op te slaan. En dat scheelt natuurlijk een hoop!

Als je dacht dat dit het enige voordeel was, dan kunnen we je nog blijer maken. Stel je eens voor, dat je midden in de nacht 2000 Gems nodig hebt.. Of in het weekend.. Of tijdens kerst.. Dan is er niets zo frustrerend als beseffen dat de winkel dicht zit en dat je moet wachten.. GameCodeDiscount maakt daar een einde aan. Alle producten worden binnen 10 seconden digitaal geleverd. Je kunt dus in no-time je aankoop gebruiken!

Een Guild Wars 2 fan blij maken?

Je kent vast wel een vriend of vriendin die de populaire game Guild Wars 2 speelt. Moet je net toevallig een cadeau kopen voor die persoon? Dan is de Guild Wars 2: 2000 Gems kaart het cadeau bij uitstek. De vriend of vriendin kan zo zelf items kopen in de Gems store. Wie wil dat nou niet?

Een topservice bovenop de scherpste prijs voor de Guild Wars 2: 2000 Gems kaart!

Goed goed, we hebben het inderdaad nu wel genoeg gezegd. Onze prijzen zijn scherp. Je weet het nu wel. Toch is dat niet het enige waarnaar je hebt gekeken, hopen we althans. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede servicedesk? Niets is zo frustrerend, als het doen van een digitale aankoop, maar naar de winkel moeten gaan voor support. Dat wilde we dan ook anders doen. Het resultaat? Bij GameCodeDiscount tref je een klantenservice met verstand van games!

Leuk natuurlijk, dat we zelf tevreden zijn met onze service. Maar dat is niet helemaal waar het om draait. Het gaat er uiteindelijk om wat jij als gamer ervan vindt. Om dit uit te zoeken, werken we samen met het bedrijf FeedbackCompany. Wordt er een aankoop via onze marktplaats gedaan, dan krijgt de koper een uitnodiging. Deze reviews publiceren we vervolgens weer op onze website. Zo kunnen wij, maar ook gamers leren van de ervaring van andere. Besluit je via ons de Guild Wars 2: 2000 Gems kaart te kopen? Dan zullen we ook jou vragen om je mening!

Hoe het kopen van de Guild Wars 2: 2000 Gems kaart werkt? Simpel!

Ben je nieuw met GameCodeDiscount? Dan is het fijn om te weten hoe het platform werkt. Is niet zo lastig hoor. Zo hoef je bijvoorbeeld bij ons geen account aan te maken. Om de Guild Wars 2: 2000 Gems kaart te kopen, hoef je enkel je naam en e-mail in te vullen. Vervolgens kun je aangeven hoe je precies wil betalen.

Je kunt kiezen uit verschillende platforms. Denk bijvoorbeeld aan iDeal, Belfius, KBC/CBC en Bancontact. Deze systemen laten direct na je betaling weten, dat dit gelukt is. Zo hoef je nooit op je bestelling te wachten. Is je betaling geslaagd? Dan ontvang je de code van de Guild Wars 2: 2000 Gems kaart via de e-mail. Ook krijg je deze te zien op je beeldscherm. Je kunt deze dan ook echt over enkele seconden al in je bezit hebben..!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook