Guild Wars 2 Heart of Thorns PC

Heart of Thorns is de eerste uitbreiding van de succesvolle game Guild Wars 2. Bij deze uitbreiding zit ook de basisversie van Guild Wars 2 inbegrepen, je kunt dus meteen gamen! Deze game is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
27,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Guild Wars 2: Heart of Thorns voor PC

In 2012 kwam de game Guild Wars 2 uit. De game werd geprezen om zijn vernieuwende aanpak. Toch duurde het tot 2015 voor er een goed vervolg op de game kwam: Hearth of Thorns. Eerlijk is eerlijk, dit is dan ook niet zomaar een uitbreiding. Deze expansie geeft de game een flinke draai. Beschik je nog niet over de basisgame? Geen probleem, die zit bij de expansie inbegrepen!

Guild Wars 2: Heart of Thorns neemt je mee de verticale jungle in. In Heart of Thorns neemt de invloed van de ontwakende Elder Dragon Mordremoth toe. Tyria's Pact, een uit verschillende geallieerde rassen samengestelde militie, komt in opstand. Helaas zonder succes. De vloot gaat ten onder en Maguuma wordt overspoelt met brokstukken en overlevenden. En daar begint de game. Als officier van de Pact, moet je de strijders die de aanval hebben overleeft dieper mee de jungle in nemen om Mordremoth een halt toe te roepen.

De jacht op Mordremoth neemt je mee in een viertal nieuwe maps. Deze maps zijn gemaakt in een soort junglethema, waarbij je bijvoorbeeld steile rotsen en lianen tegenkomt. Klinkt 4 maps je wellicht wat weinig? Dan is het goed om te weten dat je daar niet zomaar uit bent. Het zal een behoorlijke tijd kosten om de gebieden van onder tot boven te verkennen. Gaandeweg het spel, gaat dit wel steeds sneller. Met de nieuwe Mastery Points beschik je namelijk over steeds nieuwe abilities..

Online het goedkoopste Guild Wars 2: Heart of Thorns voor de PC kopen

Veel MMO's gooien bij een nieuwe expansie de levelcap omhoog. Guild Wars 2 wijkt hier (ook) vanaf. In Guild Wars 2 Heart of Thorns wordt namelijk gebruik gemaakt van Mastery Points. Hiermee kun je abilities unlocken, die je vervolgens gebruiken kunt bij het ontdekken van nieuwe wereld. Een voorbeeldje is de eerste ability, een glider. Deze helpt het verkennen eenvoudiger te maken. Ook fijn om te weten, is dat een ability op account level wordt toegekend. Je hoeft deze dus niet opnieuw te behalen als je een nieuw karakter aanmaakt.

Gaat dit je eerste aankoop via de GameCodeDiscount marktplaats worden? Dan is het fijn om te weten hoe het precies in zijn werk gaat. Misschien ben je wel benieuwd hoe de prijzen zo scherp kunnen zijn? Leggen we je dan ook graag even uit! Je betaald namelijk enkel voor dat wat je nodig hebt: de game code van Guild Wars 2: Heart of Thorns. Dus niet voor een boekje, een dvd of een cd. Ook hoef je niet te betalen zodat wij een mooi winkelpand kunnen huren. Of een groot kantoor. Het resultaat? Scherpe prijzen! Zoals ook voor Guild Wars 2: Heart of Thorns.

Alles op GameCodeDiscount gaat 100% digitaal. Naast een vlijmscherpe prijs heeft dat nog een groot voordeel.. Wat denk je bijvoorbeeld van openingstijden? Niets is zo frustrerend als moeten wachten tot de winkel eindelijk open is.. Of tot de bezorger er zin in had om de CD van Guild Wars 2: Heart of Thorns te brengen.. Verleden tijd dan ook! Op GameCodeDiscount kun je elke dag, 24 uur lang, terecht. En zo hoort het, nietwaar?

Ken je iemand die weg is van MMO's?

Heb je een vriend of vriendin die dagen doorbrengt in de virtuele werelden der MMO's? Iemand die niet op kan houden met gamen? Dan is Guild Wars 2: Heart of Thorns écht een geschikt cadeau. Deze spannende en avontuurlijke expansie is wereldwijd geroemd. En dat is natuurlijk niet voor niets..!

Een goede prijs én top service bij Guild Wars 2: Heart of Thorns voor de PC

We vertellen je graag over de prijzen op onze marktplaats. Hoe we er in slagen die zo laag te houden. Zijn we dan ook trots op, om eerlijk te zijn. Maar ondertussen is dat je wel duidelijk, nietwaar? Toch hopen we dat dit niet het enige is waar je op let.. Vaak denk je er vooraf niet over na.. maar stel je heeel even voor dat je ergens niet uitkomt. Of dat je iets nog even zeker zou willen weten.. Dan is er natuurlijk niets zo fijn als een service desk die jou begrijpt.. En die hebben we, bij GameCodeDiscount.

Kunnen we natuurlijk heel makkelijk roepen, dat wij tevreden zijn. Maar daar gaat het eigenlijk niet echt om. We werken daarom dan ook samen met FeedbackCompany. Doe je een aankoop via ons platform, bijvoorbeeld Guild Wars 2: Heart of Thorns? Dan stuurt FeedbackCompany je een uitnodiging om de aankoop te beoordelen. Deze beoordelingen plaatsen we vervolgens weer op onze website. Kunnen wij van leren, maar ook andere gamers!

Hoe je Guild Wars 2: Heart of Thorns voor de PC kunt kopen?

Genoeg gelezen en wil je eindelijk beginnen aan Guild Wars 2: Heart of Thorns? Dan is het nog wel even fijn om te weten hoe dit werkt. Zeker als je nog niet eerder hebt gekocht via GameCodeDiscount. Op onze marktplaats zie je altijd slechts 1 aanbieding per product: die met de beste prijs. Zo kunnen we je garanderen dat je niet meer betaald dan nodig is. Om te bestellen, hoef je geen account aan te maken. Je hoeft alleen aan te geven op welke email je de code wenst te ontvangen.

Vervolgens kun je aangeven hoe je betalen wil. Dit kan bijvoorbeeld via Belfius, iDeal, KBC/CBC of Bancontact. Al deze systemen sturen direct een notificatie om te laten weten of een betaling gelukt is. Direct na een succesvolle betaling ontvang je namelijk de code van Guild Wars 2: Heart of Thorns. Via de e-mail, maar ook op je beeldscherm. Ben je klaar om te beginnen met gamen?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook