Need For Speed PC

Ben je er klaar voor om de straten te veroveren? Kruip achter het stuur van de legendarische wagens en race door Ventura Bay, een urban racevlakte. Verbeter je reputatie, je droom auto en wordt dé ultieme race legende.. Deze game is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
18,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Need For Speed voor PC

Het eerste teken van grote verandering binnen de Need for Speed reeks, is het gebrek aan subtitel in de game. Ghost Games heeft dit expres gedaan. Deze game moet je dan ook zien als restart van de serie. In dit deel van de reeks, gaat de game weer terug naar zijn roots. Het is dan ook weer een echte Need for Speed, zoals we deze kennen. Een grote open wereld waarin je kunt doen en laten wat jij wil. Je bent nergens toe verplicht, in tegenstelling tot vorige delen.

Vindt je het bijvoorbeeld helemaal niks om te driften? Dan doe je de Drift Events gewoon niet. Er zit een uitgebreid verhaal in deze Need for Speed, dat is opgedeeld in 5 delen. De game kent 5 hoofdrolspelers met eigen missies. Je bent vrij om te bepalen in welke spelersrol je kruipt. De story mode kun je dan ook doorlopen zoals je dat zelf wil. Klap op de vuurpijl is de verbinding van deze story mode via real-time filmpjes. Vanuit first-person kun je deze bekijken, wat het gevoel opwekt dat je er daadwerkelijk bij bent. Zeker omdat ook je eigen auto in de filmpjes voorkomt.

De vijf verschillende rollen in de game, zorgen ervoor dat je de game op vijf manieren kunt spelen. Je kunt bijvoorbeeld de nadruk leggen op Outlaw, Build, Speed, Style of Crew. Van de laatste vier, krijg je steeds nieuwe missies. Ze bellen je hiervoor tijdens de game mobiel. De Outlaw, zal je enkel benaderen indien je de politie lastig valt. Vanaf dit moment zal je worden benaderd, met het verzoek om missies te doen.

Need For Speed voor de PC koop je online het aller goedkoopste!

Ben je er al uit hoe je de game wil gaan spelen? In welke rol je wil gaan kruipen? En ben je benieuwd naar de aanpassingen die er gedaan zijn in deze Need For Speed? Dat begrijpen we maar al te goed bij GameCodeDiscount! Net als dat je natuurlijk niet meer wil betalen dan nodig is. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je hebt vast de prijzen al vergeleken. En die zijn scherp, nietwaar? Als je nieuw bent met GameCodeDiscount is het fijn om te weten hoe dit precies kan. We zijn er trots op en vertellen je hier dan ook graag over. Op onze marktplaats koop je namelijk alleen de game code. Je betaald niet voor het dure doosje. Ook niet voor een DVD of een CD. En ook niet voor het boekje. Verder betaal je niet mee aan de huur van een loods, een winkelpand of een opslagruimte. Zoals je begrijpt scheelt dat natuurlijk een hoop. En dat is het geheim achter de scherpe prijzen, zoals bij Need For Speed!

En daar houd het niet bij op. Want er is meer dan een scherpe prijs. Zo hoef je bijvoorbeeld de deur niet uit.. En wat dacht je van wachten tot de postbode er eindelijk is met je game? Niets is zo frustrerend als moeten wachten als je nét wil gaan gamen.. Met de komst van GameCodeDiscount is dat dan ook verleden tijd. 24 uur per dag, 7 dagen per week lang, kun je bij ons terecht. Of het nu nacht is, kerst of misschien wel weekend, het maakt niet uit. Je kunt binnen 10 seconden genieten van de game Need For Speed op de PC!

Een echte race fan blij maken?

Ken je iemand die niet weg te denken is van de track? Die het altijd heeft over driften? Over straatraces? Of misschien wel over het pimpen van auto's? Dan is de game Need for Speed echt hét cadeau voor deze persoon. De code kun je binnen enkele seconden in je bezit hebben. Zo sta je in elk geval niet met lege handen op het feest!

Ook belangrijk naast een scherpe prijs, is een goede service bij Need for Speed!

Goed, we zetten onze trots even aan de kant. Het zal duidelijk zijn dat we goedkoop zijn! Stiekem hopen we dat je naar meer kijkt dan alleen dat. Wat denk je bijvoorbeeld van een goede service? Op menig feestje krijgt het de nodige bijval: de klantenservice verhalen.. Of de stekker er wel goed in zit.. Of je de computer wel aan hebt staan.. Of je de muis niet op zijn rug hebt liggen.. Afijn, dat dus allemaal niet. Bij GameCodeDiscount begrijpen we waar je het over hebt. Kom je ergens niet uit, of heb je nog vragen: laat het ons weten!

Om te ontdekken hoe gamers onze service ervaren, werken we samen met FeedbackCompany. Zo kunnen we leren van de ervaringen. En natuurlijk kunnen ook andere hier weer van leren. Besluit je om Need for Speed via ons te kopen? Dan zal je van FeedbackCompany een uitnodiging ontvangen om je aankoop te beoordelen. Deze review kun je vervolgens weer terugvinden op onze website. Heb je onze reviews gelezen? Dan begrijp je vast waarom gamers kiezen voor GameCodeDiscount!

Genoeg gelezen, hoe kan ik Need for Speed voor de PC via Origin kopen?

Klaar om van start te gaan met het racen? Dan ben je vast benieuwd hoe je precies kunt kopen via onze marktplaats. Dat is gelukkig niet al te moeilijk. Zo hoef je bijvoorbeeld niet eerst een account aan te maken. Het is voldoende om je naam en e-mail adres in te vullen. Hier zul je dan ook de code van Need for Speed op ontvangen. Vervolgens kun je aangeven hoe je wil betalen.

Voor het verwerken van betalingen, maken we gebruik van systemen die direct laten weten of een betaling is gelukt. Zo voorkomen we dat je moet wachten op je code. In Nederland kun je kiezen voor betaling via iDeal, in België kun je kiezen uit Belfius, Bancontact en KBC/CBC. Is je betaling gelukt? Dan ontvang je direct de code van Need for Speed op je beeldscherm. Ook ontvang je deze nog eens via de e-mail. Zo kun je altijd even teruglezen hoe het allemaal precies werkt. Ben je klaar voor de start?!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook