NieR Automata PC

Het gaat slecht met de mensheid, in de game NieR Automata. Een leger van robots heeft de mensheid van de aardbodem verdwenen. Ben jij in staat hier verandering in aan te brengen? Deze game is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
47,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

NieR Automata PC voor Steam

NieR Automata draait om het YoRHa-programma. Dit bestaat uit Androids (half mens, half robots). De taak van deze Androids, is het uitvoeren van gerichte operaties op aarde. Tijdens deze operaties, dienen de rebellen (mensen) die nog op de planeet aanwezig zijn, ondersteund te worden. De androids vallen onder een harde leiding. Ze hebben geen naam, kunnen geen emoties uiten en zijn enkel herkenbaar aan een cijfer en letter. Een van deze androids is 2B. Deze blijft tijdens de openingsmissie over, samen met 9S. De rest van het team is uitgemoord. Om de missie succesvol af te ronden, moeten ze zichzelf opblazen via de zwarte doos. Gelukkig voor 2B en 9S, worden ze herbouwd en krijgt 2B haar geheugen terug. 9S heeft minder geluk.

Het de reconstructie, is er nauwelijks tijd voor herstel. 2B en 9S worden namelijk direct naar de aarde gezonden, om de rebellen te ondersteunen. NieR Automata veranderd hier in een open wereld-game. Toch zit hier wel een restrictie aan. Het lijkt namelijk alsof je vrij bent, toch is er meestal maar één route naar het eindpunt. Op die onzichtbare muren na, kun je in NieR Automata wel doen en laten wat je wil. Er is namelijk niet alleen een hoofdverhaal, er zijn ook legio van extra opdrachten, die je naar eigen inzicht kunt volgen. Ben jij klaar om de aarde terug te geven aan de mensen?

NieR Automata voor de PC kun je online het goedkoopste kopen!

De game NieR Automata, is een vervolg op het succesvolle NieR. Toch kun je deze game prima spelen, zonder het origineel te kennen. Ben je nog wel bekend met deze spannende game? Dan weet je ongetwijfeld wat je staat te wachten. Je wil dan ook beslist snel met NieR Automata aan de slag. Al wil je daar natuurlijk niet meer voor betalen dan nodig is.

Heb je nog niet eerder gekocht via de GameCodeDiscount marktplaats? Dan is het fijn om te weten dat we ons best doen om scherpe prijzen te regelen. Om dit te kunnen doen, hebben we ervoor gekozen om enkel digitaal te werken. Alle producten die je op de website vindt, krijg je digitaal. Zo ook NieR Automata. Je betaald dan ook nooit voor een doosje, een boekje of een DVD. Ook hoef je niet te betalen voor een opslagruimte, om alle games in te bewaren. Het resultaat? Dat zie je terug in onze scherpe prijzen!

Hoewel een scherpe prijs belangrijk is, is dat niet het enige voordeel van online werken. Ooit voor een dichte deur gestaan? Dat is frustrerend, nietwaar? Heb je net zin om NieR Automata aan te schaffen, kun je nergens terecht. Dat is gelukkig dan ook verleden tijd. GameCodeDiscount is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar open. Dus ook in het weekend. En ook tijdens de feestdagen. Je staat dan ook nooit voor een dichte deur!

Een echte NieR fan blij maken?

Heb jij een vriend of vriendin die de game NieR suf heeft gespeeld? Die niet achter de computer vandaan te halen was? En is die vriend of vriendin toevallig jarig? Dan is het goed om te weten, dat je NieR Automata binnen 5 seconden in bezit kunt hebben. Sta je dus zeker niet met legen handen op die verjaardag!

Naast een scherpe prijs voor NieR Automata ook een bekroonde klantenservice

We zijn erg trots op de scherpe prijzen. Zo trots dat we hier uren over zouden door kunnen schrijven. Natuurlijk is dit niet het enige waar we trots op zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld veel tijd gestoken in onze klantenservice. Klinkt heel vreemd, maar niets frustrerender dan online een aankoop doen, en naar de winkel moeten gaan voor service. Dat overkomt je dan ook niet bij GameCodeDiscount. Mocht je ergens niet uitkomen, dan zit het team voor je klaar!

Natuurlijk is het fijn, dat we zelf zo blij en opgetogen zijn over onze service. Maar dat is niet helemaal waar het om draait. Het belangrijkste is natuurlijk wat gamers er van denken. Om dit uit te zoeken, werken we samen met het bedrijf FeedbackCompany. Besluit je om NieR Automata bij ons te kopen? Dan zul ook jij een uitnodiging ontvangen. Kunnen andere weer leren van jou ervaring!

Is het lastig om NieR Automata voor op PC via Steam te kopen?

Je bent ongetwijfeld klaar om je op deze game te storten. Is dit de eerste keer dat je werkt via GameCodeDiscount? Dan is het wel fijn om even te weten hoe het allemaal precies werkt. En natuurlijk ook: wat je allemaal precies kunt verwachten. Allereerst is het fijn om te weten, dat je direct na je betaling de code van NieR Automata ontvangt. Om te bestellen, hoe je geen account aan te maken. Je vult enkel de e-mail in waar je de code op wil ontvangen.

Betalen kun je vervolgens doen via iDeal, KBC/CBC, Belfius of Bancontact. Deze systemen laten namelijk direct weten of een betaling is geslaagd. Is dit het geval? Dan zie je de code van Nier Automata direct op je beeldscherm. Ook sturen we je deze toe via de e-mail. In de e-mail ontvang je ook de uitleg, mocht je nieuw zijn met Steam. Ben jij klaar om de aarde terug te veroveren?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook