Prey PC + DLC

Prey is meer dan slechts een first-person actie game. Veel meer. Door de tactische keuzes die je onderweg maakt, kun jij de game naar je hand zetten. Ben jij klaar om je een weg te banen door het ruimtestation Talos I? Deze code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
39,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Prey voor de PC met DLC

Aan de game Prey wordt al jaren gewerkt. Zelfs door verschillende game studios. Toch lijkt het nu eindelijk zover. Op 5 mei komt deze game voor de PC beschikbaar! Prey speelt af aan boord van het ruimtestation Talos I. Als je begint met de game, zul je al snel ontdekken dat je er helemaal alleen voor staat. Zo nu en dan krijg je via de intercom wat tips, maar die zijn beslist schaars. Over het algemeen sta je dan ook alleen in een gigantisch ruimtestation. Vol aliens. Die dan ook nog eens gedeeltelijk onzichtbaar zijn.

Deze aliens zijn dan ook direct de dreiging binnen de game. Je hebt verschillende soorten aliens. Zo zijn er de Mimic en de Phantom. De Mimic is niet zo groot. Deze komt net iets boven je knieën uit. Wel kan deze alien zichzelf een ander gedaante aanmeten. Zodoende dan ook de naam. Een Mimic kan de vorm van een object aannemen en zichzelf zo verstoppen/ De Phantom daarentegen is even groot als je eigen character. De energieballen die de Phantom afvuurt geven veel schade. Ook kan deze alien zichzelf razendsnel verplaatsen.

Leuk in deze game ook het recyclen. Je kunt op deze manier zelf extra munitie maken. Aan boord van het ruimtestation, vindt je hiervoor een tweetal machines. De Recycler en de Fabricator. Met de Recycler ben je in staat om bouwstoffen te maken. Het ruimteschip staat immers vol met afval, zoals bijvoorbeeld printplaten, elektronicakabels maar ook appels kom je tegen. Alles is dan ook bruikbaar en welkom. Deze materialen gooi je vervolgens in de bak, en je ontvangt bouwmaterialen in de vorm van blokken terug.

Deze bouwblokken, kun je dan weer in de Fabricator stoppen. Een soort 3D-printer waarmee je voorwerpen kunt maken. Uiteraard heb je hier wel een ontwerp voor nodig! Tijdens de game, kun je deze blauwdrukken vinden. Wat je zoals vindt? Daar kom je maar op 1 manier achter.. ;-)

Je kunt Prey met DLC voor de PC via Steam online het allergoedkoopste kopen

Je zult vast gekeken hebben naar de prijzen op onze marktplaats. Die zijn scherp, nietwaar? Zijn we trots op. Als gamer weet je als geen ander hoeveel moois er altijd valt te kopen. Waarom zou je dan ook meer betalen dan nodig is? Precies! Benieuwd hoe dat precies kan? Eigenlijk is het niet zo spannend. Alle games, op GameCodeDiscount, worden digitaal geleverd. Je betaald dan ook niet voor een boekje, een cd/dvd of een hoesje. Ook is er geen opslagruimte nodig om alles games te bewaren.. En dat scheelt natuurlijk enorm!

Dacht je dat een scherpe prijs het enige voordeel is? Fout! Door digitaal te leveren, hoeft er niemand door de regen naar de brievenbus.. Om de rest van de dag met een nat pak op kantoor te zitten.. En... jij hoeft natuurlijk te te wachten op de post! Je kunt direct beginnen met game. Het maakt dan ook niet uit hoe laat het is. Of het een feestdag is.. Of misschien zelfs wel weekend. GameCodeDiscount zorgt ervoor dat jij binnen enkele seconden kunt gamen. Wat wil je nog meer?

Totaal geen inspiratie voor een leuk cadeau?

Dit zal je vast niet onbekend klinken.. Misschien heb je het zelf wel meegemaakt.. Denk eens terug aan een verjaardagsfeestje enige tijd geleden. Je kreeg een cadeau in handen gedrukt. Altijd spannend natuurlijk.. Langzaam trek je het papier eraf.. Sokken. Serieus? Er blijken nog altijd mensen op deze aardbol rond te lopen die een gamer sokken voor zijn verjaardag geven.. Wat je dan wel had moeten geven? Wat denk je van de game Prey?

Niet alleen een scherpe prijs, ook een super service bij de aankoop van Prey

Graag blijven we doorvertellen over de scherpe prijzen op onze marktplaats. Werken we dan ook hard genoeg voor.. Maar, dat is natuurlijk niet het enige waar we trots op zijn. Zo werken we ook hard aan onze klantenservice. Niets is immers meer frustrerend, dan een digitale aankoop doen, en naar de winkel moeten voor hulp. GameCodeDiscount heeft dan ook een team van gamers voor je klaarzitten. Die snappen ten minste waar je het over hebt!

We vinden het belangrijk om te kijken hoe gamers onze service ervaren. Dit is dan ook de reden dat we samenwerken met FeedbackCompany. Deze vragen na elke verkoop de mening van de klant. En publiceren deze! Ben je nieuw met ons platform? Dan is het fijn om te zien hoe gamers over ons denken. En natuurlijk helpt het ons ook om scherp te blijven. Ben je van plan om Prey via GameCodeDiscount te kopen? Dan zal ook jij worden gevraagd om je mening!

Is het lastig om Prey met DLC voor de PC te kopen via GameCodeDiscount?

Is dit de eerste keer dat je een game code wil gaan bestellen? Of de eerste keer dat je Steam gaat gebruiken? Dan kunnen we ons voorstellen dat je graag even weet hoe het werkt. Heel moeilijk is het gelukkig niet. Bij elke aankoop ontvang je een eenvoudige handleiding voor de activatie. Ook het kopen via GameCodeDiscount is simpel.

Een account aanmaken is bijvoorbeeld niet eens nodig. Je geeft enkel het e-mail adres aan, waarop je de code wil ontvangen en vult je naam in. Dan kun je kiezen op welke wijze je wil betalen. In België is dit bijvoorbeeld via Belfius, Bancontact of KBC/CBC en in Nederland is er iDeal. Deze systemen laten allemaal direct weten dat een betaling is geslaagd. Zo kan de code voor Prey met DLC je direct worden toegezonden. Zit jij al klaar om het ruimtestation Talos I schoon te vegen?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook