Pro Evolution Soccer (PES) 2017 PC

Pro Evolution Soccer 2017 is de opvolger in deze populaire voetbal reeks. Met een betere verdediging, een scherpere keeper en een nog realistischer beeld is deze game beter dan ooit tevoren. Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
17,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Pro Evolution Soccer (PES) 2017 voor Steam

Vorig jaar riepen we dat PES 2016 wellicht de beste voetbal game van dat moment was. We hadden niet het idee dat deze standaard snel en eenvoudig zou worden overtroffen. Zelfs niet nadat we maanden lang de game hadden gespeeld. Toch kunnen we concluderen: Pro Evolution Soccer (PES) 2017 is nog beter! Net als vorig jaar, is ook deze game weer voorzien van een hoop positieve verbeteringen in de gameplay. Lastig natuurlijk om te benoemen op de doos, maar je merkt het meteen als je speelt. Zoals bijvoorbeeld de paas, die nog scherper en soepeler gaat dan vorig jaar.

Wat helemaal opvalt, is de verbeterde AI (kunstmatige intelligentie) van de verdediging. Er komt in Pro Evolution Soccer 2017 een hoop extra geduld bij kijken om de tegenstander voorbij te gaan. Nog steeds kun je lekker vlot en direct voetbal spelen, je kunt alleen niet meer zo eenvoudig een opening creëren. Ook prettig is de nieuwe manier van balcontrole. Als speler kun je in PES 2017 zelf bepalen op welke manier je de bal onder controle houd. En wat dacht je van de vernieuwde keeper? Dit alles maakt dat Pro Evolution Soccer 2017 wederom overtreft!

PES 2017 kun je alleen online het allergoedkoopste kopen

Ben jij bekend met de Pro Evolution Soccer reeks? Heb je PES 2016 ook helemaal suf gespeeld? En ben je ook benieuwd naar de verbeterde AI en hoe de balcontrole in PES 2017 is? Dat snappen we natuurlijk wel. Je zit vast klaar om met deze game aan de slag te gaan. Al wil je er natuurlijk niet meer voor betalen dan echt nodig is. Is ook niet nodig, althans, als GameCodeDiscount voor je kan besluiten. Via ons kun je PES 2017 wel heel voordelig aan je Steam bibliotheek toevoegen!

Heb je al eens eerder gekocht via GameCodeDiscount? Dan weet je dat het onze missie is, om te zorgen dat je nooit teveel betaald. Hoe we dat kunnen doen vraag je jezelf af? Nou, allereerst hebben we ervoor moeten kiezen om enkel online te werken. Via ons betaal je dus ook enkel voor wat je krijgt: een game code. Niet voor een doosje, een boekje of een DVD/Blueray. Ook betaal je niet mee aan een duur kantoor, of een grote winkel. Kortom: je krijgt precies dat waar je om vraagt. Pro Evolution Soccer (PES) 2017 voor een scherpe prijs!

En als je dacht dat dit alle voordelen waren, dan heb je het mis! Zo heb je bij ons namelijk nooit te maken met openingstijden. We werken immers online. Je kunt dan ook zelf bepalen wanneer het jou uitkomt om Pro Evolution Soccer te kopen. Het maakt dus niet uit of het midden in de nacht is, weekend of wellicht zelfs kerst. Dat is natuurlijk ook wel prettig, toch?

Deze versie kan natuurlijk niet ontbreken in je collectie..

Heb je alle Pro Evolution Soccer titels in bezit? Elk jaar gezien hoeveel beter deze game is geworden? Dan kan natuurlijk PES 2017 niet ontbreken. Maak je collectie dan ook compleet met deze geweldige opvolger!

Niet alleen een scherpe prijs, ook een goede service bij PES 2017

Je hebt inmiddels vast wel door dat onze prijs scherp is. Daar zullen we het dan ook niet meer over hebben. Maar dat is toch niet het enige waar je op let? Wat denk je bijvoorbeeld van positieve reviews, of een goede klantenservice? Niets is zo vervelend als na een aankoop een vraag hebben, en niemand kunnen bereiken. Bij GameCodeDiscount hebben we dan ook gekozen voor een serieuze helpdesk. Eentje die begrijpt waar je het over hebt en meedenkt om je vraag zo goed mogelijk op te lossen.

En dan natuurlijk nog de reviews. We werken hiervoor samen met het bedrijf FeedbackCompany. Zo weet je zeker dat we de reviews niet zelf geschreven hebben. Want dat gebeurd dikwijls, helaas. Via de reviews bekijken we of gamers nog steeds tevreden met ons zijn. Besluit je bij ons Pro Evolution Soccer 2017 voor op de PC te kopen? Dan zullen we ook jou vragen om je mening!

Je kunt eenvoudig Pro Evolution Soccer 2017 voor de PC kopen..

Genoeg gelezen en je voetbalschoenen inmiddels aangetrokken? Dan is het wellicht nog even fijn om te weten hoe ons platform werkt. Gelukkig is dat niet zo heel lastig. Voor elk product zetten we de beste aanbieding neer. Je hoeft dus nooit zelf te kiezen. Op het platform kun je betalen met iDeal, Bancontact, Belfius en KBC/CBC. Deze systemen laten ons direct na een betaling weten of deze gelukt is.

Is de betaling gelukt? Dan ontvang je van ons een e-mail met de game code voor Pro Evolution Soccer 2017. Ook zie je deze code op je beeldscherm. Je kunt de game dan ook meteen aan Steam toevoegen en gaan spelen. Waar wacht je nog op?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

28 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook