Resident Evil 7 Biohazard PC

Met deze Resident Evil 7: Biohazard game code kun jij over enkele seconden al beginnen met het spelen van deze geweldige, lang verwachte game. Deze game code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts, je kunt de game direct downloaden en spelen!
Aantal:
1
31,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Resident Evil 7: Biohazard voor op de PC (Steam)

Op 24 januari 2017 was het eindelijk zover. Dan verschijnt het vervolg op de Resident Evil reeks voor de PC. Resident Evil 7: Biohazard gaat door, daar waar zijn voorloper, Resident Evil 6 stopte. De game speelt zich af in Amerika, na de gebeurtenissen. Een drastische verandering in deze populaire serie, is dat je de horror direct vanuit een first person perspectief meemaakt. Dit maakt de game nog spannender, realistischer en misschien zelfs angstaanjagender.

De game start allereerst op de begane vloer van het landhuis. Hier ben je maar kort. Je verplaats namelijk al snel naar de kelder en zult daar de eerste monsters tegenkomen. Niet alleen de Bakers jagen hier namelijk op. Naarmate je verder gaat in de game, kom je steeds zwaarder geschut tegen, die het omleggen van monsters eenvoudiger maken. Resident Evil 7: Biohazard gaat actie niet uit de weg, maar legt er ook geen focus op. Door de beperkte ruimte om munitie mee te nemen en de weinige munitie die je tegenkomt, moet je hier verstandig mee omgaan. Inkt heb je in elk geval niet meer nodig in deze game, wat weer extra ruimte geeft.

Wil je van wapen wisselen? Dan kun je altijd terug naar de opbergkist in de saferoom. Die ruimte is echter ook niet onbeperkt. In sommige van de saferooms, kun je kijken naar video's die je onderweg tegen komt. Elke video toont beeld van Ethans vrouw Mia. Zo ontdek je meer over het verhaal en de wereld. Let goed op deze video's. Ze helpen je namelijk met puzzels en geven hints over de locatie van voorwerpen.

Resident Evil 7: Biohazard het goedkoopste kopen doe je online!

Heb je alle 6 de voorgaande versies van Resident Evil gespeeld? Ben je benieuwd hoe het is om deze game te spelen in first-person modus? Benieuwd naar de nieuwe grafische effecten en de vernieuwde gameplay? Dan kun je vast niet wachten om met deze game van start te gaan. Natuurlijk wil je daar niet teveel voor betalen. Dat begrijpen we dan ook goed, bij GameCodeDiscount.

Zo doen we dan ook altijd ons best, om games voor de scherpste prijs aan te bieden. Ook met Resident Evil 7: Biohazard. Ben je benieuwd hoe we erin slagen onze prijzen zo scherp te houden? Dat leggen we je uiteraard graag uit. GameCodeDiscount werkt 100% digitaal. Alles wat je bij ons koopt, wordt digitaal naar je verzonden. Je betaald dan ook niet voor een duur hoesje, een dvd/blueray of een boekje. Ook hoef je niet te betalen voor een winkelpand, een dure loods of een groot magazijn. Dit hebben we namelijk niet. Het resultaat? Dat is die scherpe prijs van Resident Evil 7: Biohazard voor PC!

De keuze voor digitaal werken heeft uiteraard nog een belangrijk voordeel. Zo zijn wij altijd open. Tijdens kerst, op zondag en zelfs midden in de nacht. Je hoeft dus niet langer te wachten tot de winkeldeur eindelijk open gaat. Als jij besluit dat je midden in de nacht Resident Evil 7: Biohazard wil kopen, dan kan dat!

Ken jij een Resident Evil fan?

Heb je een vriend of vriendin die helemaal weg is van Resident Evil? Die elk deel van deze geweldige serie helemaal kappot heeft gespeeld? Iemand die zelfs ná het gamen nog overal monsters ziet? En ben je toevallig opzoek naar een leuke verassing? Waar denk je die vriend of vriendin blijer mee te maken dan met Resident Evil 7: Biohazard voor op de pc?

Een perfecte service én een scherpe prijs voor Resident Evil 7: Biohazard

Als je iets koopt, dan let je vaak op de prijs. Je hebt inmiddels vast wel door dat je op dat gebied goed zit bij GameCodeDiscount. Toch hopen we dat je naar meer kijkt dan alleen een scherpe prijs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede service? Hoop je natuurlijk nooit gebruik van te hoeven maken.. Maar als je dan toch een vraag hebt, wil je niet het antwoord 'staat de computer wel aan?' krijgen. Toch? Dat dachten wij ook.

Om onszelf kritisch te houden en om te kijken hoe gamers dit ervaren, werken we samen met FeedbackCompany. Je hebt vast een paar van onze reviews bekeken. Dan hoeven we je vast niet uit te leggen waarom gamers kiezen voor GameCodeDiscount. Besluit jij Resident Evil 7: Biohazard bij ons te kopen? Dan zullen wij ook jou vragen om je mening!

Hoe het kopen van Resident Evil 7: Biohazard voor de pc gaat? Simpel!

Ben je klaar om deze game te gaan spelen? Begrijpen we maar al te goed. Misschien ben je nog wel benieuwd hoe het precies werkt. Dat leggen we je natuurlijk graag uit. Moeilijk is het gelukkig niet, hoor.

Je kunt op ons platform betalen via KBC/CBC, Belfius, Bancontact of iDeal. Deze systemen laten ons direct weten of een betaling is gelukt. We kunnen je dan meteen de code voor Resident Evil 7: Biohazard toesturen. Het is dus echt zo dat je over enkele seconden al de game code in je bezit hebt!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook