Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration PC

Lara Croft bestaat inmiddels 20 jaar. En wie jarig is, die trakteert! Deze bundel is naast de game dan ook voorzien van alle downloadbare content die er is uitgebracht. Deze game code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts, je kunt de game direct downloaden en spelen!
Aantal:
1
33,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration voor op de PC (Steam)

Ben je een echte Rise of the Tomb Raider fan? Dan is deze versie van game werkelijk zijn geld dubbel en dwars waard. Je wordt namelijk overladen met content en extra's. En de game zelf? Die gaat vrolijk verder op de verhaallijn uit 2013. Lara is in de tussentijd druk aan de slag gegaan met een nieuwe zoektocht. Als speler val je midden in deze zoektocht binnen. En dat bedoelen we dan ook letterlijk. De game Rise of the Tomb Raider start in de vrieskou temidden van alle ellende. Er gaat van alles mis en dat kun je eigenlijk het beste zien als een voorbode voor wat komen gaat.

Ook hier weer blijft Lara opzoek naar de Goddelijke bron. Deze zoektocht is haar vader een ruime tijd geleden gestart. Beelden hiervan krijg je te zien via flashbacks. Ook leer je meer over Trinity. De duistere organisatie die opzoek is naar de goddelijke bron. De verhaallijn in Rise of the Tomb Raider is bijzonder sterk. Je wordt meteen het avontuur in gezogen. Met steeds een flashback op het verleden van Lara, krijg je steeds te weten wat nodig is. En dat is gaaf. De storyline zorgt er zo voor dat je na blijft denken over het verloop van het verhaal. Nadenken kan dan ook prima, in de mooie omgeving die je ziet in Rise of the Tomb Raider!

De Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration editie is online het goedkoopste

Ben je bekend met Rise of the Tomb Raider? Of zou je graag kennis willen maken met deze serie? In beide gevallen is de Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration editie absoluut geschikt. Niet alleen ontvang je de volledige game, je ontvangt in deze editie namelijk ook nog eens alle downloadbare content denkbaar. Je betaald dan ook beslist niet teveel voor deze titel. Zeker niet als je besteld via GameCodeDiscount. Het aanbieden van games voor een scherpe prijs is namelijk ons hoofddoel.

Om dit te kunnen doen, hebben we gekozen om 100% digitaal te werk te gaan. Je betaald dan ook niet voor een boekje, hoesje of een mooie cover. Ook gaat er geen geld naar een cd, dvd of blueray toe. Je betaald dan ook enkel voor de game: Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration. Op deze manier hoeven wij geen duur winkelpand te huren. Ook hebben we geen groot magazijn, of een opslagloods. Zo zijn we in staat de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. En dat doen we best aardig, toch?

Niet alleen een lage prijs is het voordeel van deze keuze. Zo heb je bij ons ook niet te maken met openingstijden. Voorbij zijn de dagen die je doorbracht in een slaapzak voor de winkeldeur.. Wachtende tot deze eindelijk open zou gaan.. Om dan te ontdekken dat het geen koopzondag is. Bij ons kun je 365 dagen per jaar terecht, 24 uur per dag. Het maakt dus niet uit wanneer jij zin hebt om Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration te kopen. Al is het midden in de nacht!

Maak een Lara Croft fan gelukkig!

Ken je iemand die de game Tomb Raider al vanaf het eerste deel speelt? Iemand die je alles kan vertellen over deze geweldige game? Dan is de 20 Year Celebration editie zeker een aanrader. Je maakt in 1 klap de collectie van de gelukkige compleet. Welke fan wil dat nou niet??

Niet alleen een scherpe prijs, ook een goede klantenservice!

Dat we bij GameCodeDiscount een scherpe prijs hanteren, dat heb je ondertussen wel gezien. Natuurlijk een belangrijk onderdeel van je online aankoop. Maar dat is natuurlijk niet het enige dat telt.. Wat dacht je van een goede klantenservice? Weet je nog dat verjaardagsfeestje.. Ineens kwam het onderwerp klantenservice ervaringen op tafel.. En wat een verhalen volgde er toen.. Natuurlijk ontbrak de klassieker zit de stekker er wel in? hier niet bij. Maar goed. Dat wilde we dus niet hebben bij GameCodeDiscount. Wij hebben dan ook kennis in huis.

Het belangrijkste hierin is natuurlijk de mening van gamers. Wie anders kan er immers vertellen hoe de service verliep? Om deze ervaringen vast te leggen, werken we samen met FeedbackCompany. Je kunt hier razendsnel laten weten hoe je de aankoop via ons hebt ervaren. Deze ervaringen vindt je weer terug op onze website. Zo kun je voor je Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration kopen gaat, eerst lezen hoe wij werken. Je begrijpt dan vast waarom gamers terug blijven komen!

Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration voor de PC via Steam kopen is eenvoudig

Heb je nog niet eerder een aankoop gedaan via GameCodeDiscount? Dan is het wellicht fijn om even snel te lezen hoe dit precies werkt. Kunnen we ons goed voorstellen. Gelukkig is dat niet zo lastig, we leggen het dan ook kort even aan je uit. Via het GameCodeDiscount platform, kun je betalen met iDeal, Bancontact, Belfius en KBC/CBC. We hebben voor deze systemen gekozen, omdat ze direct laten weten of een betaling is gelukt.

Is je betaling goed binnengekomen? Dan ontvang je direct een e-mail met de game code van Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration. Ook leggen we in deze e-mail uit hoe je de game kunt activeren. De game code wordt na je betaling getoond op het scherm. Sluit deze dan ook niet zomaar af! Ben je klaar om de game Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration te gaan spelen?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook