Rocket League PC

Voetbal en racen in 1 game, wat wil je nog meer? Stap in je supersonische-rocket-powered-strijd-wagen en start de Rocket League! Deze code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
16,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Rocket League voor op de PC (Steam)

Rocket League kun je nog het beste omschrijven als een futuristische sport/actie game. In deze game, kun je in zwaar opgevoerde race wagens stappen, waar je de strijd mee aangaat. De bedoeling? De bal in het goal crashen en zorgen dat je tegenstander dat niet bij jou doet! Dit alles gebeurd in enkele zeer gedetailleerde arenas. Rocket League maakt gebruik van een geavanceerd systeem om realistische simulaties te geven. Ben jij in staat om met gebruik van de massa en het momentum de volledige controle over de bal te krijgen?

Leuk om te weten, is dat je in deze game het ook op kunt nemen tegen PlayStation 4 gebruikers. Besluit je toch te gaan voor de singeplayer mode? Dan kun je toegang tot voertuigen, items en scoreboards verdienen. Rocket League maakt het ook mogelijk om bepaalde momenten opnieuw te beleven. Zo kun je die goal nog eens goed bekijken, of juist snel vooruit spoelen!

Rocket League het goedkoopste kopen doe je online!

Heb je Rocket League al eens gezien bij vrienden? Of ken je misschien iemand die de game op de PlayStation speelt? Heb je al een keuze gemaakt qua auto, of arena? Dan kun je vast niet wachten om je te mengen in de strijd. Toch wil je niet meer betalen dan nodig is voor Rocket League. Bij GameCodeDiscount doen we dan ook elke dag ons best, om te werken voor de scherpste prijs.

Zo hebben we er voor gekozen om enkel online te werken. Dit scheelt natuurlijk veel, want GameCodeDiscount heeft op deze manier geen magazijn nodig. Een winkel is er ook al niet, waar je dan uren in de rij moet staan. Ook betaal je niet onnodig voor een doosje, of voor verzendkosten. En dat vinden wij dan weer fijn: we hoeven ook niet naar de brievenbus!

Een extra voordeel is dan ook, dat we elke dag van het jaar open zijn. Zelfs op elk uur van de dag. Heb jij midden in de nacht, op zondag, zin om Rocket League te spelen? Dan is dat geen enkel probleem. Je hoeft niet te wachten tot de winkel eindelijk open is. Of tot de postbode eindelijk zin heeft om langs te komen. Je kunt over enkele seconden al beginnen met Rocket League!

Een last-minute verjaardagscadeau

Rocket League is inmiddels toch wel een legendarische game. Ken je onverhoopt iemand die geen idee heeft waar je het over hebt? En ben je nog opzoek naar een verjaardagscadeau? Dan is Rocket League een perfect cadeau! Ook handig als je over 5 minuten al verwacht wordt en die verjaardag helemaal vergeten bent..

Naast een scherpe prijs voor Rocket League ook een top service

Op menig feestje is er wel iemand die een mooi verhaal afsteekt. Weet je nog die keer.. dat we een storing hadden.. ..en die helpdesk-medewerker vroeg of de stekker er wel in zat..? Wat een ellende. Dat wilde wij dus niet. We hebben dan ook gekozen voor een team met verstand van zaken. Want wat is er nou frustrerender dan de vraag of je computer wel aanstaat..?

Om te kijken hoe gamers over onze service denken, vragen we na een aankoop altijd om je mening. Deze publiceren we dan weer online, zodat iedereen dit kan lezen. Zorgt er natuurlijk ook voor dat we echt goed scherp blijven! Heb je onze reviews al gelezen? Dan begrijp je vast wel waarom gamers kiezen voor GameCodeDiscount! En daar zijn we dan ook trots op.

Rocket League voor de PC via Steam kopen doe je heel eenvoudig

De keuze is gemaakt, je wil nu echt wel beginnen met Rocket League. Dan vindt je het wellicht nog fijn om te weten hoe het precies werkt. En dat is gelukkig niet zo moeilijk! Je kunt via GameCodeDiscount eenvoudig betalen met Bancontact, iDeal, Belfius of KBC/CBC. Deze betalingen worden doorgaans direct bevestigd.

Is er niets vreemds aan de hand? Dan ontvang je de code binnen enkele seconden. Dit is zowel op het beeldscherm als op je email. Handig natuurlijk, als je even terug wil kijken. Ben jij klaar voor de Rocket League??

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook