RollerCoaster Tycoon World PC

Bouw je eigen pretpark, in deze inmiddels toch wel legendarische game. RollerCoasterTycoon World beschikt over nog spannendere en realistischere animaties dan ooit tevoren! De game code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
15,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

RollerCoaster Tycoon World voor op de PC (Steam)

RollerCoaster Tycoon World is de opvolger in deze meer dan succesvolle reeks. De game is voorzien met alle favoriete features die het spel zo groot maakte. Ook zijn er veel nieuwe onderdelen aangebracht. Zo heb je bijvoorbeeld mooie 3D-omgevingen, die vol met spannende attracties, uitdagende achtbanen en schreeuwende bezoekers zitten. Ook is het mogelijk in RollerCoaster Tycoon World om grote achtbanen te maken, met kurketrekkers en loopings die je bezoekers groen laten aanlopen!

Als je deze versie van RollerCoaster vergelijkt met RollerCoaster Tycoon 3, dan zul je al snel merken dat het een compleet nieuwe game is. Zo heb je bijvoorbeeld de sterke 3D-engine die aangebracht is. Je kunt elke rollercoaster zelf bewerken, en ook is het terrein vrij te ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van je eigen wateren en heuvels in het park. Wil je jouw bouwwerken delen met andere? Dat is nu ook mogelijk in RollerCoaster Tycoon World. Je kunt bijvoorbeeld filmpjes maken of op bezoek gaan in een pretpark van vrienden. Ben jij klaar om dé nieuwe pretparkbaas te worden?

RollerCoaster Tycoon World kopen is online het goedkoopste

Heb jij je ideale pretpark al voor ogen? Ben je er al uit welke achtbaan je bezoekers groen zal laten aanlopen? Het landschap al uitgedacht en zelfs de naam van je park al verzonnen? Dan wil je natuurlijk snel RollerCoaster Tycoon World kopen en aan de slag kunnen. En natuurlijk wil je niet meer voor deze game betalen dan nodig is. Begrijpen we maar al te goed bij GameCodeDiscount. We doen dan ook ons best je de game voor de scherpste prijs te leveren. Hoe we dat dan precies doen?

Allereerst: omdat we geen groot magazijn hebben om alles games in te bewaren. Of een groot winkelpand dat de hele dag open moet zijn. We hebben er namelijk voor gekozen om volledig online te werken. Alle producten die je besteld, ontvang je dan ook digitaal. En zoals je ziet, merk je dat dan ook in de prijs! Groot voordeel hiervan is dan ook, dat je 24 uur per dag bij ons terecht kunt. Ook op feestdagen. En op zondagen. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je zin hebt om RollerCoaster Tycoon World te kopen!

Een mooier pretpark dan je vrienden?

Ken je iemand die net als jij weg is van het bouwen van pretparken? Dan is RollerCoaster Tycoon World een leuk cadeau voor die persoon! In deze nieuwe versie is het mogelijk om elkaars pretpark te bezoeken. Je kunt dan via de chatfunctie tips en advies geven. Wie van jullie bouwt het mooiste pretpark denk je?

Een perfecte prijs én service bij RollerCoaster Tycoon World op de PC

In je zoektocht naar RollerCoaster Tycoon World, heb je vast gekeken naar de prijs. Dat begrijpen we bij GameCodeDiscount maar al te goed. Maar is dat het enige waar je naar hebt gekeken? Want wat denk je bijvoorbeeld van een goede klantenservice? Stel je besluit de game te kopen en je hebt nog een vraag, dan wil je niet alsnog naar een winkel moeten. Je kunt dan ook bij ons terecht als je vragen hebt over RollerCoaster Tycoon World. Onze klantenservice is eenvoudig te benaderen en alles kan in het Nederlands.

Om onze service en dienstverlening doorlopend te optimaliseren, vragen we je altijd om je mening. Deze kun je terugvinden op onze website. Ben je nieuw met GameCodeDiscount? Dan is het fijn om te kunnen lezen hoe gamers vinden dat wij werken. Besluit je dus om bij ons RollerCoaster Tycoon World te kopen, dan zullen we ook jou hierom vragen! Dat helpt ons de dienstverlening te verbeteren en nieuwe klanten om te leren van jou ervaring.

Zo koop je razendsnel en simpel RollerCoaster Tycoon World op de PC (Steam)

Heb je de keuze gemaakt en wil je RollerCoaster Tycoon World op de PC via Steam kopen? Dan is het uiteraard fijn om even te weten hoe dit precies werkt. En dat is gelukkig niet heel moeilijk om uit te leggen. Bij GameCodeDiscount werken we namelijk met de betaalsystemen iDeal, Bancontact, KBC/CBC en Belfius Direct. Deze betaalmethoden laten ons direct weten of een betaling goed is ontvangen. Is dit het geval? Dan ontvang je de game code voor RollerCoaster Tycoon World direct op het beeld en in je mailbox. Kun je meteen van start gaan!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

28 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook