Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition PC

Dring binnen de vijandige linies in deze extreem realistische militaire game. Kruip in de rol van een Amerikaanse sluipschutter, dicht op de grens met Rusland. Creëer je eigen pad in de open wereld om missies te voltooien! Deze code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
29,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Sniper Ghost Warrior 3 (Season Pass Edition) voor de PC

Ben je weg van militaire shooters? Dan is de game Sniper Ghost Warrior 3 echt wat voor jou. Deze season pass editie geeft je daarnaast nog eens toegang tot: The Escape of Lydia, The Sabotage, twee extra maps (multiplayer en singleplayer!) en een extra wapen. Naast deze extra's, ontvang je ook de maandelijkse updates waaronder zogenoemde special events en content drops. Meer hierover wordt gedurende 2017 bekend gemaakt...

In Sniper Ghost Warrior 3, kom je terecht achter de vijandige linies. De game speelt af in een open wereld. Je bepaald dus volledig zelf hoe je missies verlopen – en hoe je ze behaald. Zo kun je als sluipschutter je vijanden van lange afstand neerschieten. Gebruik je vizier, benut de stand van de wind, je ademhaling en oefen met het wapen dat je bevalt. Als Ghost, kun je dicht bij je vijanden komen. Besluip ze en leg ze geruisloos om. De geavanceerde gameplay geeft je toegang tot drone beelden en verticale navigatie. Roep jij de Russische krijgsheren een halt toe?

Sniper Ghost Warrior 3 (Season Pass Edition) is online het goedkoopste!

Weet jij al hoe je Sniper Ghost Warrior 3 gaat aanpakken? Als sluipschutter, of als Ghost? Ben je er klaar voor om de grote mappen te verkennen? De vijanden te verslaan? Dat begrijpen we bij GameCodeDiscount maar al te goed! Je kunt vast niet wachten. Toch begrijpen we ook dat je niet meer wil uitgeven dan nodig is. Logisch natuurlijk!

Je hebt vast gezien dat onze marktplaats scherpe prijzen heeft. Hoe we dit precies voor elkaar krijgen? Dat leggen we je graag uit! Alle producten op de marktplaats worden 100% digitaal geleverd. Zo betaal je dus niet onnodig voor een DVD/CD of een boekje of hoesje. Ook is er geen opslagruimte nodig om de games in te bewaren. En dat scheelt natuurlijk meteen fors. Het resultaat zie je terug in de scherpe prijzen. Zoals die van Sniper Ghost Warrior 3 voor de PC!

Dacht je dat een scherpe prijs het enige voordeel is? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wat denk je bijvoorbeeld van een snelle levertijd? Voorbij zijn de dagen waarop je naast de brievenbus zat.. Via GameCodeDiscount heb je Sniper Ghost Warrior 3 binnen enkele seconden. In het weekend, tijdens de feestdagen, of midden in de nacht. Jij bepaald, wanneer jij zin hebt om te gamen!

Ken je iemand die weg is van tactical shooters?

Het is weer zover.. Je moet zo naar een verjaardag toe, maar hebt nog geen cadeau gekocht.. Tuurlijk, een setje sokken is leuk.. Of wat dacht je van een nieuwe pyjama? Gaat hem niet worden he? Waar je een gamer wel blij mee maakt, is Sniper Ghost Warrior 3. Met season pass!

Niet alleen een scherpe prijs, ook een goede service bij Sniper Ghost Warrior 3 voor PC

De prijzen bij GameCodeDiscount zijn scherp. Dat weet je ondertussen zelf ook wel. Je hebt ze ongetwijfeld inmiddels kunnen vergelijken. Toch is dat niet het enige waar we trots op zijn. Zo vinden wij een goede service ook echt belangrijk. Je hebt vast wel eens op een verjaardagsfeestje gezeten.. Na wat flauwe grappen komt de frustratie eruit: de klantenservice. Bij veel winkels heeft dit inderdaad niets meer met 'service' te maken. Niet bij GameCodeDiscount. Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Wj staan voor je klaar!

Fijn natuurlijk, dat we zelf zo blij met onze service zijn. Maar dat zegt inderdaad niets. Het is veel belangrijker hoe jij erover denkt. Daarom dat we samenwerken met FeedbackCompany. Deze sturen na elke aankoop, een uitnodiging voor een review. Zo kunnen wij weer leren van je ervaring. We publiceren alle reviews op onze website. Houd ons scherp. Ben je nieuw met GameCodeDiscount? Lees ze dan gerust eens door. Dan kun je meteen ontdekken waarom gamers terug blijven komen!

Is het moeilijk om Sniper Ghost Warrior 3 voor de PC via GameCodeDiscount te kopen? Nee hoor!

Heb je nog niet eerder via de GameCodeDiscount marktplaats gekocht? Dan is het vast prettig om te lezen hoe dit precies in zijn werk gaat. Allereerst: bij ons hoef je geen account aan te maken. Je vult enkel je e-mail adres en naam in, om een bestelling te plaatsen. De marktplaats is enkel te benaderen via SSL. Zo weet je zeker dat je gegevens veilig verstuurd worden. Vervolgens kun je een betaalmethode kiezen.

Zo is er de keuze uit iDeal, KBC/CBC, Belfius of Bancontact. Al deze methode, laten direct weten of je betaling is gelukt. Je hoeft dan ook niet te wachten op de code van Sniper Ghost Warrior 3. Is je betaling geslaagd? Dan ontvang je de direct op je beeldscherm. Ook krijg je deze per e-mail toegestuurd, met een activatie handleiding. Is gelukkig heel eenvoudig hoor! Ben jij klaar om met Sniper Ghost Warrior 3 van start te gaan??

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook