Steep PC

Ben je er klaar voor om de Alpen te veroveren? De verse sneeuw in te gaan? Dan is Steep de game voor jou! Deze code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
39,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Steep voor op de PC (UPlay)

Ben je helemaal weg van de Wintersport? Kun je niet wachten tot er eindelijk sneeuw in de Alpen ligt? Of ben je gewoon benieuwd hoe het zou zijn, om door de verse eindeloze sneeuw heen te racen? Dan is de game Steep waar je naar opzoek bent! Je treft in deze wintersport game een geweldige replica van de Alpen en Alaska. Uren kun je racen door de immense banen en tussen de bergen door. Je vrienden ook weg van wintersporten? Dan heb je geluk, deze game kent namelijk ook een multiplayer modes!

Elke track en stunt kun je opslaan en weer terugkijken. De meest te gekke moves kun je maken op je board of ski's, wingsuit of in de paraglider. Ben je er klaar voor om de wereld je kunsten te laten zien? Klaar om je grens nog verder te verleggen? De berg is van jou. Maak je klaar en ga los!

De goedkoopste versie van Steep? Die kun je online kopen

Klaar om je wintersport skills te testen? Heb je lang op deze game moeten wachten? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Steep is een van de weinig games in dit genre. En wat is de game uitgebreid.. Toch wil je niet meer betalen dan noodzakelijk is. Dat snappen we bij GameCodeDiscount. Een lage prijs is dan ook een van de dingen die we belangrijk vinden.

Om dit te kunnen realiseren, hebben we ervoor gekozen volledig online te werken. Je betaald dan ook niet voor een doosje.. Of voor ons dure winkelpand.. Of het magazijn, om alle games in op te slaan. Nee, de kosten kunnen we op deze manier goed laag houden. Het resultaat? Dat we games zoals Steep voor een scherpe prijs aan kunnen bieden!

Een extra voordeel is dan ook dat we 24 uur per dag open zijn. En dat maar liefst 7 dagen in de week. Je hoeft dan ook nooit na te gaan hoe laat het eigenlijk is.. Of misschien zelfs welke dag het precies is. Je kunt bij ons altijd terecht. Zelfs als je er midden in de nacht voor kiest om Steep te kopen.

Een jarige wintersport fan?

Ken je iemand die elke dag kijkt hoeveel centimeter sneeuw er al ligt? Iemand die in de zomer zijn snowboard of ski's al begint te poetsen? Die in mei al weet waar de wintersport van volgend jaar heen gaat? Dan is het niet moeilijk om die persoon erg blij te maken. De game Steep is dé game voor de echte wintersport fan!

Een goede prijs voor Steep en een perfecte klantenservice

Vaak denk je er niet over na. Tot het te laat is. Service op je online aankoop. Klinkt heel gewoon, maar dat is het helaas niet. Je kunt tegenwoordig bijna alles online kopen, maar het krijgen van service is nog niet standaard. Daarom hebben we bij GameCodeDiscount gekozen voor een klantenservice van gamers. Kom je ergens niet uit? Dan zit er iemand klaar die begrijpt waar jij het over hebt. Wel zo fijn toch?

Je hebt misschien de reviews op onze site al gelezen. Op Feedback Company of op onze Facebook pagina. Dan heb je vast gezien waarom gamers blijven kiezen voor GameCodeDiscount. Zijn we dan ook trots op. Besluit je Steep bij ons te kopen? Dan zullen we jou ook om je mening vragen. Kunnen wij van leren, maar ook de andere gamers!

Zo kun je Steep voor de PC op Uplay kopen..

Klaar om te gamen? Dan wil je misschien nog even weten hoe het precies werkt. Wat je allemaal nog moet doen om met Steep aan de slag te gaan. En dat is gelukkig niet zoveel. Je kunt namelijk op GameCodeDiscount heel eenvoudig betalen via Belfius, iDeal, Bancontact en KBC/CBC. Zo kunnen we direct valideren of je betaling goed gelukt is.

Is de betaling goed gelukt? Dan ontvang je van ons direct de code per e-mail. Ook krijg je de instructies om Steep te activeren. Je kunt dan ook over een paar seconden al van deze game gaan genieten. Ben je er klaar voor?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook