Syberia 3 PC

Na bijna 13 jaar is daar eindelijk het langverwachte vervolg van deze succesvolle game.. Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Syberia 3 komt volledig in 3D en is voorzien van verpletterende visuals! Deze code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
26,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Syberia 3 voor de PC via Steam

Ben je weg van avontuur games? Dan is de kans groot dat je lang hebt gewacht voor het vervolg op Benoît Sokal’s succesvolle klassieker. Dit verhaal begint in 2002, met in de hoofdrol de Amerikaanse advocate Kate Walker. Haar verhaal neemt je mee in haar zoektocht naar het mysterieuze eiland Syberia. Het eiland waar nog mammoeten leven.

In 2004 volgt het vervolg, met Syberia II. Een geweldige game met een sterk verhaal. Al was de game toch wat korter dan gedacht. Het einde van deze game was onverwachts en abrupt. En toen begon het wachten.. Het wachten tot 20 april 2017.. Want eindelijk is daar het vervolg: Syberia III! Als de game start, zie je dat Kate Walker voor dood achtergelaten wordt gevonden.. De game is volledig in 3D met een soundtrack van Inon Zur!

Online koop je het goedkoopste Syberia 3 voor de PC

Heb je de prijzen voor Syberia 3 vergeleken? Dan zal het je vast niet zijn ontgaan hoe scherp die van ons zijn. Is dan ook iets waar we erg trots op zijn. Al snappen we, dat je je misschien afvraagt hoe dit mogelijk is. Dat leggen we je dan ook graag even uit. De GameCodeDiscount marktplaats, werkt volledig online. Alle producten worden 100% digitaal geleverd. Zo voorkom je dat je betaald, voor een hoesje, een cd/dvd of een boekje. Ook hoeft er geen opslagruimte te worden gehuurd zoals een dure loods of een winkel. Dat scheelt natuurlijk een hoop in de kosten!

Uiteraard is dat niet het enige voordeel van digitale levering. Zo hoeven we niet voor je door de regen naar de brievenbus.. En hoef jij niet te wachten tot de postbode er eindelijk zin in heeft. GameCodeDiscount is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar open. Tijdens feestdagen of midden in de nacht, maar ook in het weekend. De dagen van het wachten zijn dan ook verleden tijd!

Zoek je een cadeau voor een adventure gamer?

Je hebt nog 5 minuten.. Dan moet je de deur uit, naar een verjaardag. Maar ja, wat geef je dit keer cadeau? De sokken puilen ondertussen ook echt wel uit de lades.. Dus tijd voor wat origineels.. Wat dacht je van Syberia 3? Heb je het komend jaar weer genoeg credits!

Een scherpe prijs en een goede service bij Syberia III!

Je hebt gelijk. We hebben inmiddels wel genoeg verteld over onze scherpe prijzen. Dat is ook niet het enige waar we trots op zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze klantenservice? Je hebt vast wel eens op een verjaardag gezeten.. Uit het niets komt ineens het onderwerp klantenservice naar voren.. Wie kent er geen verhaal met een ergernis over dit onderwerp? Dat kan ook anders, bewijzen we bij GameCodeDiscount!

Om te kijken hoe gamers over onze service denken, werken we met het bedrijf FeedbackCompany. Besluit je de game Syberia III via ons te kopen? Dan zullen we ook jou vragen om je mening. Deze reviews kun je vervolgens weer op onze site terugvinden. Heb je de reviews toevallig gelezen? Dan begrijp je vast wel waarom gamers terug blijven komen!

Is dat lastig, het kopen van Syberia III voor de PC via GameCodeDiscount? Nee!

Gaat dit je eerste aankoop worden via onze marktplaats? Dan is het fijn om even te weten hoe het precies allemaal werkt. Allereerst is het goed om te weten dat je geen account hoeft aan te maken. Om te bestellen, geef je enkel je e-mail adres en je naam op. Vervolgens kun je kiezen op welke manier je wil betalen. Hiervoor maken we gebruik van verschillende methode.

In Nederland is dit bijvoorbeeld iDeal, in België kun je kiezen uit Belfius, Bancontact of KBC/CBC. Al deze systemen laten direct na een betaling weten dat deze gelukt is. Zo hoef je niet op je bestelling te wachten, wat wel zo prettig is. Is de betaling geslaagd? Dan zie je direct de code van Syberia 3 op je beeldscherm. Ook ontvang je deze nog eens via de e-mail. Ben je er na 13 jaar eindelijk klaar voor...?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook