Titanfall 2 PC

Met deze Titanfall 2 game code kun jij over enkele seconden al beginnen met het spelen van deze geweldige, lang verwachte first person shooter. Deze game code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
28,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Titanfall 2 voor PC

Wat een verschrikkelijk gevoel was dat.. Na maanden te hebben moeten wachten op een game, vroeg op naar de winkel. Achteraan in de rij aansluitende, met nog vele wachtende voor je. Ben je eindelijk aan de beurt, is de game uitverkocht. Bij GameCodeDiscount is het daarom ook mogelijk om games te pre-orderen. Zo weet je zeker dat je op 28 oktober 2016, de dag dat Titanfall 2 uitkomt, als eerste kunt gamen.

Kalmeer je Titan en maak je klaar voor een spannende en uitdagende first-person-shooter ervaring in Titanfall 2. Deze opvolger van het populaire Titanfall 1, introduceert een nieuwe single player campagne mode. In deze mode verken je de grenzen en samenwerking tussen Pilot en Titan. Ook kun je jezelf door een innovatieve en intense multiplayer mode heen schieten. Je treft hier 6 nieuwe Titans, dodelijk nieuwe Pilot mogelijkheden, nieuwe maps en veel meer!

In Titanfall 2 wordt Networks geïntroduceerd. Via dit platform kun je in contact blijven met nieuwe en oude vrienden. Of je nu de voorkeur geeft aan sociaal, of competitief gamen, je kunt het perfecte Network vinden om je bij aan te sluiten!

Zo snel en goedkoop mogelijk met Titanfall 2 kunnen starten?

Wil je er zeker van zijn dat je op 28 oktober 2016 als een van de eerste met Titanfall 2 kunt starten? En vindt je het belangrijk om niet meer te betalen dan nodig is voor deze game? Dan kunnen wij je beslist verder helpen. GameCodeDiscount werkt namelijk volledig digitaal. Groot voordeel voor jou is dus dat we 24/7 kunnen leveren. Komt Titanfall 2 midden in de nacht uit? Dan ontvang jij midden in de nacht de code!

Ook scheelt het natuurlijk erg veel in onze kosten. We hebben geen groot winkelpand in ons bezit. En geen grote loods om de games in op te slaan.. Dat zorgt er dan ook voor dat we met scherpe prijzen kunnen werken. En dat we kunnen focussen op dat waar we goed in zijn: Titanfall 2 op PC voor een scherpe prijs leveren!

Zoek je een originele verassing?

Wil je iemand verassen die weg is van actie games en shooters? Dat hoeft natuurlijk niet heel moeilijk te zijn. Titans 2 is een van de meest verwachte games van dit jaar. Met deze game code kan de gelukkige als een van de eerste aan deze topper beginnen!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

28 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook