Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands PC

Deze game speelt af in het Bolivia van de toekomst. Bolivia is de grootste product van cocaïne ter wereld geworden. Kun jij het kartel een halt toe roepen? Deze game is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
45,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands voor UPlay

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands speelt zichzelf af in het mooie Zuid Amerikaanse land Bolivia. Het gewelddadige en invloedrijke Santa Blanca drugskartel, heeft het land omgegooid tot een drugs-staat. Het gevolg hiervan is een vervaging van regelgeving, angst, geweld en onrecht. Dit Santa Blanca kartel staat op het punt om het grootste kartel van de onderwereld te vormen. Als dit gebeurd, veranderd dit probleem van een Boliviaans, in een wereldwijd probleem.

Een grote oorlog is niet het antwoord op deze dreiging. Daarvoor is het kartel immers te sterk geworden. In Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, draait het om een onzichtbare en geruisloze aanpak. Dit is de enige manier om het probleem bij de bron aan te pakken. De Ghosts, een Amerikaanse elite eenheid van Special Forces, wordt achter de vijandelijke lini gedropt. De bedoeling? Het verstoren van de werkzaamheden van het kartel. En uiteindelijk: het breken van de samenzwering met de corrupte overheid.

Tijdens deze strijd, nemen de Ghosts het op tegen een grote en krachtige tegenstander. Er dienen morele keuzes worden gemaakt, tijdens het gevecht, om een missie af te ronden. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is de allereerst militaire actie game in een grote, gevaarlijke en bewegelijke wereld. Je kunt de game zelfstandig spelen, of met vier-andere!

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands is online het goedkoopste te koop!

Ben jij weg van de spannende en uitdagende Tom Clancy verhalen? Kun je ook geen genoeg krijgen van deze tactische games? Dan wil je natuurlijk Ghost Recon Wildlands niet missen in je collectie. Het liefst duik je natuurlijk zo snel mogelijk in deze game. Heb je de prijzen al vergeleken? Dan zul je zien dat je bij GameCodeDiscount beslist niet teveel betaald. Zijn we dan ook trots op.

Om met scherpe prijzen te kunnen werken, is het belangrijk de kosten laag te houden. Zo werken we bijvoorbeeld enkel met digitale codes. Je betaald dan ook nooit, voor een hoesje, een DVD/cd of een boekje. Ook hebben we geen duur winkelpand, of een loods. Of iemand die de hele dag achter de toonbank staat. Dat scheelt natuurlijk al meteen in de kosten. Het resultaat? Dat zijn de scherpe prijzen die de verkopers je kunnen bieden!

Toch is dat niet het enige voordeel, van volledig online werken. Je hoeft bij GameCodeDiscount bijvoorbeeld nooit te wachten op de post. Direct na je bestelling kun je al beginnen met Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. En bestellen kun je dan ook 365 dagen per jaar, 24 uur lang per dag. Wil je in het weekend spelen? Of bijvoorbeeld tijdens kerst? Of wat dacht je van midden in de nacht? Geen enkel probleem, jij bepaalt zelf wanneer het je uitkomt om te kopen!

Ken je een echte fan van de Tom Clancy games?

Ken je iemand die weg is van de games van Tom Clancy? Iemand die het liefst de hele dag tactische actie games speelt? Dan kan Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands natuurlijk niet in de collectie ontbreken... Heb je de game over een paar minuten al nodig? Geen nood, dan ben je bij GameCodeDiscount aan het juiste adres!

Een scherpe prijs én een goede service bij Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

We kunnen natuurlijk lang door blijven gaan over onze scherpe prijzen. Maar dit zul je inmiddels zelf ook wel hebben opgemerkt. Toch is dit niet het enige waarvan we hopen dat het je opvalt. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze klantenservice? Niets is zo frustrerend als online kopen en voor de service alsnog de deur uit moeten. Of dagenlang moeten wachten op een antwoord. Vonden wij ook. Bij GameCodeDiscount dan ook een servicedesk die begrijpt waar je het over hebt. Wel zo prettig, nietwaar?

Natuurlijk kunnen wij enthousiast zijn over onze klantenservice. Dat is in elk geval een goed begin, maar niet echt waar het om draait. Het gaat er natuurlijk om hoe gamers tegen ons aankijken. Om dit te ontdekken, werken we samen met FeedbackCompany. Doe je via ons een aankoop? Dan ontvang je van FeedbackCompany een uitnodiging om deze te beoordelen. Die beoordelingen plaatsen we vervolgens weer op onze site. Zo kun je altijd terugzien hoe andere over ons denken. Begrijp je nu waarom gamers kiezen voor GameCodeDiscount?

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands koop je super eenvoudig..

Klaar om met deze spannende game van start te gaan? Dan is het fijn om te weten hoe het platform precies werkt. Zeker als je nog niet eerder gekocht hebt via GameCodeDiscount. Het is dan vast prettig om te horen dat je geen account hoeft aan te maken. Je kunt eenvoudig en snel betalen vanuit je winkelmandje via iDeal, KBC/CBC, Bancontact en Belfius.

Is de betaling goed gelukt? Dan ontvang je direct de game code van Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. Deze krijg je via de e-mail, en direct op je beeldscherm. Je kunt de code dan ook gelijk activeren op het Uplay platform. Ook dit leggen we uit in het e-mail bericht. Ben je klaar om het op te nemen tegen het Santa Blanca kartel?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook