Torment Tides of Numenera PC

Hoe je een vervolg maakt op een van de beste en unieke RPG games ooit? Nou, dat ontdek je in Torment: Tides of Numenera. Deze game is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
28,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Torment: Tides of Numenera + DLC voor Steam

Het vervolg van Planescape: Torment, neemt je mee naar het fascinerende Numenera universum. Een universum van de hand van schrijver en ontwerper Monte Cook. In dit verhaal, is de Ninth World de aarde zoals wij die kennen, maar dan een miljard jaar later. De wereld is niet meer dan een vuilnishoop. Een overblijfsel van gekomen en verloren technologieën. Mensen leven tussen de mutanten, robots en andere alter ego's. Zelfs bezoekers van andere universums schuwen de aarde niet.

In de game, kruip je in de rol van de Last Castoff. Dit is het meest recente kind van de Changing God. Je kunt in het begin je geslacht kiezen. Na deze keuze, start de game en stort je naar beneden. Tijdens deze val, begint het verhaal. Zodra je op de grond bent aangekomen, kun je vaardigheden kiezen. Je onderbewustzijn stuurt je op pad, om een machine te repareren. Een Castoff is namelijk onsterfelijk..

Die onsterfelijkheid, vormt het centrum van de gameplay en verhaallijn, zoals dit ook in Planescape: Torment de kern vormde. Verlies je een gevecht? Dan is dit dus niet altijd het einde van de game. Een vijandige groep, kan je plots gaan aanbidden na een herrijzing. Of een bende neemt je gevangen, en brengt je naar de leider. Ben je een echte RPG speler? Dan wil je deze game beslist niet missen!

Waar je Torment: Tides of Numenera het goedkoopste kunt kopen? Online natuurlijk!

Kun jij je de game Planescape: Torment nog herinneren? Heb je jezelf uren mee laten nemen in die verhaallijn? En ben je benieuwd naar dit vervolg? Dan kun je vast niet wachten om met deze game aan de slag te gaan. Om bijvoorbeeld te ontdekken welke compagnons je in Torment: Tides of Numenera op je reis door de Ninth World vergezellen. Toch snappen we dat je niet meer wil betalen dan echt nodig is.

Nieuw met de GameCodeDiscount marktplaats? Dan is het fijn om te weten, dat het ons doel is om de prijs scherp te houden. Benieuwd hoe we dat precies doen? Eigenlijk is het heel eenvoudig. We werken namelijk 100% digitaal. Zo hoef je niet extra te betalen voor een hoesje, een dvd of een boekje bij Torment: Tides of Numenera. Ook hebben we geen duur winkelpand, of een opslagloods waar we games in bewaren. En dat zie je natuurlijk meteen terug, in de scherpe prijzen!

Niet alleen de scherpe prijs is een voordeel van het online werken. Wat dacht je bijvoorbeeld van openingstijden? Je kunt 52 dagen per week, 7 dagen lang 24 uur per dag bij ons terecht. Dus ook als het net kerstavond is.. Of in het weekend.. Of gewoon midden in de nacht. Je bepaald dan ook helemaal zelf wanneer het je uitkomt om Torment: Tides of Numenera te kopen. Wel zo prettig, nietwaar?

Een game die voor de echte RPG speler niet mag ontbreken..

Ben jij een echte RPG liefhebber, met een grote voorkeur voor een goede storyline en toffe settings? Dan zul je deze game fantastisch vinden. Uiteraard mag de game niet in je collectie ontbreken. Of in die van een vriend of vriendin, die weg is van RPG games!

De goedkoopste Torment: Tides of Numenera mét een bekroonde klantenservice

Dat onze prijzen scherp zijn, dat is je vast al wel opgevallen. Toch hopen we dat je naar meer kijkt, dan alleen een scherpe prijs. Bijvoorbeeld naar een goede klantenservice.. Niets is zo frustrerend als een online aankoop doen maar naar de winkel moeten voor je support. Of nog erger – helemaal geen reactie krijgen. Dat gaat je dan ook niet gebeuren bij GameCodeDiscount. Heb je een vraag, of kom je ergens niet uit, dan staan wij voor je klaar!

Om te kijken hoe gamers denken over onze service, werken we samen met FeedbackCompany. Dit bedrijf, verzamelt voor ons reviews en meningen na een aankoop. Deze publiceren we vervolgens weer op onze website, zodat je hierover kunt lezen. Wel zo prettig, als je nieuw bent met ons platform. Besluit je om Torment: Tides of Numenera bij ons te kopen? Dan zal ook jij een uitnodiging van ons ontvangen. We zijn benieuwd naar jou mening!

Hoe je Torment: Tides of Numenera via het GameCodeDiscount platform kunt kopen? Dat leggen we je uit!

Genoeg gelezen en benieuwd hoe de game eruit ziet? Dan wil je vast even weten hoe het precies allemaal werkt. Allereerst is het fijn om te weten dat je bij ons geen account hoeft aan te maken. Op het platform kun je vervolgens betalen via Belfius, Bancontact, iDeal of KBC/CBC. Deze systemen laten allemaal direct weten of een betaling is gelukt. Je hoeft zodoende niet op je code voor Torment: Tides of Numenera te wachten.

Is de betaling goed gelukt? Dan sturen we de code van Torment: Tides of Numenera direct via de e-mail naar je toe. Ook zie je deze meteen terug op je beeldscherm. Zo kun je direct de game via Steam downloaden en spelen. Nieuw met Steam? We leggen in de e-mail precies uit hoe dit werkt!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook