Urban Empire PC

In Urban Empire is het jou taak om de beschaving 200 jaar lang bij te staan en vooruit te brengen. Kun jij dit aan? Deze code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
32,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Urban Empire voor op de PC (Steam)

Op 20 januari is de game Urban Empire voor de PC uitgekomen. Urban Empire is een spannende strategische game. Jij verplaatst je in de rol van burgemeester. Zo neem je controle over de stad en inwoners, die jij stuurt door 200 jaar geschiedenis. Je bouwt infrastructuur en voert politieke debatten. Tegenstanders kun je omkopen, of chanteren. Democratie versterk je, of negeer je volledig. De keuze is volledige aan jou!

Urban Empire begint rond 1820. Je vestigt en bouwt je stad door 5 verschillende tijdperken heen. Elk tijdperk kent zijn eigen mogelijkheden en gevaren. Ga de uitdaging van de tijd aan. Ondervind politieke tegenwerkingen. Maak wereld veranderende evenementen mee. Ontwikkel innovaties. Creëer je eigen unieke Urban Empire!

Urban Empire kopen is het goedkoopste online

Ben jij klaar om de stad te veroveren? Heb jij je politieke visie all uitgedacht? Weet jij al hoe je om wil springen met de historische evenementen die op je pad komen? Dan ben je in elk geval klaar om de game Urban Empire te gaan spelen. Natuurlijk wil je niet meer betalen dan nodig is om deze game te kopen. Begrijpen we maar al te goed, bij GameCodeDiscount.

Het is dan ook onze missie om de prijzen zo scherp mogelijk te houden. Als gamer wil je natuurlijk het liefst meer voor minder. Bij GameCodeDiscount hebben we er dan ook voor gekozen om 100% online te werken. Alle producten die je op onze site ziet worden digitaal, in de vorm van een code, verzonden. Zo hebben we geen magazijn nodig. En ook geen enorme opslagloods. Of een winkelpand met verkopers. Ook betaal je niet voor een hoesje, een blueray/dvd of een doosje. En dat merk je natuurlijk direct terug in de prijzen. Zoals bijvoorbeeld de scherpe prijs voor Urban Empire op de PC!

En dat is niet het enige voordeel van digitaal werken. Wat dacht je bijvoorbeeld van openingstijden? In het weekend kun je vaak niet terecht bij een winkel. Of midden in de nacht. Of tijdens een van de vele feestdagen. GameCodeDiscount is altijd open. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Het maakt dan ook niet uit wanneer je Urban Empire kopen wil.

Ken jij een wereldverbeteraar?

Wil je een vriend of vriendin verassen die het altijd over de politiek heeft? Die steeds maar aangeeft het beter te kunnen dan de huidige leiders? Iemand die ervoor had gezorgd dat we niet in de krediet-crisis terecht waren gekomen? Dan is de game Urban Empire een geschikt cadeau. Met deze strategische game zul je ongetwijfeld een goede beurt maken!

Urban Empire voor de PC, scherp geprijsd en met bekroonde service

De prijs is belangrijk bij een online aankoop. Daar kijken we dan ook allemaal naar. Logisch natuurlijk, want waarom meer betalen dan nodig is? Toch hopen we bij GameCodeDiscount altijd dat je naar meer kijkt dan alleen dat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede klantenservice? Of herinner je jezelf die verjaardag niet meer? Na wat gepraat kwam het onderwerp klantenservice aan bod.. Of de stekker er wel in zat.. De pc echt aan stond.. Dat wilde we dus niet, bij GameCodeDiscount.

Natuurlijk hopen we dat gamers net zo enthousiast zijn over onze service als wijzelf. Daarom werken we samen met FeedbackCompany. Iedereen die bij ons een aankoop doet, krijgt een uitnodiging om zijn mening te geven. Deze kun je vervolgens weer teruglezen op onze site. Zo weet je vooraf hoe wij te werk gaan, als je nieuw bent met ons. Heb je de feedback gelezen? Dan snap je vast waarom gamers bij GameCodeDiscount terug blijven komen. Besluit je via ons Urban Empire voor de PC te kopen? Dan zal ook jij een uitnodiging krijgen om ons te beoordelen!

Hoe het kopen van Urban Empire voor de PC via Steam precies gaat? Eenvoudig!

Je hebt vast genoeg gelezen en bent klaar om met deze game aan de slag te gaan? Dan is het nog wel fijn om te weten hoe dit precies werkt. Zeker als je besteld voor de releasedatum (20 januari). Je ontvangt in dit geval een zogenoemde pre-release key. Deze kun je direct na de release inwisselen. Zo weet je zeker dat je de game als eerste hebt. En vaak ook voor de scherpste prijs!

Betalen op het GameCodeDiscount platform doe je eenvoudig via KBC/CBC, iDeal, Belfius of Bancontact. Deze systemen laten gelijk weten of een betaling is gelukt. Is dit het geval? Dan ontvang je de code per e-mail en op je beeldscherm. Je kunt dus inderdaad over 5 seconden van Urban Empire op de PC genieten!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook