Warhammer 40.000 Dawn of War III 3 PC

Stap in het brutale gevecht van drie strijdende legers. In Dawn of War III heb je geen andere keuze dan het aangaan van de strijd na de vondst van een groots wapen in de mysterieuze wereld Acheron. Deze code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
36,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Warhammer 40.000 Dawn of War III 3 voor de PC

Dawn of War 3 maakt de '40.000-leus' beter waar dan de vorige delen. Het is nog grimmiger en donkerder. En natuurlijk... meer oorlog! De game daagt uit, frustreert maar is bovenal overweldigend. Er zijn nieuwe invloeden en er is een hogere moeilijkheidsgraad. Dit kan de loyale Warhammer gamers uitdagen. De 'Elites', de helden binnen de game, maken een nog grotere indruk. Die indruk is zo groot, nu enorme legers met regelmaat niets kunnen ondernemen tegen de Elites. Deze legers betaal en bestuur je zelf. Dit maakt de game nog complexer!

In de campaign mode, speel je eigenlijk altijd op eigen tempo. De multiplayer mode daarentegen gooit je eigenlijk in het diepe. Al heb je een duidelijk doel (zoals bijvoorbeeld een power generator verwoesten), Dawn of War 3 ontaard al snel in een chaos. Zo bestuur je bijvoorbeeld al gauw enkele tientallen troepen soldaten. Elk weer met een eigen vaardigheid. De rondvliegende granaten of laserstralen zorgen ervoor dat je soldaten moet blijven bewegen en verplaatsen. Je wil ze immers niet platgebombardeerd hebben. De game vereist dan ook een intensieve betrokkenheid! Kun jij dat aan?

Online koop je Warhammer 40.000 Dawn of War III 3 het aller goedkoopste!

Ben je er al uit welk van de 3 legers je gaat opbouwen? Kies je voor de Ork warlord Gorgutz, de ambitieuze Eldar Macha of de machtige Space Marine commandant Gabriel Angelos? Hoe dan ook, je bent vast klaar om ten strijde te trekken. Toch wil je voor Warhammer 40.000 Dawn of War III 3 niet meer betalen dan nodig is. Dat begrijpen we maar al te goed bij GameCodeDiscount. Als het aan ons ligt, hoeft dit ook niet!

Als je goed op onze marktplaats rondkijkt, zie je dat de prijzen er scherp zijn. Fijn natuurlijk, maar hoe zit dat nou precies? Het is niet zo spannend als je denkt hoor. Alle producten worden volledig digitaal geleverd. Zo bespaar je de kosten van een DVD, een CD-rom, een boekje of een hoesje. Ook is er geen winkelpand nodig, of een loods om games in op te slaan. De marktplaats toont altijd dé beste aanbieding voor de game. Zo weet je zeker dat je goed zit!

En daar blijft het gelukkig niet bij.. Wat dacht je bijvoorbeeld van het wachten op je aankoop? Niets is zo frustrerend als moeten wachten op de postbode.. Die dan net geen zin heeft die dag.. Is dan ook verleden tijd. Bij GameCodeDiscount, kun je over enkele seconden al over je aankoop beschikken. Onze marktplaats is namelijk 24 uur per dag open en maar liefst 365 dagen per jaar. Heb jij zin om nu Warhammer 40.000 Dawn of War III 3 te spelen? Waarom zou je dan wachten?

Een verjaardag van een Real-Time-Strategy fan?

Jaaa... Weer een verjaardag en nog geen cadeau? Leuk ja een setje sokken, of een boekenbon. Maak je een gamer niet blij mee. Sokken zat! Wil je echt indruk maken, dan ben je opzoek naar Warhammer 40.000 Dawn of War III 3. Het mooiste van alles? Je hebt de code binnen 5 seconden in je bezit. Sta je mooi niet met lege handen!

Een goede prijs en een prima service bij Warhammer 40.000 Dawn of War III 3!

Goed we kunnen er nog wel een paar pagina's mee vullen. De prijzen op onze marktplaats zijn scherp. Erg belangrijk natuurlijk, als je online iets kopen wil. Maar uiteraard niet het enige dat telt. Want wat dacht je bijvoorbeeld van een servicedesk? Stel je komt er niet helemaal uit, of wil nog even iets checken... Wat is er dan frustrerender dan alsnog naar de winkel te moeten gaan? Of naar een helpdesk te moeten bellen?

We blijven dan ook graag scherp, op het gebied van service. Zodoende dat we samenwerken met het bedrijf FeedbackCompany. Deze verzamelt ervaringen van gamers die via GameCodeDiscount kochten. De reviews publiceren we vervolgens weer online. Zo kun je teruglezen hoe andere over ons denken. Prettig natuurlijk als je nog niet eerder via ons gekocht hebt. Besluit je om Warhammer 40.000 Dawn of War III 3 via ons te kopen? Dan zal ook jij een uitnodiging ontvangen voor een review!

Hoe moeilijk is het kopen van Warhammer 40.000 Dawn of War III 3 via GameCodeDiscount?

Een vraag die we vaak krijgen, is hoe moeilijk het nu is, om een game te kopen. En eigenlijk kunnen we met trots zeggen dat dit absoluut niet moeilijk is. We leggen namelijk alles stapsgewijs uit. Zo activeer je de game Warhammer 40.000 Dawn of War III 3 via Steam. Ben je nieuw met Steam? Dan is het fijn om te weten dat je een korte uitleg van Steam ontvangt bij de aankoop.

Bestellen via GameCodeDiscount is ook eenvoudig. Zo hoef je bijvoorbeeld niet eerst een account aan te maken. Je vult je email adres in en je naam, en kiest hoe je betalen wil. Dit kan in Nederland via iDeal en in België via Bancontact, Belfius of KBC/CBC. Deze methode laten allemaal direct weten of een betaling is geslaagd. Is dit het geval? Dan zie je de code van Warhammer 40.000 Dawn of War III 3 direct op je scherm. Ook ontvang je de code via de e-mail. Wel zo prettig, toch?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook