WRC 6 World Rally Championship PC

Wat is er leuker dan in een rally wagen een parcours af te racen? In deze officiële FIA game, kruip je achter het stuur van zo'n wagen. Ben je er klaar voor? Deze code is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
19,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

WRC 6 World Rally Championship voor op de PC (Steam)

Ons geduld is weer even op de proef gesteld. Maar eerlijk is eerlijk: het wachten is beloond. WCR 6is de nieuwste versie in deze succesvolle reeks. De officiële game van de 2016 FIA World Rally Championship en het toonbeeld van rally games. Ook deze game bevat weer realistische foto's van alle 14 WCR locaties. Uiteraard ook het nieuwe Rally China parcours en de altijd populaire Wales Rally. Je treft natuurlijk alle officiële teams en coureurs, inclusief het WRC 2 en Junior WCR team.

WRC 6 World Rally Championship is ontwikkeld door het enthousiaste team van Kylotonn. In deze nieuwe versie, wordt het rally racen weer naar een nieuw level gebracht. De focus ligt wederom op realisme en vermaak. Ook prettig, is dat de feedback vanuit de WRC 5 community is meegenomen. Zo zijn er nu smallere wegen, langere speciale trajecten en zelfs een gloednieuwe head-to-head Super Special Stage. Uiteraard is WRC 6 ook voorzien van split-screen multiplayer. Want zeg nou eerlijk, wat is er leuker dan racen tegen een vriend of vriendin?

WRC 6 World Rally Championship online kopen is het goedkoopste

Ben je helemaal weg van de World Rally Championship reeks? Kon je niet wachten tot eindelijk deel 6 beschikbaar kwam? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk met deze game starten. Maar, waarschijnlijk wil je ook niet meer betalen dan nodig is. Begrijpen we maar al te goed bij GameCodeDiscount. We doen dan ook ons best om te zorgen dat onze prijzen altijd scherp zijn.

Hoe dat mogelijk is? Daar zijn we eigenlijk wel heel erg trots op. GameCodeDiscount werkt namelijk volledig online. Je betaald dan ook niet voor een game doosje of boekje. Ook hoef je niet te betalen aan de huur van een magazijn. Alle producten die je bij ons kunt kopen, worden online geleverd. Zo ook WRC 6 World Rally Championship!

Een mooi bijkomend voordeel is dan ook dat we 24 uur per dag open zijn. 365 dagen in het jaar. Het maakt dan ook niet uit op welke dag je deze game wil kopen. Of om welk tijdstip. Je kunt altijd terecht bij GameCodeDiscount. Voorbij zijn dus de tijden van het wachten voor de deur, tot de winkel eindelijk open gaat!

Ken je een echte rally fan?

Geen idee wat je nu weer voor de verjaardag cadeau moet geven? De kamer al behangen met VVV-bonnen? Een rally-fan tevreden maken is niet zo moeilijk als je denkt. WRC 6 World Rally Championship is de game voor de echte rally fan. Je ontvangt de code voor deze game binnen enkele seconden. Sta je dus dit jaar niet met lege handen!

Een goede service en scherpe prijs voor WRC 6 World Rally Championship

Je staat er eigenlijk bijna niet bij stil. Maar wist je dat een goede service wel erg prettig is? Stel je voor dat je er niet helemaal uitkomt. Dan wil je natuurlijk niet alsnog naar de winkel moeten, toch? Leek ons ook niet, bij GameCodeDiscount. We doen dan ook ons best om je te helpen als je er niet uitkomt.

Op onze site kom je verschillende reviews van gamers binnen. Deze verzamelen we via het externe platform van Feedback Company. Zo kun je lezen hoe andere onze winkel hebben ervaren. Wel prettig natuurlijk, voor je iets online koopt. Besluit je om WRC 6 World Rally Championship bij GameCodeDiscount te kopen? Dan zullen we ook jou vragen om je mening. Niet alleen omdat we zeker willen weten of je tevreden bent, maar ook om jou ervaring met andere gamers te delen.

Het kopen van WRC 6 World Rally Championship voor Steam gaat zo..

Genoeg gelezen en helemaal klaar om die rally baan op te gaan? Dan is het prettig om even te weten hoe je WRC 6 World Rally Championship bij ons kunt kopen. Leggen we je dan ook graag even uit. Het is ook niet zo moeilijk, gelukkig. Je kunt op GameCodeDiscount eenvoudig betalen via KBC/CBC, Belfius, Bancontact en iDeal. Een account maken is niet nodig, scheelt je weer een hoop tijd!

Heb je de betaling gemaakt? Dan valideren we deze meteen. Je ontvangt direct na de validatie van ons de code. Kun je meteen aan deze game beginnen!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

28 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook