Windows 10 Home

Met deze activatiesleutel, kun je de volledige versie van Microsoft Windows 10 Home (OEM) in het Nederlands downloaden en installeren. Geschikt voor Nederlandse en Belgische gebruikers!
Aantal:
1
27,50
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Windows 10 Home OEM: Nederlands (32/64-Bit)

Met Windows 10 Home, maakt Microsoft een hele verbetering ten opzichte van zijn voorgangers. Het nieuwe platform draait dan ook om een stuk meer dan enkel het vernieuwde startmenu. Om eerlijk te zijn is dit zelfs de minst grote verbetering van het platform. Wel benadrukt dit het luisterend oor van Microsoft. Je kunt deze toevoeging dan ook meer zien als een poging om gebruikers terug te winnen na het falen van Windows 8. Nieuw in Windows 10, is bijvoorbeeld de prima trackpad support. En wat dacht je van de vernieuwde command prompt? Windows 10 is dan ook echt een stap naar de toekomst. Zo zijn de 'ouderwetse' apps vervangen door modernere, full-screen apps.

Heb je wellicht Windows 8 op je tablet actief? Dan voelt de Windows 10 interface je waarschijnlijk direct vertrouwd aan. Wel anders, is de update functie in deze nieuwe versie. Je hoeft namelijk niet langer te wachten op een grote update, of op bijvoorbeeld een service pack. Microsoft is namelijk continue aan het ontwikkelen op Windows 10. Is er een verandering in het platform gemaakt? Dan zal deze automatisch worden doorgevoerd via de Windows Update functie. Wil je nieuwe apps toevoegen aan het besturingssysteem? Geen probleem, dit kun je eenvoudig doen via de Store. Je kunt Windows 10 dan ook eigenlijk meer gaan zien als een 'besturingssysteem als service'!

De OEM versie van Windows 10 Home kun je het goedkoopste online kopen

Ben je net in het bezit van een nieuwe computer, maar heb je nog geen besturingssysteem gekozen? Dan is Windows 10 Home zeker de moeite waard om naar te kijken. Deze vernieuwde versie van het populaire besturingssysteem heeft een hoop verbeteringen doorgaan. Uiteraard wil je ook niet teveel betalen voor Windows 10 Home. En als het aan ons ligt, dan hoeft dat natuurlijk ook niet. Het is namelijk ons doel om alle digitale codes zo scherp mogelijk aan te bieden. Dus ook de code voor Windows 10 Home.

We hebben er vanaf de start van het bedrijf voor gekozen om alleen digitaal te werken. Dit heeft voor ons dan ook een groot voordeel. Zo hebben we bijvoorbeeld geen grote opslagloods nodig. Of een warenhuis om alle codes in te bewaren. Dit schelt natuurlijk al meteen fors in de kosten. Als klant hoef je bij ons niet te betalen voor een dvd of blueray. Ook niet voor een boekje, of een hoesje. Je betaald dan ook enkel voor wat je nodig hebt: de OEM code van Windows 10 Home. En dat verschil merk je meteen!

Natuurlijk is dat niet het enige voordeel van volledig online werken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de openingstijden? Onze winkel is 24 uur per dag open. En dat maar liefst 365 dagen per jaar. Het maakt dan ook niet uit op welke dag, of zelfs op welke tijd je besluit om Windows 10 Home te kopen. Je kunt altijd bij ons terecht!

Ken je iemand die een nieuwe computer gaat kopen?

Gaat een vriend of vriendin van je een nieuwe computer of laptop kopen? Dan is het goed om te weten dat je gebruik kunt maken van de OEM code voor Windows 10 Home. Kun je van het verschil samen uit eten ;-)

Een scherpe prijs en een goede service bij Windows 10 Home

Een goede prijs willen we natuurlijk allemaal als we iets kopen. Logisch want je kunt je geld altijd wel beter besteden. Je zult inmiddels wel gezien en begrepen hebben dat je qua prijs goed zit bij ons. Maar dat is hopelijk toch niet het enige waar je op let? Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede service? Stel je komt ergens niet uit, of hebt nog vragen, dan is het vervelend om alsnog naar de winkel te moeten gaan. Je wil dan ook gewoon snel en goed online geholpen worden. Dat is ook de reden geweest voor het opzetten van ons support team. Kom je ergens niet uit, of heb je nog vragen? Dan staan wij voor je klaar!

Je hebt misschien vast op onze site de verschillende reviews gelezen. Die verzamelen we samen met FeedbackCompany bij elke aankoop. Zo kun jij leren van de ervaring van andere, en andere kunnen weer leren van jou ervaring. Natuurlijk houd het ons ook nog eens scherp. Besluit je om Windows 10 Home bij ons te kopen? Dan zullen we ook jou vragen om je mening!

Zo kun je eenvoudig de OEM versie van Windows 10 Home kopen

Ben je van plan om een schone installatie van Windows 10 Home uit te voeren? Op een nieuwe computer? Dan wil je vast nog even weten hoe het precies verder gaat. Dat leggen we je dan ook graag even uit. Heel moeilijk is het gelukkig niet. Je ontvangt de Windows 10 Home OEM code direct na je betaling. Dit verloopt eenvoudig via ons platform met de systemen van iDeal, Bancontact, KBC/CBC en Belfius.

Deze systemen laten direct weten of een betaling is gelukt. Is dit het geval? Dan wordt de code je direct per e-mail toegestuurd. Ook zie je de code op het beeldscherm. Je kunt dus echt over enkele seconden al beginnen met de installatie van Windows 10 Home!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook