Windows 10 Professional

Met deze activatiesleutel, kun je de volledige versie van Microsoft Windows 10 Professional (OEM) in het Nederlands downloaden en installeren. Geschikt voor Nederlandse en Belgische gebruikers!
Aantal:
1
28,50
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

Windows 10 Professional OEM: Nederlands (32/64-Bit)

Microsoft Windows 10 draait gelukkig om veel meer dan het nieuwe startmenu. Dit is eigenlijk zelfs nog een van de minst spannende of ingrijpende veranderingen. Wel is het een stempel op de grote aanpassingen die Microsoft heeft gedaan om de gebruikers na het Windows 8 fiasco terug te winnen. Zo is de trackpad-ondersteuning ruimschoots verbeterd en de command-prompt verder uitgebreid. Ook heeft Microsoft met Windows 10 een grote stap naar de toekomst gezet. Bijvoorbeeld door de verandering van 'ouderwetse' apps die in een scherm draaide, naar de modernere full-screen apps.

Gebruik je momenteel Windows 8 op je tablet? Dan zijn de visuele veranderingen in Windows 10 niet heel groot. Wat wel een grote verandering is, is de manier waarop de Windows 10 update werkt. Het wachten op een grote update, of soms zelfs een service pack, is dan ook verleden tijd. Microsoft zal namelijk door blijven ontwikkelen aan Windows 10. Deze veranderingen worden automatisch via Windows Update doorgevoerd. Apps voor Windows 10 kun je voortaan kopen via de Store. Microsoft maakt met Windows 10 dan ook de omschakeling naar besturingssysteem als service. We dan dan ook benieuwd hoe Windows 10 er volgend jaar uitziet!

Windows 10 Professional koop je het goedkoopste online

Heb je net een nieuwe computer gekocht, zonder besturingssysteem? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Windows 10? Dat begrijpen we maar al te goed. Ook begrijpen we dat je niet teveel wil betalen voor Microsoft Windows 10 Professional. Dat hoeft gelukkig ook niet, als het aan ons ligt. We doen namelijk altijd ons best alle digitale codes voor een scherpe prijs aan te bieden. Zo ook de code van Windows 10 Professional. En daar zijn we eigenlijk best trots op.

Ben je benieuwd hoe we dat precies doen? Stiekem hopen we van wel. We hebben er voor gekozen om enkel digitaal te werken. Dat scheelt natuurlijk automatisch al een hoop kosten. Zo hebben we geen kantoor nodig, of een duur winkelpand. Verder betaal je dan ook niet voor een hoesje, een cd of een boekje. En uiteraard hoeven wij niet naar de brievenbus om je aankoop te verstuur. Dat is hoe we erin slagen om voor een scherpe prijs te kunnen leveren!

Deze werkwijze heeft natuurlijk nog een extra voordeel. Zo hoef je namelijk geen rekening te houden met openingstijden. Heb je zin om lekker 's avonds aan de slag te gaan met Windows 10? Of misschien juist wel in het weekend? Dan is dat geen enkel probleem. Je kunt zelf bepalen wanneer je zin hebt om Windows 10 Professional aan te schaffen. Ook midden in de nacht.

Een vriend of vriendin met een nieuwe computer?

Heeft een vriend of vriendin van je net een computer gekocht? En klaagt die steeds hoe lastig het allemaal wel niet is? Dan is Windows 10 een absolute verademing. Al is het maar door de terugkeer van het startmenu.. ;-)

Windows 10 Professional het goedkoopste kopen met een goede service?

Natuurlijk zijn we allemaal heel prijs bewust. Logisch natuurlijk, want waarom meer betalen dan nodig is? Bij het doen van een online aankoop wordt de prijs vaak goed bekeken. Maar is dat het enige wat belangrijk is? Stel je zit met een probleem, of hebt een vraag, wil je dan naar de winkel gaan? Natuurlijk niet! Je verwacht dan toch gewoon een vlotte online oplossing? Dat leek ons ook. En is dan ook de reden dat we gekozen hebben voor een eigen customer care team!

Op onze site, heb je vast al verschillende reviews gelezen. Deze verzamelen we na elke aankoop. Zo kun je vooraf zien hoe andere over ons denken. Voor ons ook prettig: we kunnen zo zien of onze service voldoet aan je verwachtingen. Dat zien we natuurlijk het liefst. Besluit je om Windows 10 Professional bij ons te kopen? Dan zal ook jij een uitnodiging ontvangen!

Hoe het kopen van Windows 10 Professional OEM werkt? Simpel!

Is je keuze gemaakt en ga je voor Windows 10 Professional? Dan is het vast fijn om nog even te weten hoe dit precies werkt. En dat is gelukkig niet zo heel moeilijk. Je ontvangt van ons direct na de betaling de code voor Windows 10 Professional. Ook ontvang je een link met de installatie instructies. Je kunt dus over enkele seconden beginnen met de installatie van Windows 10 Professional!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook