World of Warcraft 60 dagen

Wil je gebruik kunnen maken van World of Warcraft Battlechest voor de komende 60 dagen? Dan is de World of Warcraft 60 dagen kaart de oplossing. Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
24,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

World of Warcraft 60 dagen kaart

Heb je World of Warcraft (WoW) Battlechest gekocht, en is de eerste gratis maand afgelopen? Dan wil je natuurlijk niet stil komen te zitten. Hoeft gelukkig ook niet! Met deze World of Warcraft time card van 60 dagen, kun jij voorlopig weer vooruit. Je kunt de code gebruiken voor nieuwe en bestaande accounts.

In World of Warcraft Battlechest, kun jij je eigen unieke held maken. Er is hiervoor keuzen uit 13 player races en er zijn 10 verschillende classes. Heb je een karakter gekozen? Dan kun je klimmen naar grote hoogtes van kracht om het kwaad te bestrijden.

Met de World of Warcraft 60 dagen kaart, kun je het weer opnemen tegen andere Battlechest spelers. Vecht met- of tegen je vrienden, in de spannende single- of multiplayer modes.

Goedkoop online de WoW 60 dagen card kopen

In je zoektocht naar een nieuwe World of Warcraft kaart van 60 dagen, zul je beslist letten op de prijs. Het valt je dan ook ongetwijfeld op, dat die van ons de aller scherpste is. Daar zijn we dan ook wel een beetje trotst op. Het is de kroon op het werk van GameCodeDiscount.

Wij hebben er namelijk voor gekozen om onze dienstverlening volledig online te voeren. Je hoeft dus niet naar de winkel om de World of Warcraft kaart van 60 dagen te kopen. Dit kun je gewoon snel en gemakkelijk vanuit huis doen. Wanneer jij dat wil. In het weekend, door de weeks of midden in de nacht. Het maakt niet uit wanneer jij de WoW card van 60 dagen kopen wilt!

GameCodeDiscount heeft dan ook geen groot magazijn nodig. Ook is het niet nodig om je World of Warcraft card 60 dagen kaart in te pakken. Of om helemaal naar de brievenbus te lopen om de kaart te versturen.. Wij houden ons dan ook gewoon bezig met dat waar we goed in zijn.: zorgen dat jij de WoW card van 60 dagen zo goedkoop mogelijk kunt kopen!

Leuk cadeau voor je zoon of dochter?

Ben je opzoek naar iets leuks om cadeau te geven aan je zoon of dochter? En is die zoon of dochter toevallig een World of Warcraft Battlechest fan? Gefeliciteerd: dan hoef je niet verder meer te zoeken! De WoW card van 60 dagen is een echte must voor de ware gamer.

WoW kaart 60 dagen kopen: en een goede service

Vaak wordt er alleen naar de prijs gekeken, als we verschillende producten vergelijken. Zo ook met de WoW card van 60 euro, weten we uit ervaring. Een goede service bij je aankoop vinden wij eigenlijk net zo belangrijk. Het is natuurlijk jammer als je met een vraag alsnog naar de winkel zou moeten gaan. Bij GameCodeDiscount is er dan ook gekozen om de klantenservice te laten voeren door echte gamers. Die snappen tenminste waar je het over hebt!

Na het kopen van de World of Warcraft kaart voor 60 dagen, vragen we je om jou mening. Deze publiceren we, net als die van andere klanten, op onze website. Zo kun je vooraf eerst lezen hoe andere over ons denken. Wel zo prettig natuurlijk. Snap je ook meteen waarom gamers steeds maar terug blijven komen, zodra ze een gift of game kaart nodig hebben!

De World of Warcraft 60 dagen card kopen werkt zo

Kun je niet wachten om de World of Warcraft 60 dagen kaart te kopen? Om zo weer terug te gaan naar WoW Battlechest? Dan zullen we je niet langer ophouden en vertellen hoe dit werkt. Je kunt op ons platform de WoW 60 dagen kaart kopen via het iDeal platform. Doe je dit voor de eerste keer via ons, dan voeren we een kleine controle uit. Merk je in de praktijk trouwens niks van hoor.

Zodra de check is afgerond, en de betaling is verwerkt, verschijnt direct de WoW 60 dagen code in beeld. Je kunt dan ook meteen aan de slag met deze geweldige game. Het is goed om te weten dat de WoW kaart van 60 dagen geschikt is voor Nederlandse accounts!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook