WoW Battlechest + 30 dagen

De zesde uitbreiding van World of Warcraft: Legion is een uitbreiding van deze enorme role-playing game. Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
13,50
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

World of Warcraft (WoW) Battlechest voor PC

Als gamer hoeven we je niet te vertellen wat World of Warcraft is. Of je moet natuurlijk de afgelopen jaren onder een steen hebben gelegen. Om meteen goed aan de slag te gaan met deze game, is Battlechest een aanrader. Het World of Warcraft Battlechest pakket bestaat namelijk uit de complete World of Warcraft editie.

Je krijgt dus de complete en originele game, en diverse uitbreidingen meegeleverd. Bijvoorbeeld de uitbreiding The Burning Crusade en ook de Wrath of the Lich King expansie. Je kunt dus alle drie de continenten van het World of Warcraft universum gaan ontdekken. Ook goed om te weten is dat in deze set 30 dagen game tijd inbegrepen is. Je kunt dus een maand lang met je vrienden World of Warcraft online spelen!

Het goedkoopste WoW Battlechest kopen doe je online

Je hebt vast geen zin om dagen te moeten wachten tot World of Warcraft binnenkomt. Het liefst begin je eigenlijk meteen al met deze game. Begrijpen we heel goed bij GameCodeDiscount. Wij hebben er dan ook voor gekozen om volledig digitaal te werken. Scheelt ons ook nog eens een grote opslagruimte voor alle games. En dat merk jij natuurlijk terug in onze prijzen!

Dit heeft natuurlijk nog een ander groot voordeel. We zijn immers 24 uur per dag open, 365 dagen per jaar. Het maakt dan ook niet uit of het een feestdag of weekend is. Of midden in de nacht. Jij bepaald wanneer je zin hebt om de game code voor World of Warcraft te kopen!

Iemand kennis laten maken met World of Warcraft?

Heb je onder een steen een verdwaalde gamer kunnen vinden? Iemand die nog niet bekend is met WoW? Dat vinden we een hele prestatie. Speciaal dan ook het advies om dit pakket aan te schaffen. Weet je zeker dat je de vriend of vriendin niet meer kwijtraakt!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook