World of Warcraft Legion PC + 60 dagen game time

Met deze scherpe deal kun jij de komende 60 dagen online gamen op Battle.net. Ook ontvang je de World of Warcraft uitbreiding Legion! Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
58,95
Bestellen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

World of Warcraft (WoW) Legion voor PC en 60 dagen game-time

Ben je benieuwd naar de uitbreiding Legion voor de game World of Warcraft? En weet je eigenlijk nu al dat je deze 60 dagen online wil kunnen spelen? Dan is deze combo-deal echt wat voor jou! Gul'dan is door een portal Azeroth binnengedrongen. Zijn missie is het zoeken van een doorgang voor het Burning Legion. Om hier te komen heeft hij eerst Archimonde op de Hellfire Citadel verslagen. De War of the Ancients was nog niets, vergeleken met het aantal Burning Legion dat nu binnen moet vallen. Ook de verborgen kluis op Broken Isles wordt onderzocht. Hier treft Gul'dan een duistere gevangenis die gemaakt is van kristal..

Bij het onderzoeken van deze gevangenis, vindt hij het lijk van Illidan Stormrage. Dit was de voormalige Lord of Outland. Tijdens The Burning Crusade is deze vermoord. De Alliance en Horde, onder leiding van Archmage Khadgar, staan klaar om de Burning Legion te ontvangen. Archmage Khadgar, leider van deze troepen, vliegt naar Stormkind om King Varian Wrynn te waarschuwen voor de op handen zijnde invasie.

Samen met de Demon Hunters, moet je de controle en balans krijgen over de objecten en wapens van de Titans. Die zijn verstopt in de Broken Isles. Met deze voorwerpen en wapens, ben je krachtig genoeg om de aanval van de Burning Legion af te slaan. De game World of Warcraft: Legion kent de terugkeer van een tweetal karakters waarvan we tot dusver dachten dat ze gestorven waren..

De beste deal voor WoW Legion en 60 dagen game time tref je hier

Ben jij er klaar voor om in de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft: Legion te duiken? Er nu al zeker van dat je de komende 60 dagen deze game online wil spelen? Dan kun je natuurlijk niet wachten om van start te kunnen gaan. Al wil je daar uiteraard niet meer voor betalen dan nodig is. Dat begrijpen we dan ook bij GameCodeDiscount. We doen ook altijd ons best om games voor een super scherpe prijs aan te bieden.

Om dit waar te kunnen maken, gebeurd alles bij GameCodeDiscount volledig digitaal. Zo hoef je dan ook niet te betalen voor een blueray of dvd. Ook betaal je niet voor een hoesje, of een boekje van de game. Groot voordeel is dat wij geen magazijn of winkel nodig hebben. Dat scheelt natuurlijk al meteen in de kosten. En dat merk je dan ook direct terug, in de scherpe prijs voor deze deal!

Een ander groot pluspunt is dan ook, dat we niet hoeven te werken met openingstijden. Je hoeft dan ook nooit te wachten tot we eindelijk open gaan. Is het kerst, weekend of misschien wel midden in de nacht? Je kunt altijd bij ons terecht, zodra jij zin hebt om WoW Legion en de 60 dagen timekaart te kopen!

Iemand eens goed kennis laten maken met WoW?

Heb je een echte WoW fan in de familie? Dan is het natuurlijk leuk om een passend cadeau te geven. En dat is deze combo-deal! Zo kan de gelukkige voor de komende 60 dagen lekker vooruit. In de wereld Azeroth zal deze zichzelf geen moment vervelen!

World of Warcraft Legion, met 60 dagen: een scherpe prijs én prima service

De prijs is vaak waar we opletten als we een aankoop via het internet doen. Logisch natuurlijk, want je kunt je geld vast beter gebruiken. Je zult inmiddels hebben begrepen dat je qua prijs goed zit bij GameCodeDiscount. Maar is dat het enige waar je op let? Want wat denk je bijvoorbeeld van een goede service? Heb je het wel eens meegemaakt, dat je een aankoop deed en er niet direct uitkwam? Zo'n erge service dat je uiteindelijk toch naar een winkel moest? Dat wilde we niet, bij GameCodeDiscount. Bij ons dan ook service met kennis en op niveau!

Om te monitoren of gamers er net zo over denken, werken we samen met FeedbackCompany. We vragen dan ook na elke aankoop of je een review wil schrijven. Deze publiceren we vervolgens weer op GameCodeDiscount. Ben je nieuw met ons? Dan kun je eerst over ons lezen. En uiteraard met jou mening weer andere gamers helpen. Voor ons ook prettig. Zo kunnen we namelijk zien of onze service echt zo goed is als we zelf vinden ;-)

Zo kun je World of Warcraft: Legion met 60 dagen kopen

Ben je klaar om met de game van start te gaan? En is dit de eerste keer dat je via GameCodeDiscount kopen gaat? Dan is het vast fijn om even te weten hoe het werkt. En dat is gelukkig niet zo moeilijk, hoor. Bij GameCodeDiscount ontvang je namelijk een game code mét uitleg bij elke aanschaf. Zo hoef je niet zelf te puzzelen om te zien hoe het allemaal werkt.

Betalen via het platform gaat ook heel eenvoudig. Je kunt namelijk via Bancontact, iDeal, KBC/CBC of Belfius betalen. Is je betaling goed ontvangen? Dan ontvang je de code voor World of Warcraft: Legion en de 60 dagen kaart direct per e-mail. Ook krijg je de beide codes op het scherm te zien. Je kunt dus echt over enkele seconden beginnen met deze game..!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook