PlayStation (PSN) Plus kaart 180 dagen

Met deze kaart kun jij 180 dagen gebruik maken van het PlayStation Plus netwerk. Wist je dat je als PSN Plus lid elke maand een gratis game ontvangt, grote kortingen krijgt en online kunt gamen met vrienden? Geschikt voor Nederlandse accounts!
Aantal:
1
39,75
Uitverkocht
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
Geef cadeau
Een leuk cadeau!
Ontvang direct een digitale code

PSN Plus kaart 180 dagen

Ben je nieuw met PlayStation Plus? Of staat je lidmaatschap op het moment om te vervallen? Dan is de PSN Plus kaart van 180 dagen waar je naar opzoek bent. Met deze kaart, kun je de komende 6 maanden weer lekker vooruit. De kaart werkt op alle PlayStation consoles, hier hoef je dus geen rekening mee te houden.

Veel gamers ervaren PSN Plus als een extra dimensie aan het gamen op de console. Je kunt namelijk je games dan online spelen, met andere PlayStation Plus leden. Zo kun je met, of tegen ze vechten. Of juist samen werken in een level. Altijd leuk, om te zien wie nu eigenlijk de beste is. Groot extra voordeel? Als PSN Plus lid krijg je elke maand toegang tot 2 gratis games. En natuurlijk krijg je ook nog eens 10GB aan opslagruimte, om deze games te kunnen bewaren. Het hoogtepunt? PSN Plus leden worden vaak gevraagd als beta-testers van nieuwe games. Dat wil je niet mislopen toch?

De PlayStation Plus kaart van 180 dagen koop je online het goedkoopste

Staat je lidmaatschap op het punt te verlopen? Dan wil je vast niet al te lang wachten met verlengen. Een dag niet kunnen gamen is een dag niet geleefd.. Toch wil je niet meer betalen dan nodig is, voor de PSN Plus kaart. En dat hoeft ook niet, als het aan GameCodeDiscount ligt. We doen namelijk ons best, om altijd een scherpe prijs te bieden.

Hoe we dat doen? Eigenlijk vrij eenvoudig: we werken enkel online. Zo betaal je dus niet voor een dure verzending. Of een dure loods of opslagruimte. Groot voordeel is dan ook, dat je geen rekening hoeft te houden met openingstijden. Wil je midden in de nacht, of tijdens kerst kopen? Dan is dat geen enkel probleem!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook