Assassin's Creed Unity Xbox One

Speel je graag Assasin's Creed en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben jij opzoek naar Assasin's Creed: Unity voor de Xbox. Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
6,95
Bestellen
Geef cadeau
Géén extra kosten
En géén account aanmaken!
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT

Assassin's Creed Unity voor Xbox One

Ben je al bekend met de Assassin's Creed serie? En kun je niet wachten om verder te gaan met deze game? Dan is dit je kans! Deze game bestaat namelijk uit twee delen. Assassin’s Creed: Unity en Assassin’s Creed: Black Flag. In Unity, ga je terug naar Parijs. Naar het jaar 1789 om precies te zijn. De Franse Revolutie. Er ontstaat chaos en terreur in de Franse hoofdstad. De onderdrukte bevolking staat op tegen de elite. Je kruipt in de rol van Arno. Een jonge Fransman die missies uitvoert tijdens de revolutie.

In Black Flag, ga je nog verder terug. Naar 1715 wel te verstaan. De piraten heerste in deze tijd nog over het Caribisch gebied. Er zijn nog geen wetten. Alles draait om wreedheid, hebzucht en corruptie. Nu kruip je in de rol van Edward Kenway. Kapitein, getraind en opgeleid door huurmoordenaars. Het verhaal speelt zichzelf af in de Bahama's. Je reist door 50 unieke gebieden die elk een rol speelde in de Gouden Eeuw. Assassin's Creed: Black Flag kan dan ook zonder twijfel de meest uitgebreide Assassin's Creed game worden genoemd.

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook