Battlefield 1 Xbox One

Battlefield 1 voor de Xbox One, is een van de meest besproken games. En terecht. DICE maakt alle verwachtingen volledig waar met deze knaller! Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
45,95
Bestellen
Geef cadeau
Géén extra kosten
En géén account aanmaken!
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT

Battlefield 1 voor op de Xbox One

Eigenlijk heeft deze game geen omschrijving nodig. Dit is Battlefield 1. Voor op de Xbox One. Om maar met de deur in huis te vallen: wat is deze game goed! Te beginnen met de verschillende campagnes binnen Battlefield 1. Je krijgt namelijk meer dan één verhaallijn voorgeschoteld. Deze oorlogsverhalen, nemen je mee in de strijd van de soldaten. En met meenemen bedoelen we ook echt meenemen. De beelden zijn ruw en realistisch. Ook de verhalen zijn sterk en wisselen elkaar lekker af. Zo is er een missie waarin je een gokverslaafde oneerlijke piloot bent, en zo kruip je in de schoenen van een jonge getraumatiseerde Britse soldaat. Het is aangrijpend en tegelijk boeiend.

Heb je de game Battlefield 4 al stuk gespeeld? Dan kan het dat de game enigszins bekend aanvoelt. Er zijn namelijk wat verwijzingen naar deze game. Ook sterk is de gameplay. Je verwacht in een Eerste Wereldoorlog game toch een wat minder vlot geheel. En daar heeft DICE dan ook zeker rekening mee gehouden! Zo hadden de wapens nog een terugslag, wat ook terugkomt in de game. Ook waren er veel rifles met slechts één schot. Het is dus belangrijk om bekend te raken met de wapens in Battlefield 1. Deze authenticiteit kan zeker in het begin even wennen zijn, maar geloof ons, het is de moeite waard!

Battlefield 1 voor de Xbox One het goedkoopste kopen doe je online

Heb je de voorganger van deze game gespeeld? Of ken je vrienden die Battlefield 1 spelen? Dan is het je vast niet ontgaan hoe lekker deze game speelt. Je kunt vast niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Natuurlijk wil je niet meer uitgeven van nodig is. Dat begrijpen we bij GameCodeDiscount maar al te goed. Liever geef je je geld uit aan een extra game, of misschien wel een saeson pass. Wij doen dan ook ons best om zo scherp mogelijk geprijsd te leveren.

Hoe we dit precies doen? Allereerst natuurlijk doordat we 100% digitaal werken. Alle games op onze site, worden in digitale vorm geleverd. Zo ook Battlefield 1 voor de Xbox One. Je betaald dan ook niet voor een hoesje, een dvd / blueray of een boekje. Ook hebben we geen grote loods nodig, om alle games in te bewaren. Een winkelpand of een groot magazijn hebben we dus ook niet. Zo kunnen we de kosten laag houden. Het resultaat? Dat is die scherpe prijs voor Battlefield 1!

De keuze voor het digitaal werken heeft nog een paar mooie extra's. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze openingstijden? De meeste winkels zitten in het weekend dicht. Of met de feestdagen. En wat dacht je van midden in de nacht? GameCodeDiscount is 24 uur per dag open. 365 dagen per jaar lang. Het maakt dus niet uit wanneer jij zin hebt om Battlefield 1 op de Xbox One te gaan spelen. Wij staan voor je klaar!

Sta je op het punt een verjaardag te bezoeken?

Nog snel even opzoek naar een verjaardagscadeau voor een echte gamer? Iemand die houd van realistische actie games? Die uren kan vertellen over de missies die er volbracht zijn.. En iemand die je dan ook echt blij wil maken? Wat dacht van je van de game Battlefield 1 op de Xbox One? Daar kan je zeker mee aankomen!

Battlefield 1 voor een scherpe prijs én een goede klantenservice?

De prijs is waar we vaak op letten als we een aankoop doen. Spreekt natuurlijk ook wel voor zich. Maar dat is niet het enige wat van belang is, vinden wij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goed support team? Denk je vaak vooraf niet over na. Maar het is toch erg prettig mocht je ergens mee zitten als er iemand is die je begrijpt. Vonden wij in elk geval!

Om te kijken of gamers er net zo over denken, werken we samen met FeedbackCompany. Je hebt de reviews vast wel gezien op onze pagina's. Dan begrijp je ook, waarom gamers kiezen voor GameCodeDiscount. Besluit je om via ons Battlefield 1 op de Xbox One aan te schaffen? Dan ontvang jij ook een uitnodiging voor een review. Daar kunnen wij, en natuurlijk ook de andere gamers, weer van leren!

Is het kopen van Battlefield 1 voor de Xbox One eenvoudig? Jazeker!

Kun je niet langer wachten en wil je nu echt aan de slag met deze game? Als dit je eerste aankoop via GameCodeDiscount is, dan wil je vast even weten hoe dit werkt. En gelukkig is dat niet al te moeilijk. Het is namelijk ons doel te zorgen dat je binnen enkele seconden kan genieten van je aankoop.

We werken daarom dan ook met de platforms iDeal, Bancontact, Belfius en KBC/CBC. Deze laten ons direct weten of een betaling goed gelukt is. Zo kunnen we je de game code voor Battlefield 1 direct na de betaling per e-mail toesturen. Waar wacht je nog op?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook