Call of Duty Ghosts Xbox One

San Diego wordt getroffen door iets dat op een aardbeving lijkt. Al snel wordt duidelijk dat er meer aan de hand is. En niet alleen in San Diego. In Call of Duty: Ghosts, is het jou taak deze invasie te stoppen! Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
18,95
Bestellen
Geef cadeau
Géén extra kosten
En géén account aanmaken!
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT

Call of Duty: Ghosts voor Xbox One

Call of Duty: Ghosts, gaat 10 jaar vooruit in de tijd. De Verenigde Staten hebben de oorlog verklaard aan De Federatie. Dit is een samenwerkingsverband van verschillende (vooral Zuid-Amerikaanse) landen. Deze oorlog begon, met de overname van het Odin-ruimtestation. Odin stelde de gebruiker in staat, om vanuit de ruimte steden volledig te vernietigen. Dit hebben we al eens eerder mogen ervaren. Door het uiteenslaan van de Verenigde Staten, staat De Federatie er goed voor. En daar ga jij verandering in brengen!

Zoals je gewend bent van Call of Duty, hoef je niet zelf te bedenken hoe dit werkt. Deze heftige game, sleept je mee door de verschillende levels. Ook tref je in Call of Duty: Ghosts wel een bijzonder spelelement. Zo kruip je namelijk van tijd tot tijd in de rol van Riley, de hond van de broertjes Logan en Hesh. Als Riley kun je eenvoudig langs tegenstanders glippen en ze keihard uitschakelen. Een dergelijke unieke feature hebben we nog niet eerder gezien!

De scherpste prijs voor Call of Duty: Ghosts vindt je online!

Ben je helemaal weg van Call of Duty? Heb je alle voorgaande edities suf gespeeld? Dan kan natuurlijk Call of Duty: Ghosts niet in je collectie ontbreken! En dat hoeft natuurlijk ook niet, als het aan GameCodeDiscount. Ook deze game kunnen we je namelijk voor een scherpe prijs aanbieden.

Hoe we dat doen? Eigenlijk vooral: door volledig online te werken. Deze keus hebben we namelijk meteen gemaakt bij GameCodeDiscount. We begrijpen dat je als gamer geen zin hebt om meer te betalen dan nodig is. Bijvoorbeeld voor een dure blue-ray, of een mooi doosje. Ook een dure opslagloods hebben we niet nodig. En daarom kunnen we je dan ook een scherpe prijs bieden!

Als gamers, begrijpen we ook dat je geen zin hebt om te moeten wachten. Bijvoorbeeld tot eindelijk die winkeldeur eens open gaat. Stel je voor, je hebt zaterdagavond ineens zin om Call of Duty: Ghosts te gaan spelen. Dan zou je fijn met je slaapzak voor de deur van de winkel moeten wachten. Tot maandag eindelijk de deuren opengaan. Nou.. we kunnen je vertellen, dat is geen pretje!

Bij GameCodeDiscount kun je dan ook 7 dagen in de week, 52 weken per jaar terecht. Wanneer het jou uitkomt. Dus ook op zondagen of feestdagen. Wel zo prettig, toch?

Maak je Call of Duty verzameling compleet!

Ben je een ware fan van de Call of Duty reeks? Of ken je iemand die bijna alle delen al heeft? Dan kun je natuurlijk niet wachten om je collectie compleet te maken. Want eerlijk is eerlijk: Call of Duty: Ghosts wil je niet missen!

Goedkoop Call of Duty: Ghosts kopen met een perfecte service?

Als je een gamer vraagt waar die op let, dan is het vooral op de prijs. Die moet scherp zijn. Logisch natuurlijk, want waarom zou je meer betalen dan nodig is? Maar.. wat vaak vergeten wordt, is de service die je erbij krijgt. Stel je komt er niet uit, om wat voor reden dan ook, dan is het fijn als je hiervoor online terecht kan, toch? In het Nederlands je vraag stellen, en een Nederlands antwoord terug krijgen. Klinkt natuurlijk heel gewoon, maar je moest eens weten..

Om te kijken of gamers net zo tevreden zijn over onze helpdesk als wijzelf, vragen we een ieder na een aankoop om zijn mening. Wellicht heb je al een paar reviews gelezen. Je begrijpt dan vast wel waarom gamers kiezen voor GameCodeDiscount. Natuurlijk houd het ons ook scherp. Besluit je Call of Duty: Ghosts voor de Xbox One bij ons te kopen? Dan zullen we ook jou naar je mening vragen!

Het kopen van Call of Duty: Ghosts voor de Xbox One is heel simpel

Genoeg gelezen en ben je er klaar voor de wereld te beschermen? Dan wil je wellicht nog wel even snel weten hoe dit precies werkt. En dat is gelukkig niet zo lastig bij GameCodeDiscount. Je kunt via ons platform namelijk betalen met iDeal, Belfius, Bancontact of KBC/CBC. We ontvangen dan direct een bevestiging van je betaling. En is die goed gegaan? Dan ontvang je de code direct per e-mail en op je beeldscherm. Je kunt dus echt over enkele seconden van start met Call of Duty: Ghosts!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

28 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook