Dance Central Spotlight Xbox One

Ben jij helemaal weg van dansen? Kun je nooit ergens stilstaan? En dans je het liefst met een hele groep? Dan is Dance Central: Spotlight echt een game voor jou! Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
9,50
Bestellen
Geef cadeau
Géén extra kosten
En géén account aanmaken!
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT

Dance Central: Spotlight voor op de Xbox One

Dance Central: Spotlight brengt de succesvolle dance reeks terug naar waar het allemaal om gaat. In tegenstelling tot zijn voorgangers, heeft deze game geen storyline of een multiplayer mode. Het gaat dus echt waar het om zou moeten gaan: dansen! En dat kun je zeker in Dance Central: Spotlight. Om te beginnen, kun je kiezen uit maar liefst acht verschillende stijlen. Beginner, Standard, Deluxe, Pro, Alternate, Cardio, Strenght en Alternate Pro. Er is dus voor ieder wel wat wils. Elk nummer, begint met de Beginners mode. Zodra je genoeg dans kaarten hebt verdient (door Flawless te dansen), kun je ook andere modi openen.

De oefen modes, waarbij je de DJ vraagt om een specifiek nummer, zitten nog in de game. Zoals bij de voorgangers, verstopt achter de Y knop. In deze mode, kun je een bepaalde dans beweging oefenen. Ook kun je ervoor kiezen om de snelheid terug te draaien. Dit helpt je bijvoorbeeld bij de gecompliceerdere beweging. Ben je weg van dansen? Dan is deze game echt geschikt voor jou!

Ook Dance Central: Spotlight voor de Xbox is online het goedkoopste

Heb je de voorgangers van Dance Central: Spotlight suf gespeeld? Elke dansbeweging en routine erin weten te krijgen? Of zou je graag beter willen leren dansen? Dan is Dance Central: Spotlight echt een game voor jou. Natuurlijk wil je niet meer betalen dan nodig is. Des te meer kun je dan ook weer uitgeven aan andere games. Je bent dan ook aan het goede adres, bij GameCodeDiscount!

Ben je nieuw met het GameCodeDiscount platform? Dan is het wel fijn om er wat meer over te weten te komen. Misschien ben je ook wel benieuwd hoe het kan dat de prijzen zo scherp zijn? Op ons platform zijn meerdere verkopers aangesloten. Deze kunnen allemaal een eigen verkoopprijs instellen. De scherpste prijs en de best beoordeelde verkoper, die krijg jij te zien. Zo ben je altijd verzekerd van een goedkope deal!

Verder is het natuurlijk zo, dat als je Dance Central: Spotlight, je alleen betaald voor wat je hebben wil. Namelijk: de game code. Er hoeft dan ook niet betaald te worden voor een hoesje, een DVD of Blueray of een boekje. Een ander bijkomend voordeel, is dat je niet hoeft te wachten op de post. En het allermooiste? Doordat we volledig online werken, kun je altijd besluiten wanneer je Dance Central: Spotlight wil kopen. Ook midden in de nacht. Ook in het weekend. Ook tijdens feestdagen. Wel zo fijn, toch?

Verras een dansliefhebber met deze top-game!

Ken je iemand die altijd staat te dansen? En zoek je een leuk cadeau voor deze persoon? Of zou je juist graag hebben dat de jarige leert dansen? In beide gevallen is Dance Central: Spotlight de game die je zoekt!

Niet alleen een scherpe prijs voor Dance Central: Spotlight, ook een goede service!

De prijs is voor iedereen belangrijk, bij het kopen online. Logisch ook, want waarom zou je meer betalen dan nodig is? Je hebt inmiddels vast wel begrepen, dat je qua prijs goed zit bij GameCodeDiscount. Maar we hopen dat dit niet het enige is waar je op let? Wat dacht je namelijk van een goede klantenservice? Er is niets frustrerender, als je online een aankoop gedaan hebt, om naar de winkel te moeten voor de service. Dat vonden wij ook! We hebben dan ook gekozen voor een Nederlandssprekende klantenservice, die je direct kan helpen. Wel zo fijn, toch?

Uiteraard gaat het er niet om hoe wij over onszelf denken. Het belangrijkste blijft natuurlijk wat gamers van ons platform vinden. We werken daarom dan ook samen met het bedrijf FeedbackCompany. Misschien heb je de reviews al voorbij zien komen? We vragen namelijk iedereen om zijn of haar mening, na een aankoop. Besluit je Dance Central: Spotlight voor de Xbox One via ons te kopen? Dan zullen we ook jou vragen om je mening. Daar leren niet alleen wij van, maar ook de andere gamers!

Hoe kan ik nu Dance Central: Spotlight voor de Xbox One kopen?

Is dit de eerste keer dat je via het GameCodeDiscount platform koopt? Dan is het fijn om te weten hoe alles precies werkt. Je hoeft bij ons geen account aan te maken, of lid te worden. Plaats simpelweg Dance Central: Spotlight voor de Xbox One in je winkelmandje en je kunt meteen afrekenen. Dit kun je eenvoudig doen via iDeal, KBC/CBC, Belfius of Bancontact. Deze systemen laten namelijk direct weten of een betaling gelukt is. Is dit het geval? Dan ontvang je direct de code op je beeldscherm. Ook krijg je een e-mail met de code voor Dance Central: Spotlight voor de Xbox One. Het is dus echt zo dat je over enkele seconden al kunt gaan dansen!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook