FIFA 17 Xbox One

De succesvolle voetbal reeks FIFA heeft een opvolger: FIFA 17. Met deze Xbox One game-code kun je direct spelen! Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
29,95
Bestellen
Geef cadeau
Géén extra kosten
En géén account aanmaken!
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT

FIFA 17

Met FIFA 17 zorgt Frostbite voor een geweldige opvolger in de populaire FIFA reeks. Games en werelden zijn nog gedetailleerder dan ooit tevoren. De manier waarop je de game speelt is dan ook volledig getransformeerd. Het voelt nog realistischer, nog echter en je ervaart haast emotionele verbondenheid. Door de vernieuwde AI van je team, heb je ook meer controle over het hele veld, op elk moment.

In FIFA 17 zit ook een nieuwe mode die de naam 'The Journey' heeft. Als je voor dit spel kiest, ervaar je hoe het is voor de opkomende ster Alex Hunter. Het verloop van de Premier-League carrière van Alex, komt in jou handen te liggen. Niet alleen de prestaties op het veld tellen mee, maar ook de beslissingen buiten het veld spelen een rol.

Met FIFA 17 kun je bij een team in de Premier League spelen. Authentieke coaches sturen het team aan, en je bent omringt met de beste spelers ter wereld. Beleef de volledig nieuwe werelden van FIFA 17. Bereik emotionele hoogte en dieptepunten, tijdens het spelen van the Journey. Jouw beslissingen. Jouw unieke, eigen verhaal Jouw prestaties en resultaten.

De goedkoopste FIFA 17 voor Xbox online kopen

In je zoektocht naar de game FIFA 17 voor Xbox, let je vast op de prijs. Je wil logischerwijs uiteraard niet graag teveel betalen. Begrijpen wij ook helemaal! Ook wil je niet naar de winkel hoeven, of moeten wachten. Het liefst ben je over 1 minuut bezig met FIFA 17 op de Xbox One.

Dan hebben wij gelukkig goed nieuws voor je.. dat is beslist mogelijk bij ons! GameCodeDiscount heeft er namelijk voor gekozen om alleen online te werken. Zo hebben wij geen duur winkelpand nodig.. of een grote opslagruimte.. Ook hoeven we niet naar de brievenbus te lopen om je game te versturen.

Groot voordeel voor jou is dan ook dat je 24 uur terecht kan, 7 dagen in de week. Het maakt niet uit of het weekend is, of dat er toevallig een feestdag aan de gang is. Je kunt FIFA 17 dan ook kopen wanneer het jou uitkomt. En dat ook nog eens voor de scherpste prijs!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

28 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook