Forza Motorsport 6 Xbox One

Forza Motorsport 6 is een van de meest realistische motor race games op de Xbox One. Denk jij dat je deze game aankan? Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
39,95
Bestellen
Geef cadeau
Géén extra kosten
En géén account aanmaken!
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT

Forza Motorsport 6 voor Xbox One

Speel je graag het liefste de hele dag race games op je Xbox One? Race, of eigenlijk meer: vlieg je het liefst over het asfalt? Dan zul je ongetwijfeld bekend zijn met de Forza reeks. Forza Motorsport 6 is de nieuwste versie van deze race game. De game heeft een betere gameplay dan ooit tevoren en Forza 6 voelt angstaanjagend echt aan.

Echte Forza-fans kunnen weer rustig ademhalen. Het toch wat tegenvallende vijfde deel, zul je snel vergeten bij het zien van Forza Motorsport 6 voor de Xbox One. Met ruim 450 piekfijn verzorgde auto's en 26 circuits om uit te kiezen is er genoeg variatie mogelijk. En dan zijn er natuurlijk nog de multiplayer racewedstrijden met maximaal 24 gamers. Dit maakt Forza Motorsport 6 dan toch ook wel de mooiste en meest uitgebreide in de Forza reeks tot nu toe.

Koop Forza Motorsport 6 voor Xbox One online het goedkoopste

Klinkt Forza Motorsport 6 als een game naar je hart? Dat kunnen we maar al te goed begrijpen! Het is dan ook fijn om snel te kunnen gaan beginnen met deze game. En natuurlijk wil je er niet meer voor betalen dan nodig is. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat we bij GameCodeDiscount wel heel scherpe prijzen hebben.

Bij GameCodeDiscount kopen we de Forza Motorsport 6 Xbox One game code met grote aantallen tegelijk in. Daarnaast leveren we alle producten enkel digitaal. Je begrijpt dan ook vast wel, dat dit veel scheelt in onze kosten. En daar ben jij als onze klant dan de gelukkige van!

Een ander voordeel van online leveren, is dat we 24/7 open zijn. Je kunt dus zelf weten wanneer je Forza Motorsport 6 voor de Xbox One wil aanschaffen. Voorbij zijn de tijden van het wachten tot de winkel open gaat.. In een slaapzak, voor de deur.. Om dan te ontdekken dat het zaterdagavond is, en dat op zondag de winkel dicht zit..

Een race fanaat verassen?

Vergeten om een verjaardagscadeau te kopen voor een race-fanaat? En die race-fanaat heeft toevallig ook nog eens een Xbox One? Dan hoeft het niet zo spannend te zijn gelukkig! De game Forza Motorsport 6 voor Xbox One, zal bij elke race fan een grote lach op het gezicht toveren!

Forza Motorsport 6 voor Xbox One, scherpe prijs en goede support

Je zult gemerkt hebben dat de prijzen op onze website scherp zijn. Dat zal vast niet het enige zijn waar je op let. Want wat dacht je van een vriendelijke en behulpzame helpdesk, mocht je ergens niet uit komen? Of van een webshop met een goede klantbeoordeling?

Dat is dan ook beide belangrijk voor GameCodeDiscount. We zien graag dat onze klanten terug blijven komen. Zoals je in onze beoordelingen kunt lezen, gebeurd dat gelukkig ook! Zijn we eigenlijk ook wel trots op. Besluit je om Forza Motorsport 6 voor de Xbox bij ons aan te schaffen? Dan vragen we je direct na je aankoop om je mening. Die publiceren we dan ook weer op onze website. Zo kunnen andere leren van je ervaring!

Zo kun je Forza Motorsport 6 voor Xbox One kopen

Durf jij het aan? Je te wagen aan de race game Forza Motorsport 6 voor de Xbox One? Dan wil je natuurlijk wel even weten hoe het allemaal werkt. Dat snappen wij. Je kunt de game code kopen via het vertrouwde en veilige platform iDeal.

Zo kunnen we direct je betaling controleren en valideren. Bestel je voor de eerste keer bij ons? Dan kan het een paar seconden langer duren. We voeren dan een extra check uit. Direct hierna verschijnt de game code op je beeldscherm. Ook sturen we de code voor Forza Motorsport 6 via de e-mail. Wel zo handig natuurlijk. De code voor Forza Motorsport 6 is geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook