Halo 5: Guardians Xbox One

Wil je de first-person shooter Halo 5: Guardian op de Xbox One spelen? Dat kan met de game code van deze succesvolle opvolger! Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
38,95
Bestellen
Geef cadeau
Géén extra kosten
En géén account aanmaken!
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT

Halo 5: Guardians

Halo 5: Guardians is de nieuwste in de Halo reeks. Een positieve opvolger, kunnen we wel stellen. Zo doet de multiplayer modus doet denken aan het populaire Halo 2. In Halo ODST is het verhaal van de elite soldaat verteld, die in zijn eentje opereerde. Voor Halo 5 is dit aangepast naar een gezamenlijke aanpak.

De game draait om de samenwerking en resultaten van de twee teams. Het 4-hoofdigge team Osiris, met allesweter Jameson Locke. En natuurlijk Team Blue, met de Master Chief. Het verhaal van Guardians is na het verwarrende Halo 4 goed van opbouw. Met een open einde, is dit natuurlijk wel Halo-getrouw. Toch biedt de serie een aantal nieuwe mogelijkheden.

Halo 5: Guardians is dan ook een ontzettend spannende en leuke game, zowel in multiplayer als singleplayer mode. De game gaat dan ook de strijd aan met andere populaire titels in zijn soort, zoals Call of Duty.

Halo 5: Guardians goedkoop online kopen

Als je de prijzen voor Halo 5: Guardians op de Xbox vergelijkt, valt het je vast op dat wij de goedkoopste zijn. En daar zijn wij eigenlijk stiekem best trots op. Het grote verschil, is dat wij bij GameCodeDiscount volledig online werken. We hebben dan ook geen duur kantoor, of een grote opslagruimte nodig.

Ook hoeven we niet naar de brievenbus, om je Halo 5: Guardians game code te versturen. Zoals je jezelf kunt voorstellen, zijn onze kosten niet zo hoog. En daar heb jij natuurlijk dan ook voordeel van. Zo kunnen wij bijvoorbeeld Halo 5: Guardians goedkoop aanbieden.

Een ander groot voordeel, is dat je 365 dagen lang, 24 uur per dag bij ons terecht kan. Voorbij zijn de dagen van wachten voor de winkeldeur. In de regen. In de kou. Je kunt dan ook direct na het kopen van Halo 5: Guardians beginnen aan de game!

Cadeautip nodig?

Ben je opzoek naar een leuke game om cadeau te geven aan een vriend of vriendin? Dan is Halo 5: Guardians voor de Xbox One ook een absolute aanrader! De multiplayer modus van deze game neemt je weer mee terug naar de Halo 2 tijden...

Halo 5: Guardians kopen, met goede support

Naast een scherpe prijs is er natuurlijk nog meer belangrijk, bij het kopen van Halo 5: Guardians. Kom je ergens niet uit, dan wil je niet alsnog naar de winkel moeten. Bij GameCodeDiscount hebben we er dan ook voor gekozen om alleen echte gamers op onze klantenservice te zetten. Wel zo prettig natuurlijk, want die begrijpen waar je het over hebt!

In onze webshop vindt je de ervaringen van andere klanten terug. Deze kun je lezen voor je Halo 5: Guardians op de Xbox One kopen gaat. Je zult dan in elk geval snappen waarom gamers terug blijven komen bij GameCodeDiscount. Besluit je de game code bij ons te kopen? Dan vragen we je naar afloop om je mening. Ook deze publiceren we op de site. Zo kunnen andere weer van jou ervaring leren!

Halo 5: Guardians op de Xbox kopen werkt zo

Je bent natuurlijk benieuwd hoe je Halo 5: Guardians op de Xbox kan kopen. En nog meer benieuwd: hoe je enkele seconden later kan genieten van deze geweldige game! Dat is gelukkig heel eenvoudig. Je kunt bij GameCodeDiscount Halo 5 Guardians kopen voor de Xbox via het iDeal platform. Bestel je voor de eerste keer bij ons? Dan voeren we snel een check uit. Merk je eigenlijk niets van en dit gebeurd in een seconden.

Check afgerond en de betaling ontvangen? Dan zie je meteen de code van Halo 5: Guardians op je beeldscherm. Ook ontvang je van ons nog een e-mail met de game code. Kun je dus meteen weer terug naar je Xbox One! Deze game is geschikt voor Xbox One accounts in Nederland en Belgie.

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

28 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

28 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook