Halo The Master Chief Collection Xbox One

Deze Halo bundel voor de Xbox One bevat de games: Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 en Halo 4. Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
19,95
Bestellen
Geef cadeau
Géén extra kosten
En géén account aanmaken!
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT

Halo: The Master Chief Collection voor op de Xbox One

De Master Chief Collection bevat het volledige Halo verhaal, met in de hoofdrol de iconische held met zijn avontuurlijke reis. De games Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, en Halo 4 in deze bundel, hebben ondersteuning voor de 60fps beeldkwaliteit van de Xbox One gekregen. Je treft dan ook in totaal meer dan 45 missies en ruim 100 multiplayer (met ook de originele Halo Combat Evolved-maps) en Spartan Ops-maps. Dit is dan ook de ultieme Xbox One collectie waar je als Halo fan op gewacht hebt.

Halo 2: Anniversary is voorzien van een geremasterde campagne die is voorzien van ‘Classic Mode’. Hiermee kun je real-time switchen tussen de originele game uit 2004 en de nieuwe versie. In deze game, tref je verborgen in verschillende terminal video's stukjes van de Halo 5: Guardians verhaallijn. Uiteraard tref je in Halo 2: Anniversary de originele 23 multiplayer-maps en als extra een zestal volledig opnieuw ontworpen maps.

Ben jij er klaar voor om Halo volledig te (her)beleven?

Halo: The Master Chief Collection is online het goedkoopste!

Ben je nieuw met Halo? Of wil je juist je collectie compleet maken? Dan kun je vast niet wachten om met deze game aan de slag te gaan. Om te kijken hoe de nieuwe maps eruit zien of te ervaren hoe de 'Classic Mode' switch werkt. Dat begrijpen we natuurlijk wel bij GameCodeDiscount. Toch wil je ook niet teveel betalen. Liever meer games voor minder, nietwaar? Bij GameCodeDiscount doen we dan ook ons best om de prijzen scherp te houden. Zo ook met Halo: The Master Chief Collection voor op de Xbox One.

Om dit te kunnen realiseren, hebben we gekozen om 100% digitaal te werken. Je kunt je voorstellen dat dit veel scheelt in de kosten. We hebben bijvoorbeeld geen duur winkelpand met een verkoper nodig. Of een opslagloods of een magazijn om games in op te slaan. Ook betaal je niet voor een boekje, een hoesje of een dvd/blueray. Het resultaat? Dat zie je terug in de scherpe prijs voor Halo: The Master Chief Collection!

Naast de scherpe prijzen, heeft de keuze voor digitaal werken nog een voordeel. Zo hebben wij geen openingstijden, in tegenstelling tot winkels. Je kunt 365 dagen per jaar bij ons terecht, 24 uur per dag. Ook met Sinterklaas, in het weekend of zelfs midden in de nacht. Ideaal natuurlijk, want zo kun je zelf bepalen wanneer jij zin hebt om Halo: The Master Chief Collection voor de Xbox te open!

Iemand kennis laten maken met Halo?

De game Halo bestaat inmiddels al een geruime tijd. Toch zijn er nog best wat (jonge) gamers die er nog nooit van hebben gehoord. Ken je toevallig zo iemand? Dan is de Halo Master Chief Collection voor Xbox One echt een perfect cadeau. Uiteraard is dit ook een geschikt cadeau voor een echte Halo fan. Heb je in één keer de collectie helemaal compleet!

Een bekroonde service naast de scherpe prijs voor Halo: The Master Chief

Natuurlijk kijk je naar de prijs als je een aankoop gaat doen. Logisch, want waarom zou je meer betalen dan nodig is? Maar is dit het enige waar je op let in je zoektocht? Eigenlijk hopen we van niet. Herinner je jezelf nog die verjaardag.. Het onderwerp klantenservice werd uit het niets aangesneden. En, wie had er geen sappig verhaal over te vertellen? Dat wilde we dus niet, bij GameCodeDiscount. Bij ons dan ook niet de vraag staat je Xbox wel aan?.

Samen met FeedbackCompany, monitoren we of gamers net zo lyrisch over onze service zijn. Je vindt de resultaten hiervan terug op de verschillende pagina's. Heb je onze reviews al gelezen? Dan begrijp je vast waarom gamers kiezen voor GameCodeDiscount. Als je besluit om bij ons Halo: The Master Chief voor de Xbox te kopen, zullen we ook jou vragen om je mening. Kunnen andere dan weer van leren en natuurlijk houd het ons ook scherp!

Hoe je Halo: The Master Chief voor de Xbox One kopen kunt? Heel gemakkelijk!

Klaar om in de Halo reeks te duiken? Dan vindt je het misschien nog wel prettig om even te weten hoe het werkt. Zeker als dit je eerste aankoop is via GameCodeDiscount. Gelukkig is het niet al te lastig, we leggen het je dan ook graag even uit. Op GameCodeDiscount kun je eenvoudig betalen via Bancontact, iDeal, Belfius of KBC/CBC. Deze systemen bevestigen meteen of een betaling geslaagd is. Is de betaling goed verlopen? Dan ontvang je meteen een e-mail met de game code voor Halo: The Master Chief . Je kunt dan ook over enkele seconden al gaan genieten van deze game bundel!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook