Halo Wars 2 Xbox One

De game Halo Wars 2 is een Xbox Play Anywhere. Dit betekend dat je deze game niet alleen op de Xbox One, maar ook op Windows 10 kunt spelen! Ben je klaar voor deze real-time strategische knaller? Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
38,95
Bestellen
Geef cadeau
Géén extra kosten
En géén account aanmaken!
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT

Halo Wars 2 voor op de Xbox One

De game Halo Wars 2 laat zichzelf moeilijk kwalificeren. Je kunt het zien als een RTS game voor Halo fans, of een Halo game voor RTS fans. Halo Wars 2 gaat terug naar de oorsprong van deze succesvolle serie. Klassieke missies worden opnieuw vormgegeven, voor een strategische game, zonder de speelbaarheid aan te tasten. De game speelt zichzelf af zo'n drie decennia na de eerste Halo War en chronologisch ná Halo 5. The crew van de Spirit of Fire ontwaakt en heeft het meteen zwaar. Ze moeten het opnemen tegen de Banished, in plaats van het Covenant. Aan het hoofd hiervan staat Atriox. Een Brute die we kennen door zijn wreedheid.

Het is jou taak om samen met je leger Atriox te vinden en lam te leggen. Een interessant verhaal dus, voor een Halo fan, omdat je een andere dimensie van het universum betreed. De cutscenes in deze game zijn geweldig. Emoties zijn scherp weergegeven en deze cuts trekken je dan ook echt mee in de game. Ook de campagnes variëren erg. Zo zijn er discrete missies, waarin je bijvoorbeeld een bepaalde spot moet veroveren. Of juist een basis moet verdedigen. Uiteraard is het ook nog van belang, dat je de vloedstroom aan vijanden overleefd. Ben jij klaar voor deze Halo game?

Je vindt Halo Wars 2 voor de Xbox het goedkoopste online

Ben je een echte fan van de Halo games? De Master Chief Collection en Halo 5 ook al in bezit? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met deze nieuwe opvolger. Zeker nu een nieuw universum aan bod komt, wil je dit niet missen. Toch is het belangrijk om niet meer te betalen dan echt nodig is. Je kunt het geld dat je bespaart dan in elk geval gebruiken voor andere games. Begrijpen we goed, bij GameCodeDiscount.

Ben je nieuw op ons platform? Dan is het fijn om te weten hoe het precies te werk gaat. Zo doen we namelijk altijd ons best om voor een scherpe prijs te leveren. Hier hebben we wel wat keuzes voor moeten maken. Zo werken we bijvoorbeeld alleen online. Je ontvangt dus al je aankopen volledig digitaal. Dat betekend ook dat je niet betaald voor een hoesje, een cd of een boekje. Op ons platform zijn meerdere verkopers actief. We zorgen er altijd voor, dat het goedkoopste aanbod wordt getoond. Zo betaal je nooit meer voor Halo Wars 2 dan nodig is.

Ook fijn, is dat we hierdoor 24 uur per dag open kunnen zijn. En dat maar liefst 52 weken per jaar. Ook midden in de nacht, tijdens Pasen of op een zondag, bijvoorbeeld. Het is dus volledig aan jou wanneer je zin hebt om Halo Wars 2 te kopen. Je bent in elk geval niet langer afhankelijk van de winkeltijden!

Maak snel je Halo collectie compleet..!

Heb je alle versies van het populaire spel Halo al op de Xbox One? Dan kan eigenlijk Halo Wars 2 niet meer ontbreken. Deze game laat je een ander deel van het Halo universum zien. Heb je de game zelf al, dan is het leuk om de game cadeau te doen. Zo kun je een vriend of vriendin kennis laten maken met Halo. Dat wil je niet missen, toch?

Naast een scherpe prijs voor Halo Wars 2 ook een goede service!

We vergelijken allemaal de prijzen, bij het doen van een aankoop. Op dat vlak zul je wel gezien hebben dat je goed zit bij GameCodeDiscount. Toch is er meer waar je op let, hopelijk. Wat denk je bijvoorbeeld van een goede service of productuitleg? Niets is vervelender dan na het doen van een online aankoop naar de winkel moeten. Bijvoorbeeld omdat je geen reactie krijgt of ergens niet helemaal uitkomt. Vonden wij ook. Daarom dan ook een goede service, die je in het Nederlands kan helpen!

Het is natuurlijk fijn dat wij tevreden zijn over onszelf. Maar dat is niet echt waar het om draait, eigenlijk. Het is belangrijker om te weten hoe gamers denken over GameCodeDiscount. We werken daarom dan ook samen met Feedback Company. Misschien heb je onze reviews al voorbij zien komen op andere pagina's? Dan begrijp je vast waarom gamers blijven terugkomen. Besluit jij om Halo Wars 2 bij ons te kopen? Dan zullen we ook jou een uitnodiging sturen voor een review. Daar kunnen niet alleen wij, maar ook andere gamers weer van leren!

Hoe kan ik precies Halo Wars 2 voor de Xbox aanschaffen? Is dat lastig?

Je hebt vast genoeg gelezen en wil met de game aan de slag gaan. Logisch ook natuurlijk. Maar als je nieuw bent op GameCodeDiscount is het misschien wel fijn om te weten hoe het precies werkt? En dat is gelukkig niet zo moeilijk. Allereerst is het goed om te weten dat je de aankoop digitaal ontvangt. Je krijgt dus geen dvd of cd opgestuurd.

Betalen doe je eenvoudig via KBC/CBC, iDeal, Bancontact of Belfius. Deze systemen laten ons direct weten of de betaling is gelukt. Is dit het geval? Dan krijg je de Halo Wars 2 code voor de Xbox One direct op de e-mail toegestuurd. Ook kun je de code van je scherm aflezen. Je kunt dus echt over enkele seconden beginnen aan deze game!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook